Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kryminalnaaa

czy prasujecie gotujecie i sprzatacie waszemu menowi ??

Polecane posty

Gość kryminalnaaa

;)

Gość fgdfgsdgs
uhm a on mi :)

ja nie mam narazie faceta ale nie umiem gotowac wiec gotowanie bedzie spoczywac na jego barkach:P ja moge salatki robic i pierogi od babci smazyc:D sprzatac tez nie potrafie:P ja moge tylko lezec i pachniec a on bedzie dla mnie i za mnie robic:D

Gość alojza
Ja prasuje koszule, sprzatam a moj maz za to wspaniale gotuje i przygotowuje posilki.

Gość tomasssszzzz
fajna madchen -a co ty w ogóle potrafisz?Gdzie znajdziesz takiego naiwniaka co wszystko za ciebie odwali.Uważaj,żeby ci się odleżyny nie zdobiły, leniu.

heh jacy wy zalosni jestescie:D pozartowac nie mozna?:o no niemiec mnie w dupe kopnal, ale kochana nie jestes dobrze poinformowana bo to ja go zostawilam;):)

Gość fgdfgsdgs
skoro już o jednej z kafeteriuszek... i dobrze, to wstyd żeby Polka marnowała się z jakimś szwabem

Gość wertgerht
jaka polka?? mialam nadzieje ze wyjedzie do niemiec na zawsze i nie bedzie sie przyznawac skad jest bo mi wstyd za takie frajerki

Gość a ja właśnie tak
jestem potworem skoro jestescie malzenstwem to naturalne ze kobieta ma wykonywac te czynnosci acha, pod warunkiem, że mąż będzie w stanie utrzymać mnie i nasze dzieci na takim poziomie, jakbym ja też pracowała zawodowo :) wtedy naturalnie ja zajmę się domem na pełny etat :)

a ja tak nie mysle bo mi to kolo dupy lata czy niemiec, polak, czy anglik:) chociaz moge wam powiedziec ze moge smialo stwierdzic ze niemcy sa egoistami, ich zdanie najwazniejsze i koniec;)

Ja to robiłam, ale żałuję. Trzeba było leżeć i pachnieć. :-

Gość babay
ja robie. taki obowiazek zony.

a moim zdaniem trzeba sie dzielic obowiązxkami jest w koncu rownouprawnienie:) kto powiedzial zekobieta ma byc kura domowa:P

umiem świetnie gotować, prasować też jak sie przyłożę ;), o sprzątaniu nawet nie wspominam, bo nie wiem, czego tu można nie umieć - co to za filozofia szmatą poruszac po meblach czy okno umyć??? No bez przesady, dla mnie to kalectwo, jak kobieta twierdzi, że "nie umie sprzątac" :D czy to robię? - owszem, robię wszystkie trzy rzeczy, ale mamy w domu podział obowiązków. Poza tym ogrganizuję poszczególne rzeczy tak, żebym też miała czas dla siebie i żebyśmy wspólnie z moim mężem mogli cieszyć się życiem, zatem jak nie ugotuję sama, to idzemy coś dobrego zjeśc na miasto, jeśli nie umyję okien w tym miesiącu, to zrobię to w przyszłym, jak nie uprasuję z jakiegos powodu mężowi koszuli do pracy, to równie dobrze zrobi to sam, a jak mam w domu większą imprezę (a zdarz się od czasu do czasu), to wynajmę panią, która pomoże mi przygotować pewne rzeczy :D :) - nie ma problemu :) Ogólnie wielu ludzi mówi, że jestem dość sprytna jeśli chodzi o dom i rzeczywiście te obowiązki nie przeszkadzają mi w niczym - może to kwestia dobrej organizacji, może podejścia :)

Gość a ja właśnie tak
znam wiele kobiet, które są żonami i nie kiwną palcem, facet zapierdala jakby miał motorek albo mają panie do pomocy :P co więcej, zauważyłam dziwną prawidłowość, ze te, które leżą, pachną i wymagają są bardziej szanowane, mężowie skaczą koło nich jakby były ósmym cudem świata. a te, o których się mówi - "dobra gospodyni" są olewane :-o

Gość ja tylko sprzątam
gotowaniem i prasowaniem zajmuje się mój facet, bo jak się za to wziełam, mieliśmy spalone żarcie i koszule :(

Gość ja robie wszystko
a on jak na ruski rok odkurzy to potem wypomina kupe czasu ze mi sprzatać musiał, dodam że małe dziecko mamy a przy dziecku to kupę roboty, myśli że jak pracuje to i tak dużo!!! baran jeden