Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

fajna madchen

egzamin prawko

Polecane posty

Witam. Ja zdaję egzamin w piątek 13 czerwca. Kto jeszcze nie boi się tej daty i też ma wtedy egzamin?

madchen nawet jakby nie zdala to by sie tym pochwalila... tylko gdzie ona jest?! :(

Mam egzamin za 23 godziny i 2 minuty. Załatwiłam sobie na jutro rano dodatkową jazde i ... sama odwiozę się na egzamin. :)

Fajna madchen no i jak i jak? johanna, ja miałam swój pierwszy egzamin w piątek trzynastego pamiętam . o 13:D no... mi sie wtedy nie udało. ale za 4 podejsciem dałam rade:D grunt to nie stresować się i nie przejmować gburami bo .. to przypadek czy sie zda czy nie, taka moja opinia!! ten system teraz jest zjebany.. ale dacie rade:)

Chyba znalazłam dobry sposob na ograniczenie stresu na 14 godzin przed egzaminem. To są oczywiście tylko moje odczucia i na obecną chwilę. Mam też dobrą radę. Nie róbcie długich przerw między kolejnymi jazdami. Ja ostatnią miałam w lutym. Teorię zdałam 5 maja bez błędow. Ale dzisiejsza jazda doszkalająca to... porażka(półporazka :D ).Przynajmniej pierwsza godzina. Manewry to pikuś. Inaczej było z (aż mi wstyd )- z ruszaniem pod górkę. Ale w końcu dałam rade. Jeśli jeździcie w rozkopanym mieście, to nie jeździjcie na pamięć. (co ja piszę, przecież teraz to chyba wszędzie kopią :D )Ja pracuję teraz w innym mieście i tam mieszkam. W tym czasie moje miasto, gdzie zdaje, ciutkę się zmieniło. Bardzo zmieniło, jeśli mam być szczera. Nie zauważyłam jednego, małego znaczka i wjechałam w drogę bez wylotu. To się nazywa jazda na pamięć. Aż się instruktor zaśmiał. Jutro też mam dwie godziny jazdy, i jak pisałam, sama odwożę się na egzamin. Nie czuję się pewnie, ale takie przypomnienie sobie wszystkiego dzień przed bardzo mi pomogło. Nadal się boję i to bardzo, ale to już nie jest panika. Zamierzam się wyspać, żebym mogła być jutro skoncentrowana i przytomna. Trzymajcie kciuki. Pozdrawiam.

A-ha, no i mój instruktor powiedział, że to "coś" do sprawdzania ilości oleju, to nie bagnet (bo bagnet to jest na broni :D , a to coś to wskaźnik, czy jakoś tak. Upewnijcie się, czy nazewnictwo się nie zmienił. Ja wszędzie znajduję określenie "bagnet". Niezły paradoks, nie? papap

ja tez juz chce! jak narazie to conajmniej tydzien musze jeszcze posiedziec i posłychac teori :( no i niestety w gdyni na egazmin sie czeka 2-3 miesiecy :( za zdajacych trzymam kciuki :)

CZeść Dziewczyny! Ja już bede miała 3 podejście:( i...szczerze powiem coraz mniej mi sie chce podchodzic do tego egzaminu:( ale jak pomysle ile kasy na to poszlo to mi zal... Szczerze powiem,ze oblewają za straszne bzdury. Pozdrawiam i trzymam kciuki za wszystkich zdających!

taaa mi tez wczoraj inetruktor o tym mowił :P ze zaden bagnet tylko wskaznik poziomu oleju :) a najglupsze jest to ze nawet za taka bzdure potrafia oblac :/