Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

KASIAREW

gdzie sie udać z roczniakiem dermatolog czy okulista?

Polecane posty

Dziewczyny moj roczny synek dostal czerwonych oczek i swedza go pod wieczor trze je rączkami jest to napewno na tle alergicznym pylą sosny i trawa gdzie sie lepiej udać z małym do okulisty czy dermatologa?

Gość njpierw do pediatry
potem albo alergolog albo okulista, co pierwsze "wyczekasz" w kolejce

mój maly tez tak ma o tej porze roku i poszlam do okulisty dala krople i po dwóch dniach przeszło i podawalam tez wapno zresztą dzis zrobiłam dokladnie to samo. Pediatra powiedziala ze najlepiej jak obejrzy to okulista a jak powiedzialam okulistce ze chce isc do alergologa to powiedziala ze nie ma sensu jednak poszłam i faktycznie okazało sie ze mały tak reaguje na wiosne zwlaszcza jak jest wiatr i roznosi np pylki topoli i innych takich. i żadnych lekow nie dał tylko te krople co mam od okulistki.

dzieki dziewczyny fakt trzeba najpierw do pediatry myslałam ze uda sie odrazu do jakiegos specjalisty ale lepiej najpierw skonsultowac kurcze tylko ciekawe czy mnie przyjmą jutro pewnie jak zwykle zawalone bedzie ale co tam z małym dzieckiem musi przyjać chociaz u nas to roznie bywa;-(

PRZYBYWAM Z DALEKA dzięki serdeczne :-) tak mysle ze jakies kropelki na to i tak własnie chcialam zrobic odrazu do okulisty albo arelgologa bo zapewne pediatra wyslał by mnie wlasnie do ktorys z tych dwoch

ale trzeba sprawdzić jutro wstane z rana i zobacze czy pediatra mnie przyjmie?

ponoś taka alergia pojawia sie z nikąd i sama z czasem może znikac - mój maly od urodzenia nie mial tego dopiero w tamtym roku sie zaczelo a teraz juz widze ze trze oczka znowu wiec bylam u okulistki i znow dala te krople, to wygląda tak ze np przez 3 dni mu kropie i potem znika i pojawilo sie w tym roku dopiero wiec pewnie zejdzie za dwa dni i zniknie :)

hm? kurcze dobrze by było zeby znikneło to paskudztwo!! maly w piatek mial roczek i tak go dopadło mial juz jakis tydzien temu czerwone te oczka i tarł ale przeszło mu ale teraz to masakra;-0 juz trzeba z nim isc nie ma co

a nie mówiłam :D:D ja tez podawalam zyrtec ale teraz juz nie musze od czasu do czasu dam calcium i to wszystko. I naprawde po trzech dniach schodziło. A jakie masz krople? Bo nie wiem czy wiesz ale większość z tych kropli może byc otwarta tylko 7 dni.

przepraszam ze dopiero odpisuje ale poszlismy na spacerek pozniej zabawa i kapanie zasnał jakies pol godziny temu:-) kropelki dostał CromoHEXAL podawac 3 razy dziennnie zyrtek 5 kropli na noc a calcium podawac 2 razy dziennie zobaczymy jak to wszystko podziała?