Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ankieterka22

CO GORSZE FIGURA GRUSZKI CZY FIGURA JABŁKA?

Polecane posty

Gość ankieterka22

JA OSOBISCIE OBSTAWIAM JABŁKO.ALE JESLI OSOBA O FIGURZE GRUSZKI MA PRZY TYM CAŁKIEM SPORE PIERSI TO GORSZA JEST JEDNAK FIGURA JABŁKA

Gość ankieterka22
znaczy w brzuszek Ci idzie? Mi wręcz przeciwnie - brzuch płaski jak deska za to nogi - dwa słupy

Gość hmhmhmhmh
a ja mam plaski brzuszek nóżki troszeczkę, tylko troszeczkę zbyt grube, szerokie bioderka, ładny spory biuścik, szczupłe ręce - to jestem gruchą? :)

Gość Grube udko
grucha grucha :) fajnie ze chociaz biuścik masz sporawy.Co ja bym dała...

Zdecydowanie lepsze JABŁKO bo z brzucha łatwiej pozbyć się tłuszczu niż z obfitych ud, nie narażajac sie na rozbudowę mieśni:) Nogi pozostana szczuplutkie. Nawet jeżeli intensywnie ćwiczymy to taki umięsniony brzuszek jest spoko. a gruszki co? Mają grube uda, pojeżdżą trochę na rowerze i nogi mają grubsze, bo rozrastają się mieśnie. Znam to z autopsji. Jestem jabłkiem a moja siostra gruszką. Waży ponad 5 kg mniej ode mnie ale i tak ja wyglądam chudziej. Wystarczy tylko odpowiednio zamaskować brzuszek eksponując długie i szczuplutkie nózki...

ja mam brzuch nawet plaski,tzn.troche sadelka:Pnogi umiesnione ale szczuple,zgrabne i ladne lydki.Kurwa za to ramiona grube i szerokie:ojak to wyglada u dziewczyny taka meska budowa,grucha ma dupe i faceci lubia takie,ja wolalabym byc 1000razy gruszka niz jablkiem:(

cisowianka- ale ludzie sa jablkami wlasnie dlatego bo IM CIEZKO zrzucic tluszcz z brzucha. Jestem typiem "jablka" i ile bym sie nie odchudzala, ile bym nie cwiczyla, to chudnie mi glownie pupa, rece i nogi. a miekki brzuszek mialam zawsze i dalej mam. nawet jak mialam okres ekstemalnej szczuplosci 163cm i 47kg, brzuszek byl dalej miekki, a miesnie schowane pod tluszczykiem. tylko liposukcja tu pomoze. :-O

byłam kiedyś ogromnym jabłkiem a teraz co? szczuplutkie nózki, brzuszek też mięciutki ale jestem w połowie a6w i widze efekty, twardsz, skóra napięta... tylko sie odchudzałam pod okiem instruktora, na tłuszcz aeroby (rower, biegi, szybki marsz) na brzuch i górne części ciała ćwiczenia siłowe plus odpoweidnia dieta (dużo białka) i jest dobrze!

Gość dfddfdsfdfdf
a ja kim jestem? mam 90 w biuście 69 w talii i 67 w biodrach

Gość dfddfdsfdfdf
97 w biodrach sorka hehehe

Gość klasyczne jabłoko
nie narzekam.Jestem juz wiekowa nieco,ale widze,ze nie mam takich sklonnosci do tycia jak moje kolezanki gruszki.Fakt nigdy nie mialam talii,ale jakos tez nie ubolewalam nad tym.Za to nogi dlugie i zgrabne do dzisiaj,zero celulitu itp.Biust tez calkiem calkiem;)

Gość Liza66
Podbijam temat,też jestem gruszką ale nie waże dużo ,ubieram się na sportowo i raczej nie rzucam sie w oczy : powiem tak czy gruszka czy jabłko jednakowo przesrane

Gość dzipipi
gorsza jest wg mnie gruszka i to o wiele gorsza.

Gość dzipipi
dfdfdfd- jestes keplsydra

Gość Pakula
no ja ogolnie to chba uwazam ze lepsze jest jablko bo z nog naprawe ciezko zrzucic w prownaniu do brzucha. Brzuch t omoj problem:(:( ale jak cwicze to jest ok, za to ma sie wiekszy biust niz u gruszki i szczuple nogi :D

Gość Liza66
Powiem wam ,że też chyba wolałabym być jabłkiem .W budzie uczy mnie taka babka ze spora nadwagą w figurze gruszki.Wygląda masakrycznie bluzki to nosi L ale spodnie to bankowo XXL.Wygląda to wogóle nie proporcjonalnie

Gość ajajkooo
dziewczyny -jabłka nie maja talii, mgszczupłe ale nigy nie bedą miały sexi figury klepsydry, maja szersze biodra, płaskie tyłki (tego nienawidza faceci :P) i paskudne brzuchy - szerokie i bez wcięcia bleee

Gość Pakula
a gdzie talie maja gruszki???? nie maja biustu to gdzie ta talia??? a jesli chodzi o facetow to oni tego nie odruzniaja, albo widza gruba dupe albo nie. najczesciej uwazaja ze to gruba dupa a nie biodra:P acha a czy gruszki przypadkiem nie maja grubych nog?? to wcale nie znacz ze ma sie biodra haaaa ;) luzik

Gość taralucha
a ja mam 92-68-90 to co ze mnie za owocek?A jabłka dla mnie to takie kasztanowe ludziki-kuleczki z podoczepianymi patyczkami,albo też takie prostokąty( głowotułów) też jakieś fuuu! co z tego ze nogi zgrabne jak reszta z kreskówki...Zauważyłam ,ze często mocno dojrzałe babki tak mają, ładne nogi ,mały tyłeczek i brzuuuuuch! bez talii...raczej niefajnie takie jabłko wygląda

Gość Liza66
Ja na szczęscie waże 52 kilo to jak się nie ubrałabym to i tak wyglądam proporcjonalnie

Gość Liza66
Ej wiecie co fajnie by było jakby kolesie też mieli różne figury typu gruszka,klepsydra,jabłko ,koleś gruszka byłby prześmieszny: D Chociaż w sumie miałam kumpla który był chudy ale dupe miał większą coś jakby gruszka:)

Gość ajajkooo
oczyiscie ze gruszki maja talie - wąska talia ładny brzuch bez nawisów a kto powiedział ze nie mają piersi??:D:D

Gość Pakula
aaaaa bo te jeszcze zalezy czy ktos jest gruby czy chudy a ja myslalam ze my mowimy o szczuplych gruszkach i jabkach :) ja jestem szczupla i moze super tali nie mam to i tak wole jablko. a tak naprawde to wolalabym idealna klepsydre:P

Gość ajajkooo
ale jabłka mają fati brzuchy i tyłki - płaskie, szerokie kwadratowe, zupełnie bez wyrazu :P

Gość Pakula
nieeee tam jak sie cwiczy to tylek sie podnosi a brzuszek jest plaski:) wystarcz o siebie dbac a nog to grucha nigdy nie zcwiczy :P chyba ze na wieeeeeeeeeeelkie miesnole :P