Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

fajna madchen

egzamin prawko

Polecane posty

Gość wójek dzidek
mam w niedzielę :P

dobra, będę trzymać kciuki :classic_cool: muszę zapamiętać. trzymać kciuki za fajną madchen z kafe :classic_cool: :D

Gość hhhhdddd
a w jakim miescie zdajesz??mi udalo sie zdac w styczniu za drugim podejsciem:P

arya - heh dobre:P:P jestem pozytywnie nastawiona, facet mowi ze we mnie wierzy, choc szczescie by sie przydalo:P moja siostra juz 5 razy zdawala i nic:P kolezanka 6:P i tez nic:P mowia zeby nie isc w ich slady;)

ja zdaje w koszalinie:) 20 na 200 osob zdaje dziennie ale mnie to nie doluje:P bo nikogo nie zabilam, instruktor caly i zywy:P

ooo madchen znowu sie spotykamy :D oczywiscie, ze bede trzymac kciuki :D daj znać jutro

facet mowi ze jezdze lepiej niz moj klon:P jak nie zdam, to nie bedzie tragedyji;) w lipcu bede jezszce raz zdawac az do skutku duzo zalezy od egzaminatora wczoraj odwozila mnie jedna dziewczyna bo tez mialam jazde, odwozila mnie i ejchala 30km tam gdzie ja jezdze 65;):P i tamowala niezle ruch:o myslalam pewnie ze dzeiwczyna sie uczy jezdzic a jednak zdala:o a dzeiwczyna ktora mnie przedwczoraj odwozila tez miala dzis egzamin i nie zdala a jechala dobrze, jakies tam bledy male robila ale na pewno lepiej jezdzila niz ta blondi intsurktor moj powiedzial ze blondi miala wiecej szczescia niz rozumu;) samo mowi za siebie:P

kolezanka moja miala egzamin niedawno mowila ze raz wymusila, bledy robila i zdala, wyobrazacie sobie:o mowila ze inny egzaminator to by ja od razu uwalil na pierwszych swiatlach:/ ja sie boje tylko ze trafie na jakiegos gbura ktory sie w ogole nie bedzie odzywac, a ja gadula ejstem i jak sie stresuje to gadam wiec musze:P a w ogole zdarza wam sie takiego ze macie jechac w prawo a jedziecie w lewo?:P ja dzis mialam i to nie tylko dzisiaj:P facet mowi w prawo a ja lewy kierunkowskaz, do lewej strony zjezdzam;] i jakos tak slysze w prawo a jade w lewo, nie wiem czemu:/

Gość hhhhdddd
kurcze to u was sie miesiac na poprawke tylko czeka?? u nas to juz trzeba 3 miesiace czekac;/

Gość hhhhdddd
z tym skrecaniem zupelnie w inna strone to u kobiet norma chociaz mi sie jeszcze wcale nie zdarzylo ale mojej mamie raz tak

mi intsurktor mowil ze jest gdzies w ustawie napisane ze najdluzej mozezs czekac 30 dni jak bys byla desperatka to mozezs stac przy okienku i zadac wczesniejszego terminu:P ja tak mowie ze w licpu bo teraz wyjezdzam juz w sobote i z tata wracam 20lipca na 5 dni i tak bede pisac podanie o przyspieszenie;) bo tez nie wiem czy mi na polowe lipca sie uda drugi termin miec:)

ejdzi to pisz o przyspieszenie 2 meichy bez jezdzenia to ie ejst dobry pomysl:( te kierunki to prawie na kazdej godzinie mi sie myla ale nie ze kierunkowskaz w lewo a jade w prawo tylko ze mam ejchac w prawo a jade w lewo;) nie wiem czemu, pytam sie teraz mamy i mowi ze czasem sie jej tez to zdarzylo;) ale wydaje mi sie ze dzis pojechalam wlasnie w lewo a nie w prawo, bo z naprzeciwka facet skrecal w lewo:D i mi sie spodobalo i tez chyba chcialam:P

no ja tez:P i zjezdzam do srodka;) nie wiem czemu, ale zdarza mi sie jakos to czesto:/:P ale bedzie dobrze:D najwazniejsze ze wykonam to dobrze, na pewno mi egzaminator powie ze nie tam mialam jechac i tak dalej, ale jesli dobrze wykonalam ten skret to nie moze mnie oblac;) tym sie ratuje:P

u nas to chyba niemozliwe zeby przyspieszyc... chcialam szybciej, ale babka w okienku powiedziala mi ze to pierwszy wolny termin... wiem ze taka dluga przerwa w jazdach to kiepski pomysl, ale wykupilam sobie dodatkowe godziny u mojego instruktora takze troche jeszcze pobrykam :) te kierunki to standart, dwa dni przed egzaminem to opanowalam heh ale nie do perfekcji ;)

mi tez babka w okienku mowila ze to pierwszy wolny termin i mam spadac bo ona nie przyjmie podania:o poszlam do sekretariatu i dyrektora i przyjeli normalnie;) wiesz oni mowia ze twoje podanie jest 100 i bedziesz dlugo czekac ale ja przyszlam nastepnego dnia bo musialam cos doniesc to juz widzialam moje podanie bylo przeczytane i podbite i w ogole i juz termin inny mialam;) wczesniejszy:) jest tak dlatego ze jak cos komus wyskoczy to dzwoni i umawia sie na dalszy termin i miejsce sie zwalnia ja mialam szczescie bo mi na teorie sie zwolnilo co sie rzadko zdarza bo to tylko 22zl wiec ludzie nawet dupy nie zawracaja i nie dzwonia, i nie przychodza po prostu ale z praktyka jest inaczej bo to juz 112:)

u nas przed osrodkiem jest takie dzikie skrzyzowanie tam to jest w ogole hardcore pewnie zrobili takie zeby duzo osob oblewalo, i duzo osob oblewa, ja go nie kapuje w ogole, kolezanka mi rozpisala co i jak i jakos dzisiaj jezdzilam i juz wiedzialam co i jak;) juz kapuje:) mi mama mowi ze jak pojade do innego miasta to co zrobie, pewnie wymusze:P bo za to chyba nie ma mandatow:P

Gość prawko
A ja juz mam prawko od 3 lat i jezdze sobie po moim miescie i nie tylko.Zdalam za 3 razem ale stres byl straszny!!! A terza sobie mysle jak ja moglam tego czy tamtego nie umiec :)szok Powodzenia wam zycze mam nadzieje ze zdacie i bedziecie superowymi kierowcami

jak nie zdam anno to sie nie powiesze, wiem ze moge nie zdac, jak rowniez wiem ze moge zdac, wiec tego nie musisz mi zyczyc;) na poczatku jak juz bede miec prawko to bede sie bala troche jezdzic, bo co to 30godzin, ja sie dalej bede uczyc:) fajnie mi sie jezdzi samochodem ale jakos mnie to az tak nie kreci:P ale fajnie jest:D

moja koleżanka zdała za 7 razem.A oblewali ją za pierdoły, to zależy też od egzaminatora.Ważne, aby wtedy się nie poddawać.

moja kolezanka anie, niedawno oblali na to ze przejechala na pomaranczowym, i egzaminator powiedzial ze mogla sie na pasach zatrzymac i piesi by ja omineli:o ja bym sie odwolywala a ona nie bo to nie jej kasa:o moja tez nie bo rodzice placa ale sam fakt ze za taka pierdole oblali

Gość pewnie oblala bo nic sie
nie odzywa