Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość littlehippie

Nastolatka i facet

Polecane posty

Gość littlehippie

hej! Wiem, że niektórych zacznie to bawić, inni stwierdzą, że to idotyzm, ale może znajdą się tacy, którzy zrozumieją. Mam siedemnaście lat i jestem z o dziesięć lat starczym facetem. Czasem wydaje mi się, że nie ma w tym nic złego, ale strasznie trudno jest się do tego przyznać. Niewiem co mam robić. Być dalej z czułym i kochanym facetem po wyroku i z dzieckiem, czy nie wiązać się z kimś takim. Kocham go, kocham jego synka, staram się akceptować jego wady, ale w porównaniu do niego czuję się często jak małe dziecko, które nagle zapragneło "wyruszyć" w dorosłość. Dziesięc lat to wkońcu nie tak dużo, a o kryminalnej przeszłości przecież można zapomnieć. Jednego czego się boję to to, że kiedyś znów coś wywynie i z powrotem trafi do więzienia. Mówił, że z tym skończył, te lewe interesy, ale wiecie jak to jest, dawni znajomi itp. Zawsze coś może się stać. JAko dziewczyna potrzebuje faceta, a jako kobieta stabilizacji. Wiem, ze będąc tak młodą osobą nie wypada nazwać mnie kobietą, ale co mam na to poradzić? Sama niewiem czy w tym związku kierować się sercem czy głową... pomocy!

Gość papkin
Dzieckiem jeszcze jesteś zajmij się książkami a nie takimi pseudo związkami

Gość 10 lat roznicy to nic
ale kryminalna przeszlosc... :O chcesz byc dziewczyna gangstera? :P

Gość littlehippie
w sumie nie jest źle... ale czasem przeszkadza

Gość papkin
Taki facet na 99% nie traktuje Cię poważnie bez urazy ale gówniara jeszcze jesteś jak byś miała te lat 20 pare to rozumiem ale dziecko jesteś i że tak powiem gówno wiesz o życiu. Wiec dziewczyno nie przejedź się, poszukaj chłopaka mniej wiej w swoim wieku przynajmniej w tym okresie wieku

Gość littlehippie
wiesz mialam kilku chlopcow w moim wieku i cos mi to nie bardzo wyszlam i nie mow mi e nic o zyciu niewiem bo mnie nieznasz. wychowana w domu dziecka dziewczyna, ktora przezyla gwalt, a do domu dziecka trafilam po tym jak ojciec pobil mnie tak, ze bylam w spiaczce, zebralam na ulicy, zeby miec co jesc wiec mi za przeproszeniem nie pieprz ze nic niewiem, ok moze wiem, jeszcze malo bo jednak mam te 17 lat, ale nieznaczy ze niewiem nuic

Gość OLLLABOGA
jestes patologiczną pizdą, dlatego pasujesz do tego kryminalisty z bachorem. Zyjcie razem długo i szczesliwie

Gość ale brednieee
To Ty może w nim ojca szukasz a nie rownorzędnego partnera?

Gość littlehippie
moze i tak, moze i ojca, sama sie nad tym zastanawialam, ale w sumie to on mnuie nie traktuje ani troche jak moj ojciec

Gość zawsze mnie rozwala
jak nastolatki próbują udawać dojrzalsze niż są. 99% społeczeństwa osiąga dojrzałość emocjonalną w normalny czasie - ale nie one - one wyjątkowo wcześniej. Guzik prawda. Jesteś nastolatką i Twój rozwój jest na takim poziomie. Jedyne czym różnisz się od rówiśniczek, to przykre przeżycia w dzieciństwie, które nie sprwiły, że szybciej dojrzałaś, tylko Cię zaburzyły. Idź na terapię poukładaj sobie przszłość i szukaj normalnego! partnerskiego związku, a nie baw się w chore układy, bo źle na tym, wyjdziesz.

Gość papkin
Jak się wiążesz w takie związki to nic nie wiesz o życiu z góry jesteś przegrana

Gość littlehippie
nie uwazam sie za taka, ktora wie wiecej, tylko dlatego, ze ma jakas przeszlosc inna niz normalna dziewczyna, ale wiem co nieco o zycciu, w niektorych sprawach nawet wiecej niz 25 letnia dziewczyna, ale to tylko niektore sprawy, niechce doroslosci na sile...

Gość trelek
Może poszukasz normalnego faceta a nie kryminaslisty? Pewnie ciągnie Cię do takich klimatów, ale postaraj się wyrwać bo z tego nic dobrego nie będzie:O

Gość PalllllllllllMallllllll
10 lat - z jednej strony dużo z drugiej wcale nie wg mnie w Twoim przypadku to dużo - 17 i 27 Gdyny to np bylo 23-24 i 33-34 i powyżej to już jest ok, jednak świat nastolatki jeszcze za bardzo się różni od prawdziwej doroslosci i ciężko tu mówić o związku, zbudować go, ale życzę wszystkiego dobrego :)

Gość papkin
po prostu musisz się cenić

Gość do zawsze mnie rozwala
To nic dziwnego. Ja w wieku 17 lat tez uwazalam, ze pozjadalam wszystkie rozumy i jestem baaardzo dojrzala. Ale, ze sie bylo w bledzie, rozumie sie po latach.... Wtedy czlowiek im starszy tym wydaje mu sie , ze mniej wie... Tak wiec autorko, musze Cie tez rozczarowac - nie jestes dojrzalsza od swoich rowiesniczek.

wiesz ja mam 15 lat i byłam z 23 letnim facetem/chłopakiem dla mnie bajkaa dla niego przelotnia znajomość. byliśmy ze soba góra miesiąc dla mnie cudowny, czy dla niego tez, tak naprawde nie wiem. cóż mineło prawie pół roku od tego jak zerwał. dlaczego ? w sumie sama nie wiem. \' dobiło \' go że musimy się ukrywać, że podobno według kolegów to co robił było pedofilstwem [ chociaż nie spalismy ze sobą ] itd. cóż ja myśle o nim nadal on zapewne zrywa z kolejną dziewczyną. tylkoo wiesz coo teraz dopiero wiem że nie warto było wiązać sie jeżeli dzieli nas 8 lat..

wiesz ja mam 15 lat i byłam z 23 letnim facetem/chłopakiem dla mnie bajkaa dla niego przelotnia znajomość. byliśmy ze soba góra miesiąc dla mnie cudowny, czy dla niego tez, tak naprawde nie wiem. cóż mineło prawie pół roku od tego jak zerwał. dlaczego ? w sumie sama nie wiem. ' dobiło ' go że musimy się ukrywać, że podobno według kolegów to co robił było pedofilstwem [ chociaż nie spalismy ze sobą ] itd. cóż ja myśle o nim nadal on zapewne zrywa z kolejną dziewczyną. tylkoo wiesz coo teraz dopiero wiem że nie warto było wiązać sie jeżeli dzieli nas 8 lat..