Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Lida19

Romans siostry z kumplem taty. Powiedzieć rodzicom ??

Polecane posty

Gość Lida19

Mój tata prowadzi firme i jedno z biur mamy w domu. W tym biurze pracuje taki kolega mojego taty, maja społke. On ma 36 lat i żone. Ostatnio nakryłam jak się całował na schodach z moja siostrą, rodzicow nie było wtedy w domu i mysleli pewnie, że nikt ich nie widzi. Obejmowali się i takie tam, on szeptał jej cos na ucho. MASAKRA ! Moja siostra chyba zwariowała, ma 17 lat ! Spytałam ją potem co to miało być, to powiedziała, że mam sie odwalić od niej i nie wpieprzac sie w jej zycie i jak cos powiem mamie to pożałuję. Czy powinnam powiedziec rodzicom ? Prosze pomóżcie mi, przeciez to okropne, ten facet jest tyle starszy na dodatek ma żone :( Co ja mam zrobić ? Powiedzieć rodzicom czy co ?

Gość Lida19
up

Gość echu echu
tak szkoda siostry na jednorazowe łózkowe bzykanko tego facia

Gość heee heeee
prowokejszyn ja bym sienie zastanawiała tylko do razu powiedziała twoim rodzicom i zonie tego kolesia jesli siostra ma chlopaka to jemu tez bym powiedziała a siostra zawsze bylaby dla mnie szmatą! dziekuje za uwage

Gość ja bym powiedziala
mysle ze ona jest jeszcze mloda i moze nie zdawac sobie sprawy z tego co robi a ten facet to wykorzystuje....wiadomo kazdy facet chce mlodej laski -takie czasy

Gość Lida19
nie znam jego żony... ale tak sobie teraz mysle, czy nie lepiej najpierw pogadam z nim ? z tym facetem ? powiem mu, ze widzialam i wszystko wiem,zeby odczepil sie od mojej siostry moze to poskutkuje ?

Gość heee heeee
oczywiscie i janie zartuje takie akcje potrafia zniszczyc zycie na całej lini malolata szybko zapomni, ale 17 lat i facet - starszy - pewnie seks...nie chce mi sie wierzyc a ten facet - szkoda gadac podejrzewam ze zona wie jakiego ma wspanialego meza - to sie widzi, czuje... jak ,,chlop" lata za ,,babami" itd....

pogadaj z siostrą najpierw. bo chyba niezbyt dobrze się znacie skoro pytasz na forum o takie coś. i nie mów rodzicom i jego żonie bo siostrze zepsujesz życie a rodzinę ma się przez całe życie.

Powiedz mamie tak po cichutku. ;) Nie ukrywaj, bo on Ci siostrę zmarnuje, a Ty wtedy też będziesz \"siostrą tej, co się z żonatymi ciąga\".

oczywiście, że powiedz rodzicom!!jakiś staruch z Twoją siostrą i to jeszcze wspólnik Twojego ojca!!co się z tymi ludźmi dzieje??

Gość Lida19
kalos gadałam z siostrą i to skutku nie dało dlatego tutaj pytam, chyba po to jest forum by innych sie poradzić prawda :o ? A może powinnam pogadac z tym facetem ?

Gość Wrom
Nie wiem, chyba jeżeli już komuś mówić to tylko żonie tego faceta. I jakoś tak dyskretnie. Ale nie warto bo po roku albo wcześniej na pewno im przejdzie lub sprawa sama wyjdzie a tak będziesz miała siostrę za wroga na zawsze gdy coś powiesz. Z drugiej strony to jakiś dziwny wspólnik ojca, z takimi ludzmi nie powinno robić się interesów bo to bankructwem grozi. Córka to nie żona ale i tak to nielojalność, zwłaszcza, że on ma żonę i dzieci.

"Lida19 nie znam jego żony... ale tak sobie teraz mysle, czy nie lepiej najpierw pogadam z nim ? z tym facetem ? powiem mu, ze widzialam i wszystko wiem,zeby odczepil sie od mojej siostry moze to poskutkuje ? " Wtedy byś mogła wylądować w betonowych kamaszach w bajorze:P.

Gość powiedz rodzicom
a najlepiej ojcu. On już będzie wiedzial jak sobie poradzić z żonatym gnojkiem co uwodzi młodziutkie dziewczyny.

Gość chyba ojcu ...
najbardzije sie wkurzy ze mu wspolnik core balamuci ...

Gość takie tam duperele...
Ojciec załatwi tą sprawę raz na zawsze; jestem przekonana na 1000% !!!

dobry miałaś pomysł, kiedy pisałaś, zeby pogdać z gościem zgróź, że powiesz jego żonie i Twoim rodzicom załatwisz sprawę - być może - bez wplątywania rodziców i kłopotów z kablowaniem na siostrę, może podwinie ogonek i się wycofa musisz tylko to powiedziec tak, zeby wiedział, ze nie ma odwrotu, w razie czego powiedz jego żonioe LAE Z DRUGIEJ STRONY - SIOSTAR MA PRAWO DO WŁASNYCH DECYZJI, NAWET GŁUPICH i baaardzo głupich nie wiem, co bym zrobiła na Twoim miejscu - tj jesli chodzi o mówienie rodzicom, bo faceta bym wzięła na dywanik, ale ze wzgledu na jego żonę i dzieciaki, Twoja siostar jest właściwie dorosła, 17 lat to brak prawa do legalnego [piwa, ale prawo do własnych decyzji i samodzielnego kształtowania swojej osoby, nawet w sposób, który jest dla innych (a może nawet i obiektywnie) głupi --TO JEJ SPRAWA, NIE KABLUJ MOŻE RODZICOM, sama nie wiem, bardzo trudna sprawa

Gość bzduraaa ..
Oczywiście że powinnaś powiedzieć ojcu jakiego ma wspólnika! Żeby żonaty chłop z taką smarkulą! Przeciez to jeszcze dziecko. Faceci są doprawdy obrzydliwi!

no, niestety, już nie dziecko:) obleśny zdrajca i dupek, fakt, ale popęd ma niestety zdrowy - w każdym bądź razie pod względem biologicznym, taki life - tylko nie ma żadnych zasad, jak zwierzak albo 5-latek - tylko, ze nie ma 5 lat a 36 i do tego własne potomstwo