Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

lalka25

pan mlody ze mna w salonie sukni slubnych

Polecane posty

Bez obawy, pokażesz się gościowi w dziesięciu kreacjach, i myślisz że on zapamięta tę jedną konkretną? Wszystko mu się wymiesza:-D Podzcas gdy ty będziesz rozróżniać suknie po szczegółach koronki i aplikacji, jemu słowa \"rybka\" i \"beza\" będą się kojarzyły z jedzeniem;) Mój dopiero niedawno dowiedział się co to \"tiul\" i \"bolerko\" :-D

Gość marzenicha
na szukanie sukienki idzie sie z kolezanka, swiadkowa, mama a nie przyszlym mezem. Garnitur to co innego wiadomo ze idziemy z nim, bo musi pasowac do sukni, a jak chlop sie nie zna i pojdzie sam to wezmie pierwszy lepszy ktory przymierzy i po klopocie.

Gość kuska1
Jakiej narodowosci sa Wasi faceci? Mi sie przytrafil Francuz:)

a moj sie chce uczyc,ale ja nie mam do tego cierpliwosci,B.jest nietypowym anglikiem,dziwna mieszanka,wiec nie wiem:O;-)kzyrzowka bialego afrykanczyka z nowozelandczykiem i polinezyjczykiem.

>>>>Bez obawy, pokażesz się gościowi w dziesięciu kreacjach, i myślisz że on zapamięta tę jedną konkretną? Wszystko mu się wymiesza Podzcas gdy ty będziesz rozróżniać suknie po szczegółach koronki i aplikacji, jemu słowa "rybka" i "beza" będą się kojarzyły z jedzeniem A tu sporo prawdy :) Dla faceta nie liczą się szczególiki tylko ogólny wyglad. Tak więc powie, że w tej i tamtej ładnie, ale nie będzie w stanie powiedzieć dlaczego :) >>>>Garnitur to co innego wiadomo ze idziemy z nim, bo musi pasowac do sukni, a jak chlop sie nie zna i pojdzie sam to wezmie pierwszy lepszy ktory przymierzy i po klopocie Moj to garniaki i buty (zwłaszcza!) będzie długo wybierać.

Mój facet jest narodowości polskiej, rodowód podkarpacki, gatunek "góral niskopienny" :-D

Gość marzenicha
"a co to sa garniaki" to jest zestaw garnków :D

marzenicha, a co to u ciebie taki słaby zestaw słownictwa:) garniaki, garniaczki ---> GARNITURY

madzianetka, a jakie nowe ślubne słówka poznaje twój narzeczony? Ciekawa jestem czy tylko nie mój na koronkę mówi firanka, a na musznik - muchot albo muchozol:-D

no np jak u Ciebie musznik:) nie obyło się bez dogryzek typu mosznik hihihih

Gość ulalalalalka
hahahahahah nie mam go zkim zostawic... nie no zart chyba jakis.. a co to malo rzeczy mozna robic? pojsc do pubu, na zakupy, zostac w domu... nie no nie moge, to jakies jaja! trudno jak slysze takie teksty..wszedzie zabieram go ze soba...bo tak fajnie, bo tak milo..ze mam Ciebie , hihihi jak bedziesz szla z kumpelmai na piwo, tez wezmiesz go ze soba tez dlatego, ze nie mial co ze soba zrobic tu nei chodzi o zadne przesady, tylko o to,zeby cos w tym zyciu jeszcze przezywac niespodziewanego..zaskakiwac sie wzajemnie, a nie tak wszystko kawa na lawe.. rety..no nic Twoja sprawa.

bozzzzeee!czytaj ze zrozumieniem!nie chce go zostawic,bo nie zna polskiego,poza tym,to bedzie jego pierwszy pobyt w naszym kraju.i nie chce,zeby siedzial caly dzien w domu sam,albo w pubie,ot co! kazdy z nas ma swoje zycie prywatne i po zadnych pubach ciagac go nie musze ani on mnie,wiec nie oceniaj.

