Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Potwór z Loch Ness

GPS - POMOCY !! !! !!

Polecane posty

Gość Potwór z Loch Ness
Czyżby NIKT nie wiedział ??

bo i firma malo znana ...gdybys zapytal(a) o Garmina podalbym dwa ktore sa coś warte :) garmin 660fm lub 760....ale one kosztują ciut wiecj :O

Gość wójek dzidek
wybrałbym tańszą bo gwarancja jest 2 lata a podstawowe funkcje i mapy są w obu .

Gość Potwór z Loch Ness
a czy to prawda że na tej drugiej bez problemu chodzą najnowsze gierki z serii Need For Speed ?

Ten wpis powyżej -to nie mój. Ale muszę przyznać, że w temacie, choć granie w gry w trakcie prowiadzenia samochodu - jakoś nie leży w moich możliwościach :) Sprawdzę te opcje, co podał je kabel USB - zobaczę cenowo. Czekam na inne propozycje - bo chcę kupić GPS raz a porządnie :)

Gość Sialalinkaaa
a wiecie moze gdzie mozna znalezc w internecie mapy do gps???

Mapy do GPS 12:38 Sialalinkaaa gdzie w internecie moge znalezc mapy do gps firmy sony 12:41 Potwór z Loch Ness A szukałeś może czegoś w google ?? Potwór z Loch Ness ?? Yhym. Bo wszyscy wiedzą, że istnieje, ale nikt go nie widział 12:42 Sialalinkaaa szukalam ale nie znalazlam 12:43 movering (movering@o2.pl) popytaj na forach o tematyce gps

Gość Sialalinkaaa
no wiec jak narazie zukam jakis aktualizacji ale nawet nie wiem jak sie to instaluje i czy beda dobre, moze ktos sie na tym zna?

Gość Sialalinkaaa
movering dzieki ale nic z tego nie wiem :(

Gość talula
ja szykowałam się do tego bo opinie są że dobry gps i dobra cena http://www.sklep-palmtopy.pl/Palmtopy-ASUS-MyPal-A696--Automapa-XL-260.html ale zapytałam o pomoc sprzedawcę sklepu i zapytał czy nie wolałabym od razu połączyć GPS z telefonem. sama bym pewnie się nigdy na coś takiego nie zdecydowała bo bym nawet o tym nie pomyślała a teraz jestem dumną posiadaczką http://www.sklep-palmtopy.pl/Palmtopy-HTC-P3700-Touch-Diamond-362.html

Gość petszop
Ja tam nigdy nie kupiłabym nawigacji w telefonie.Telefon sluzy do dzwonienia.Natomiast jesli chodzi o nawigacje to zdecydowanie wybieram samodzielne urzadzenie.

Też mam osobną nawigację i jestem z niej zadowolona. Choć nawigacja w telefonie to może nie jest zły pomysł, ale ich cena odrzuca niestety:/ Kupiłam nawigację Mio za ok.350zł na lucasgsm.pl i jestem z niej bardzo zadowolona - cena nie byla wygórowana, sprzedawca dobrze doradził, paczka dotarła raz-dwa. Nie gubi się, dotrę zawsze tam gdzie potrzebuję. Nie lubię telefonów z za dużą ilością bajerów, bo są przeważnie gorszej jakości niż osobne urządzenia, a kosztują fortunę

Ja dobrego GPSa znalazłam na nawigacje-gps.pl. Sklep oferuje bardzo profesjonalny sprzęt, najwyższej jakości, a przy okazji bardzo przyzwoite ceny. Ja bym poleciła dla osób dużo podróżujących Nawigacja ASUS R700 + iGO 8 (42 kraje EU) - znakomita sprawa, polecam!!!