Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość etolit

do przyszlych mam-czy odstawilybyscie pigulki bez wiedzy ukochanego...

Polecane posty

Gość inverno
Wiekszosc facetow chce miec dziecko, co nie znaczy, ze akurat teraz a nie np. za 5 lat. Nie masz prawa decydowac o tym kiedy zostanie on ojcem.

Gość etolit
moim zdaniem wiele chce sie tylko od odpwiedzialnosci wymigac..... a co jak zeczywiscie z przypadku by malenstwo bylo.... to co kobieta wtedy tez decyduje? za kazdym razem kiedy facet spi z kobieta musi mimo zabezpieczen liczyc sie z ty ze moze zostac tatusiemmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

Gość inverno
etolit, doskonale wiesz, ze szansa zajscia w ciaze kiedy kobieta bierze tabletki jest minimalna:O Niewazne czy to malzenstwo czy zwiazek. Kobieta nie ma prawa decydowac kiedy facet ma zostac ojcem, kropka.

Gość hgkhj
JAK DLA MNIE ma darmowy sex i tyle-gdzie tu uczucie,zaufanie,co Ty o nim wiesz?znasz jego rodzine ,przyjaciół?znajomych-skoro nie znasz przeszłosci-smutne :(

Gość etolit
hmmm tak do konca to nie jest znam jego rodzine i przeszlosc....pozatym jednymmmm wiem ze mial trudne dziecinstwo i jebo matka urodzila 4 dzieci z czego 3 (dziewczynki) zmarly po porodach-wada serca...pytalam juz lekarza... to bylo ponad 30 lat temu.. teraz sie to da ominac jeszcze w lonie matki... moze tego sie boi tez...ciezko sie z nim rozmawia z nim na te tematy.....

Gość serek wiejski
moze kolacja,lampka wina dla wyluzowania atmosfery?

Gość etolit
sprubuje serek wiejski .-) dzieki za slowa otuchy