ja bede chodziła z moim N , zreszta on wie jaką ja chce sukiekne, i zobaczy mnie w niej , ale logiczne, ze na ślubie bede miala make up i zrobioną jakąś fryzurke wiec to inaczej niż tak na sucho;)

dejzi,moj facet nie jest jakos specjalnie dziany,jest elektrykiem,wiec zarabia przyzwoicie,ale na kasie nie spi.spotykalam sie rowniez z kilkoma polakami i byli bezpluciowi,wiecznie tylko praca,do teatru nie wyjdzie,bo nie zrozumie,do kina,nie bo za drogo i lepiej kupic dvd od chinczyka za 3,5,wszystko co obce jest bee itd,mialam dosc. madzia,widze,ze obie skaczemy z topiku na topik;-)

nie moge,bo w pracy jestem,ale odslucham w domu:-D a spiewac moge,mimo,ze nikt mi nie pozwala,a wlasnie,moze cos zaspiewam? chcialabym zrobic mu jakas niespodzianke w dniu slubu,poza ta,ze bede wygladac jak bogini,oczywiscie;-)

Gość odradzam ale nie ze względu
na głupie przesądy. Ja też chciałam iść z narzeczonym, mama uparła się, że absolutnie nie. Wygoniła go na pizzę do pobliskiej knajpy i nie chciała słuchać żadnych dąsów :) Upierała się, że powinien mnie zobaczyć od razu w całej, olśniewającej okazałości efektu końcowego, a nie uczestniczyć w poszczególnych etapach, bo wtedy takiego wrażenia nie będzie. Miała rację i sam teraz już mąż to przyznał. Bo jak mnie zobaczył w dniu ślubu w mojej królewskiej sukni z koronki, w perłach, w cudnym makijażu (mam klasyczną twarz), to autentycznie, realnie zabrakło mu słów, nie wiedział co powiedzieć, stał tylko i patrzył :D Powiedział, że nie spodziewał się, że będę wyglądała AŻ tak cudnie, jak królowa :P Myślę, że gdyby widział mnie wcześniej, takiego mocnego efektu by nie było. Więc szczerze radzę - nie włączaj go w przygotowania swojej osoby na ten dzień, niech zobaczy sam efekt końcowy i zbiera szczękę z ziemi ;)

Gość marzenicha
no wlasnie o to mi chodzi, mój mial łzy w oczach jak mnie zobaczyl, obkrecal mnie ze 3 razy i sie zachwycal suknią :) tu chodzi o to pierwsze niesamowite wrazenie...

Nie przejmuj sie jakimi przeadami..moj co prawda na mnie nie widzial sukni...ale sama suknie tak..na modelce..z internetu:)...mojego zdjecia w sukni nie chcialam pokazywac..ale i tak byl pod ogromnym wrazeniem:)...Idz i nie przejmuj sie:) I to prawda ze jak poprzymierzasz pare to i tak nie zapamieta heh tej ktora wybralas pewnie i zrobisz na nim ogromne wrazenie w dniu slubu..wiadomo dojdzie fryzura makijaz i reszta dodatkow .. Zycze owocnych poszukiwan tej wymarzonej sukni:)

Eh, a ja mam słabość do wojskowych chyba, spotykałam się kiedyś z takim jednym, cud miód malina, ciasteczko pierwsza klasa, no ale charakter miał zrypany. Na pierwszym spotkaniu powiedział że się zakochał, na drugim że będę jego żoną, na trzecie i każde następne spóźniał się po 3 godz albo wcale się nie zjawiał - teraz jesteśmy dobrymi znajomymi, a w grudniu bylam na jego weselu:)

Hm, ożenił się bo wpadł ze swoją ex, na którą zawsze się żalił będąc ze mną, jaka to ona wiedźma jest:-D Z tego co wiem to teraz nawet na piwo mu nie wolno iść;) Wyprawili weselicho na 200 osób, panna młoda z brzuchem, no ale nie czepiam się:) Facet generalnie fajny, imprezowy, tyle że na męża się nie nadaje, zresztą nie mogłabym być z kimś kto wyjeżdża na te misje, ciągle w strachu że zginie - nie, to nie dla mnie.