Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

wredny prowokator

Milosci przeciez nie ma...

Polecane posty

a ja cholera muszę isć pod prysznic zmyć z siebie chlor po basenie... i lepki wzrok pana z drugiego toru.. ( kolejny super podryw : podpłynął i się pyta: ale ciepła woda, co nie....?? ) yyyyyyyyy pozdr.

retro- a co zimna była ??:D wredny- no wiesz???

nie, no , była ciepła... jak zawsze na krytym....:):) wredny, skoro postawiłeś tezę " miłości nie ma" to może byś ją udowodnił? Bo na razie chyba byś nikogo nie przekonał. Wysil się. Argumenty muszą być. I to dobre. :) 🖐️

jakiej taryfy ulgowej przecież nie ma nic piekniejszego (prawie) niz pokazanie kobiecie swojego przyrodzenia a potem ewentualnie popertraktujemy

To nie jest twierdzenie Pitagorasa, zeby udowadniac. Takie jest moje zdanie, mozna sie zgodzic lub nie, nie prowadze monologu, slucham co inni maja do powiedzenia. Moge sie zgodzic z ich zdaniem lub nie.

Takie jest moje zdanie, mozna sie zgodzic lub nie ale skądś sie chyba wzielo, tak..?

Dochodzenie skad mi sie to wzielo, nie przyniesie spodziewanych owocow nie bede sie spowiadal. a to będziesz niewiarygodny. I nieprofesjonalny:) u faceta to niewybaczalne:):)

no dobrze- to ja wam powiem że nie wiem czy istnieje miłość nie wiem jakie uczucie nazwać milością nie jestem pewna czy to nie tylko ztuningowany instynkt

wredny niech będzie i tak mam poważne wątpliwości

Gość fgdfgsdgs
Odnosząc się do pierwszego postu - prowokacyjnego czy nie, mi tam wszystko jedno - stwierdzam że moja "zaspokojona chęć posiadania osobnika płci przeciwnej na własność" to stan bardzo przyjemny. I "niech mówią że to nie jest miłość".

Wredny, ten termoforek odbiorę przy okazji tamtej kolacji przy świecach, na którą łaskawie przystałam, a Ty dotychczas nie poinformowałeś mnie gdzie i kiedy P.S. dziś juz za późno, bo właśnie skonsumowałam jakaś tawę z czymś białym i czerwonym, blee :-)

zaprosiłeś mnie 8 dni temu i do tej pory nie masz planu??? ;-) wyjaśniam, ze to było na topiku Szukania, w dniu, w którym poprosiłam Cię o poradnik, który piszesz z dedykacją specjalnie dla mnie :-)

tylko co to będzie jak po tej kolacji zakochasz się inaczej? ;-) nie za duże ryzyko? :-D

aż chce się zapytać: "ale o chuj ci chodzi" XD jednakże aby nie być wulgarnym moze tak zaproponuje: najpierw sie zakochaj, a potem sprobuj powiedziec, ze milosci nie ma:P