Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

wredny prowokator

Milosci przeciez nie ma...

Polecane posty

Gość crazyyyyy
wszystko cacy - zgadzam się! ale kto nam poda szklankę wody gdy nie bedziemy miec siły, kto pomoże, podładzi po siwych włosach.... :( boje się samotności ... i starości

Wredny, jak się dobrze postarasz to uda Ci się zapełnić forumowy wakat po retro, tutaj najwyraźniej potrzebne są takie prowokacje ;-)

Gość crazyyyyy
Hamingway.... ale ja nie chce żyć pasją, żadko kto nią tylko żyje !!!

zgadzam sie z zalozycielem tematu ,nie ma milosci ,jest tylko porzadanie i cos w rodzaju zauroczenia.Facet jest z kobieta po to aby gotowala,prała no i zeby mial sex kiedy mu sie zechce .NAtomiast kobieta jest z facetem dla kasy ,auta i zeby miala cieple nozki w nocy haha ,taka prawda :D Osobiscie nie chce byc z nikim ,kiedys bylam sama i narzekalam teraz mam faceta ale tez jest zle ,za duzo czasu na to sie traci tj. na spotkania ,pogaduchy ,eski ,telefony no i jesce jest ograniczona wolnosc tak jakby.Nie,nie to nie dla mnie ,byc singlem to jest to :)

Gość crazyyyyy
...zwariował, bo nie było przy nim nikogo, kto by podał ta szklankę.

Gość crazyyyyy
nie wierzę! KAŻDY KOCHA ŻYCIE

Gość crazyyyyy
na temat jest to drogi kolego, że miłości na dobre i na złe, do oStatnich chwil naszego życia NIE MA, wiec co są warte te zauroczenia i chwilowe uniesienia? inne wartości ? jakie ...phi!

''ale kto nam poda szklankę wody gdy nie bedziemy miec siły, kto pomoże, podładzi po siwych włosach.... boje się samotności ... i starości'' to jest wlasnie milosc wlasna...

...poniekad, ale tylko poniekad- zgadzam sie z Toba:)

dziękuję, chociaz z nierobieniem się cieplej to prawda, dlatego mam termofor :-O ;-)

... mimo mojej wredoty nie jestem tak samolubny, zeby moc sie rownac z retro ... No, wredny..! I teraz cię poznałam do głębi......

..ale zgodzić się muszę: miłość to piękna ideologia dorobiona do kopulacji, pewnie tylko po to by człowiek miał wrażenie że coś tam się od zwierząt różni... a w sumie gówno prawda. ale ludzkosc zawsze dbała o swój komfort psychiczny. az do przesady, rzekłabym, czego przejawem jest własnie socjo-patologiczna i z gruntu niezasadna bajka o miłości.