Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość MoJe Nogizałamana

Moje krzywe nogi Ocencie czy jest az tak zle. FOTO

Polecane posty

Gość MojeNogiZałamana
No dokładnie..jak my sobie coś wmówimy.. Ja sie musze przełamać. Jak raz sobie wmowie ze mam krzywe to .. ciezko mi to z glowy wybić.

Gość och zebym...
ja miala takie nogi...😭 tobym czula sie jak modelka :)

Gość sucha13
masz chłopaka? na pewno dla niego są one najpiękniehsze i to się w zasadzie tylko licfzy. Jezeli jemu się podobaja to jest super. a jezeli jeszcze nie masz faceta to.... na pewno nie będziesz miała problemu go znaleźć przynajmniej nie z powodu Twoich nóg. Bo są ok!

Jak doszłaś do tego, że Twoje nogi są krzywe? Skąd w ludziach biorą się kompleksy, których nie widać? Twoje nogi ani trochę nie są krzywe. Są długie, zgrabne i noszenie jeansów jest niewskazane.

autorko, masz niepoukladane w glowie jesli sadzisz ze z tymi nogami jest cos nie tak, pppffffffffffffff... :(

Gość Moje Nogi Załamana
Mam chłopaka.. A co do nog, nie wiem skad ten kompleks.. ale nie umiem sie przelamac aby wyjsc w mini..

Gość czegoś nie czaję
one się nie stykają i dlatego piszesz, że krzywe czy tak stoisz? Czy chodzi o to, że kolana nieco wygięte do środka? Swoją drogą mam prawie identyczne nogi ale nigdy nie wpadłam na to, że są krzywe, za to nie podobają mi się moje uda - są za grube w stosunku do łydek :P A mam w nich 50 cm, a jak u ciebie z resztą wymiarów nóg, że tak z ciekawości spytam?

Gość Moje nogi załamana
Tak chodzi o to że nie łacza sie pod kolanem, i zaraz pod kolanem nie ładnie z wewnetrzenej strony wygladaja.. Nie umiem tego wytlumaczyc:/ tutaj foto całej figury.. :( http://tiny.pl/kmb5

Gość Moje nogi załamana
do "czegoś nie czaję". W udzie mam 50-51 cm, w łydce 33 cm.. A Ty?

Gość SAE
po 1)nie masz krzywych nóg po 2) skoro masz w łydce 33 a w udzie 50cm to masz szczupłe nogi!!! ja mam tez 170cm ale w udzie 56 a w łydce 36cm i wcale nie twierdze, ze są bardzo grube. tzw. lydka OK, ale w udzie bym chciała stracić po2cm a nie chodzę w mini, bo mam cellulit! chodz póki możesz! ale w tej brązowej spódnicy nie za bardzo ;/ ale za to w tych krótkich spodenkach ładnie (chociaz z takim fasonem nie mozesz wyjsc na ulice ;)

Gość czegoś nie czaję
O ile pamiętam to ostatnią fotkę dawała kiedyś któraś ze stałych kafeteriuszek więc.. W każdym razie mam 31 w łydce, 34 w kolanie, 50 w udzie i łydki mi się nie stykają ale nigdy nie zwracałam na to uwagi, bez przesady ;)

Gość Moje nogi załamana
tak, kiedys dawałam ta fotke;) jako stała kafeteriuszka;)

Gość Moje nogi załamana
jednak ktoś mi ukradł nick.. musze nowy wymyslec:D A w jakich spodniczkach wg Was powinnam chodzić? Czy moge jutro założyć na egzamin spodniczke i rajstopy cienkie? Nie znam sie a wszystkie dziewczyny bez rajstop. A jakos mi łysko by by bez..

Gość Moje nogi załamana
oo juz chyba wiem jaki nick bedzie mi pasował:D "ZAKOMPLEKSIONA KAFETERIUSZKA":)

Gość a o tycch nogach co myslicie

Gość 123425
Ja się wypowiem szczerze: Masz zgrabniutkie łydeczki- jejku, jak ci zazdroszczę. A jezeli chodzi o uda- no faktycznie, troszkę dziwnie wyglądają w porównaniu do łydek są zbyt umięśnione, ale to tak nie razi- moim zdaniem jest całkiem dobrze. Ale mam prośbę; chodz w spodniczkach! Masz ogólnie zgrabne nogi. Sama chcialabym takie miec.

Gość to proste jest
zluz nogi obok siebie i zobacz czy masz trzy dziurki .. pierwsza tam gdzie uda. zamyka ta dziurke kolana.druga dziurka pod kolanami. zamykaja druga dziurke lydki i trzecia pod lydkami, zamykaja trzecia dizurke stopy:) tak sie sprawdza czy ma sie proste nogi

Gość ładne nogi
łydki sliczne, kolana sliczne, a uda umiesnione a nie otluszczone;) wiec duzy plus.

Ładne nogi, jak najbardziej możesz nosić spódniczki i szorty:) U mnie w szkole była taka panienka, nazywana SZPAGATEM, bo miałam tak totalnie krzywe nogi, po prostu dwa łuki... Do tego zawsze nosiła mega obcisłe spodnie, kiedy moim zdaniem powinna ubierać luźne, żeby to jakoś ukryć... Ale co kto lubi. Noś krótkie sukienki, miniówki, spodenki, bo jak najbardziej powinnaś:)

Gość milena1706
tez mam krzywe nogi bo nie złączają mi sie w udach do kolan i uwazam ze mam troche za chude, a biodra za szerokie :/

Gość masz porabana matke
ktora cie wpedza w kompleksy. nogi masz ok. sa ladne uwazasz ze mozesz sie pokazac tylko z idelanymi nogami ? co cie obchodza opinie innych kobiet/mezczyzn ?

Gość sdasdasadd
A ja się wstydzę chodzić w spódniczkach/szortach.. Mam zgrabne, ALE chude nogi :/