Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość znalazłam torbę

znalazłam torbę z zakupami

Polecane posty

Gość znalazłam torbę
nie ma potrzeby, jeśli ktoś zostawił wczoraj (wtorek) bardzo póznym wieczorem zakupy i to przeczyta, to będzie wiedział wtedy podam swojego maila najprawdopodobniej była to para, bo w siatkach były damskie i męskie rzeczy, więc jest szansa, że któreś z nich czyta to forum dałam sobie tydzień czasu, jeśli do wtorku nikt się nie znajdzie, nie będę szukac

Gość znalazłam torbę
wiem, że jest mała szansa, jednak wiele osób na moim miejscu nie zrobiłoby nic, tylko przywłaszczyłoby sobie ładne ubranka ja jednak chcę spróbować, może akurat ktoś to czyta, dużo ludzi tu wchodzi a z ogłoszeniami pomysł fajny, tylko ja pracuję do pózna i nie za bardzo mam czas biegać po okolicy i przyklejać ogłoszenia, tylko dlatego, że ktoś się zagapił i zostawił zakupy

Gość znalazłam torbę

Gość gghh
a co tam było?

Gość znalazłam torbę
ubrania męskie i damskie

Gość znalazłam torbę

Gość plusik22
ktry chlop zostawił

Gość znalazłam torbę
albo chłop albo baba :D:D

Gość znalazłam torbę

Gość ludzie jednak są podli
Kobieta jest uczciwa, szuka znalazcy nawet w tak nietypowy sposób,chociaz moglaby sobie zostawić to wszystko co znalazła, a te małpiszony jej zarzucają, że tak naprawdę nie chce tych znalezionych rzeczy oddac. Mierzycie każdego własną miarką czy co?

Gość znalazłam torbę
oj podli są, podli przecież mogłabym zostawić te rzeczy dla siebie i nic nie robić może ci ludzie, którzy zgubili te zrezcy wchodzą na kafeterią, w końcu to najpopularniejsze forum u nas a te wredne małpiszony niech sobie skaczą do gardeł i wypisują dyrdymały, większość z nich nawet nie umie czytać ZE ZROZUMIENIEM, co widać po ich odpowiedziach albo niech zarzucają mi, że sobie zmyślam a ja i tak BĘDĘ ROBIĆ SWOJE :)

Gość znalazłąm torbę