Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hehehehbsdja

brudne stopy a sandały

Polecane posty

Gość hehehehbsdja

czy wam tez sie brudza szybko nogi jak chodzicie w sandalach po miescie? zakurzone palce, ciemne piety.... czy ja nie umiem chodzic? :-(

Gość powiem wam jak to jest
ja mam podobnie dlqatego latem myje stopy jesli tylko jestem w domu, a na dluzsze wypady wibieram raczej zakryte buty..niestety, ale nie lubie miec brudnych nog..

Gość ajcwajmer
my nie chodzimy w sandałach, zwłaszcza w tych ortopedycznych :P

najgorzej jest jak ide do kogos przez cale miasto i pozniej sciaga sie buty..czasem mowie ze ide umyc sotpy bo sie ubrudzilam, ale nie zawsze jest taka mozliwosc.

Gość jest taki super wynalazek jak.
chusteczki nawilżajace i po problemie. Wystarczy wejść do kibelka albo w miejsce gdzie nie będzie wycieranie rzucać się w oczy.

to fak chusteczki sa przydatne, ale mimo to nie czuje sie do konca czysta po ich uzyciu...szkoda, ze lazienki sa nieprzystosowane do mycia stop.

Gość nie wiem ale to też
chyba zależy od butów, w niektórych sandałach mi się brudzą stopy a w niektórych nie,choćbym chodziła cały dzień:)

Gość Alexxxxxxxxx
mi sie nie pobrudzily..... dzis caly dzien w sandałkach chodzilam a nozki ladne i rozowiutkie:) znaczy na pewno jakis tam kurz sie na nich osadzil ale nie widac tego 'golym okiem' jak bylam mala to czesto mialam brudne:P trzeba chodzic po chodnikach i ostroznie, nie po zadnych piachach itp a nozki bedą ładne:)

no to ja chyba mieszkam w dzungli...na chdniki sa w calym miescie, ale przeciez kurz unosi sie nad nimi i przylega do stopy;/

Gość hehehehbsdja
hasam ostroznie, sandalkami mam dosc "zabudowane", a mimo to brudne stopy;/ cos, ciesze sie, ze nie tylko ja mam ten problem ;-)

Gość gómniaki na lato

ja mam wiecznie brudne stopy! przed każdym wyjściem i po powrocie do domu muszę myć stopy żeby jakoś wyglądać... np wyjde z domu w japonesach do sklepu po chleb, wracam & już mam czorne nogi jakby po złożach węgla biegała... jestem mistrzem w nieświadomym brudzeniu sobie nóg!