Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

vnv

mężczyzna

Polecane posty

Hm Gem nie zamierzm sie powtarzać..........

To oczywiście dowcip sztywniaczki.. ale do dysputy o cm pasuje jak ulał.. { Kiedy mialem 14 lat mialem nadzieje, ze kiedys bede mial dziewczyne. Kiedy mialem 16, mialem dziewczyne, ale byla beznamietna. Wiec zdecydowalem, ze potrzebuje dziewczyny z uczuciami. Jak mialem 18 lat spotykalem sie z dziewczyna, ktora byla bardzo namietna. Jednak byla zbyt uczuciowa, o wszysko plakala, latwo sie denerwowala. Ciagle grozila samobojstwem. Postanowilem, ze musze znalezc jakas "stabilna" dziewczyne. Jak doszlo do 25 znalazlem dziewczyne stateczna, ale bylo to strasznie nudne, wszystko mozna bylo przewidziec, nie cieszyla sie z zycia. Zycie stalo sie przygnebiajace. Trzeba bylo znalezc dziewczyne z ktora mozna byloby przezyc cos podniecajacego. W wieku 28 lat znalazlem ekscytujaca dziewczyne, ale nie moglem za nia nadazyc. Wciaz sie spieszyla, nigdzie nie zagrzala miejsca. Ciagle z kims flirtowala. Z poczatku bylo zabawnie i ciekawie. Ale byl to zwiazek bez przyszlosci. Wiec postanowilem znalezc dziewczyne z ambicjami. Kiedy juz mialem 31 lat spotkalem madra, ambitna dziewczyne stojaca twardo na ziemi Ozenilem sie z nia. Ale niestety byla tak ambitna, ze sie ze mna rozwiodla i zabrala wszystko co mialem. Teraz mam 40 lat i szukam dziewczyny z duzymi cyckami. } :P

...czy nie wydaje ci się, że nasze zdanie będzie zbyt subiektywne...?...kazdy ma swoje doswiadczenia...oczekiwania...marzenia...

mam zamiar byc samotny. zauważ że słowa "zamiar" ma cos wspólnego z "miarą":) czy twój "zamiar" ów wypływa z braków w dziedzinie "rozmiaru"...? tak też czasem bywa... znałam takiego pana kótry szlachetnie postanowił nie unieszczęsliwiać żadnej pani swoim mikroskopijnym penisem. Oczywiście, z tego też powodu nie czuł się do końca mężczyzną. Mam nadzieję, Myrevin, że to nie tój przypadek.

a ty coheed gdzie i jak tę swoja męskość odczuwasz..? bo że między nogami nie, to już wiemy....

:D Jakie to ma znaczenie ? Sam to sam bez względu na powody.. i po co to tobie nadzieja że to nie chodzi o rozmiar.. Nie żartuj..

...zalezy do czego potrzebujemy Mężczyzny...mozliwości jest wiele...:)

Droga jak zakładm Retro :) ubawiłaś mnie i dziekuję Ci za to :) hm.......... a gdzie odczuwam swoją męskosć to tylko ja odczuwam i czasami jeszcze ktoś :))) i jaka ona jest?... nic wybacz Tobie do tego nie mnie oceniać ocenę pozostawiam innym :)

Myrevin:) no jak to nie ma znaczenia....:) załóżmy że twoje walory stanowiące o męskości są wyjątkowo , hm.. powiedzmy, dobrze ukształtowane... to robisz krzywdę zarówno sobie, jak i potencjalnej partnerce, pozbawiając jej okazji obcowanie.... Ogromna strata! Jeśli zaś jest tak jak w przypadku opisanym kilka postów powyżej,to decyzja jest ze wszech miar słuszna...:):) I taka jest własnie różnica.

...czy wielkość przeradza się w ...jakość ...? ;)

. a gdzie odczuwam swoją męskosć to tylko ja odczuwam i czasami jeszcze ktoś i jaka ona jest?... nic wybacz Tobie do tego nie mnie oceniać ocenę pozostawiam innym a cóż to za niemęskie kaprysy..?

Retro zadałem sobie trochę trudu i przejrzałem Twoje wpisy na kafe na różnych topikach............ciekawa lektura :)

--> coheed Wyluzuj... :) --> retro :D Załóżmy że wszystko jest ok. :D Potencjalnej nie ma i nie będzie bo do tego będę się starał nie dopuścić więc dywagacje na temat rozmiaru bez sensu. ;)

mówicie o męskości... Tylko kobieta jest w stanie uczynić z was meżczyzn:) nikt inny. nawet sami tego nie potraficie.:) kazdy facet marzy o kobiecie która zrobi z niego faceta właśnie. A jak zrobi, jest po was, przywiązujecie się jak psy. Dlaczego? bo wiecie jak małe jest prawdopodobieństwo że jakas kolejna zobaczy w was to samo, co ta pierwsza..... :) Kobiecośc nie jest w tak przerażającym stopniu uzalezniona od mężczyzny, jak męskość od kobiety.

Myrevin ...a jezeli nie rozmiar...to co...? :)

Retro zadałem sobie trochę trudu i przejrzałem Twoje wpisy na kafe na różnych topikach coheed, jestem poniekąd wzruszona.. zdaje się że nawet zawitałes na jeden z nich, był o koronkowych majtkach, pisałeś że lubisz nosić ciasne koszulki opinające twój tors.... dobrze pamiętam...? :)

Gość z tego co widze
to o rozmiarach najwiecej kobiety pisza :D glodnym chleb na mysli ;)

Retro dla mnie jest to koniec dyskusji..................... bo ona z zasady ma na celu wymiane poglądów osób zainteresowanych wspólnym tematem.............dojście do czegoś nowego..sądzę, że jesteś zatwardziała feministka i nienawidzisz facetów......dlaczego Twoja sprawa.......... a dysksja o męskości i kobiecości mija się z celem...............

--> retro Generalnie... tak.. tylko za dużo uogólnień.. :) -->gem Nie pytałem byłych czemu ciężko mnie zastąpić w tej materii ;) Wiec nie wiem bo to pytanie nie do mnie... mnie było tez dobrze.. :)

Potencjalnej nie ma i nie będzie bo do tego będę się starał nie dopuścić .. Myrevin... powiało grobowym chłodem i tajemnicą.... ale skoro się tak zapierasz, to zapewne będzie tak, jak sobie wymarzyłeś.

cyt.: coheed, jestem poniekąd wzruszona.. zdaje się że nawet zawitałes na jeden z nich, był o koronkowych majtkach, pisałeś że lubisz nosić ciasne koszulki opinające twój tors.... dobrze pamiętam...? :) zgrabna prowokacja :) prosze o więcej :)

jesteś zatwardziała feministka i nienawidzisz facetów bzdury, coheed..:) wszyscy już wiedzą że tak nie jest.:):)

Meryvin...a ciężko było...cię zastąpić ?...ciekawe...:)

--> retro Jak tam tajemnica... mam was po prostu dość.. :) W sensie związku.. na co dzień koleżanki czy siostry mi nie wadzą.. Nie ma w tym żadnej tajemnicy.. :P

z tego co widzę.....a o czym tu się nie pisze...? ;) :D

Masz jeszcze fatalną moim zdaniem wadę......... mężczyzna jest dla Ciebie psem....... nie szanujesz nas...............nie jesteśmy wszyscy tacy sami........... generalizując wystawiasz świadectwo sobie.............. wybacz wiecej na hasło Retro nie odpowiem........ mam też szacunek do siebie........... kimkolwiekjestem