Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ankieterka22

CO GORSZE FIGURA GRUSZKI CZY FIGURA JABŁKA?

Polecane posty

Gość Liza66
Najlepiej trza być proporcjonalnym ,ale jak juz jestem gruszka to nie będe cwiczyc zeby zbić z bioder i tylka bo to i tak pomoże na chwilę taka jestem i już :D

Gość linistrya
moim zdaniem gorsza figura jabłka, moja mama ma taką i wygląda jakby była w zaawansowanej ciąży.

Gość szpulka92
trudno określić, która gorsza... jabłka mimo braku talii, mają ładny biust i zero cellilitu ;p ja osobiście mimo szczupłych nóg, kościstych bioder i braku cellulitu mam grube plecy i ręce tzw. "nietoperzyki" ;/ jak to możliwe? mówi się, że jabłko łatwiej zgubi tłuszczyk.. z brzucha ok, ale co zrobić z plecami, męskimi barami i obwisłymi ramionami? bo strasznie głupio to wygląda..

Gość martaaa8998
a jaka to figura : szczuple nogi, waskie biodra, wciecie w talii ale nie za duze, ramiona za szerokie do bioder, biust spory ale nie za duzy :/ da sie jakos wyrównac ?czasami mam wrazenie ze gorna czesc wogule nie pasuje do dolnej...

Gość gość
gruszka to kobieta, a jablko to facet... kobieta musi miec szerokie biodra, pulchna, pokazna pupe i grube uda. jesli ma waskie biodra, plaskodoopie, i szerokie plechy/ramiona to ewidentnie jest babochlopem... bleeeeee:o

Gość gość
Gessler jest jabłkiem. Następnie taka ze śniadaniowej telewizji na jeżyka obcięta z takim wysokim w parze występuje. Babsko z Deni Cler często na ściankach pozujące. Projektantka mody?!? podobno, Baczyńska. No nic dobrego się z tego nie wykroi. Absolutnie jabłko jest gorsze.

Gość gość
dorota welmann, ewa bem to typowe jablka. bezksztaltne klody. beyonce, kim kardashian, jenifer lopez to typowe gruszki - kobiece i z zaznaczona talia.

Gość na moich studiach i
na zajęciach z historii sztuki uczono mnie, że już od dalekiej prehistorii pierwszym wyrażanym atrybutem atrakcyjności ( w prymitywnych rzeźbach, przedstawieniach rysunkowych itp) były figurki kobiet z wąska talią, szerokimi biodrami, dużą pupa i udami. Symbolizowały płodność, zdrowie i dobre geny. Kobieta z dużym tyłkiem była atrakcyjna nie tylko z punktu widzenia ciągłości gatunku ale również ze względów estetycznych. No i same sobie odpowiedzcie czy ostatnie 40 - 50 lat i moda na "chłopczyce" jest wstanie zmienić instynkt i 10000 lat ewolucji? Tak czy siak, jabłko czy gruszka, trzeba dbać o siebie zdrowo jeść i ćwiczyć :). Każda zadbana dziewczyna niezależnie od figury wygląda dobrze.

Gość gość
wlasnie, ze nie. kobieca gruszka to kobieta, a meskie jablko to babochlop. zaden normalny mezczyzna nie bedzie chcial byc z kims przypominajcym drugiego faceta. chyba ze jest gejem...:o

Gość gość
kobiety jabłka zawsze będą się oszukiwać że mają super nogi, ale co z tego jak nogi patyczki a nad nimi wielki korpus-dynia bez talii :-)

Gość gość
a ja mam figurę gruszki? w biuście 86 talia: 63 biodra: 90 udo: 51

Gość gość
musialabys miec szersze biodra i grubsze uda

Gość gość
Oczywiście, że jabłka. Figura gruszki u kobiet jest czymś naturalnym i jak najbardziej kobiecym. Wystarczy popatrzeć sobie na różne obrazy na przestrzeni wieków :)

Osobiście uważam, że zdecydowanie gruszka, bo uda można zgubić, biegając, ładniej figura wygląda, natomiast jabłko figura coś okropnego, ogromne obrzydliwe tłuste brzuszysko, wygląda się jak pająk, czy stonka hihih

Gość gość
wlasnie, jablko jest okrrrropne, a nog wcale nie ma zgrabnych, dwa kolki....

Gość gość
Kobieta musi miec duza pupe, waska talie i grube uda. Jablko jest przeciwienstwem tego typu urody. Polki niestety w wiekszosci to albo jablka, albo patyki. Malo jest Polek o budowie gruszki, ktora reprezentuja Hiszpanki, Arabki, Latynoski...

Gość gość
grube uda, fuj

Gość gość
J A B L K O !!!!!!!!!

Gość gość
....J E S T O H Y D N E !!!!!!!!!!!!!!