Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość piłka plażowa

STRASZNIE OSZUKANA

Polecane posty

Gość piłka plażowa

Właśnie się dowiedziałam, ze mój chłopak przespał się z inna dziewczyną - podczas naszej krótkiej, 10 dniowej rozłąki. Pokłóciliśmy się strasznie - z ważnych powodów- i powiedziałam mu, że mu już nie ufam i nie wierzę i, ze muszę to wszystko przemysleć. On pisał, mówił, że kocha. Po 10 dniach pogodziliśmy się. Wczoraj dowiedziałam się, że w czasie tych dni kochał się z inną. Informacja jest całkowicie pewna, on nie wie, że ja wiem. wpadlam w jakies odretwienie, czuje sie okropnie. Nigdy nie bylam w stosunku do niego nie-fair.

w zasadzie wskakiwanie od razu innej do łóżka nie jest fair, ale z drugiej strony wiele zależy od tego, jak potraktowaliście te feralne 10 dni - jesli to była jakas dziwna przerwa, rozstanie czy coś w tym stylu, to możesz sobie podziękować. Jeśli sie nie jest pewną tego, że to koniec, nie stosuje się bzdetów w stylu "odpocznijmy od siebie przez jakis czas", a jesli juz się na takie głupoty ktoś decyduje, to trzeba się liczyć z konsekwencjami jeśli to była po prostu zwykła kłótnia i jakieś tam wzajemne boczenie się przeciągnęło sie do 10 dni, to według mnie jest to zdrada i tak powinna byc potraktowana

olałaś go, to znalazl sobie pocieszycielke... tak sie koncza babskie gierki

autorka powiedziala mu, ze zrywa a potem jej sie odwidziało i tyle :) tak to jest, gdy sie zrywa, zeby coś pokazać... oczywiscie po kobiecemu "zapomniala" tutaj dokladnie o tym wspomnieć :D

10 dni to mało jakby kochał to by nie przespał sie z kims innym Ona zawaliła tym zdaniem------------- Pokłóciliśmy się strasznie - z ważnych powodów- i powiedziałam mu, że mu już nie ufam i nie wierzę i, ze muszę to wszystko przemysleć.

złośliwa - jesli to były niesłuszne oskarżenia a ona byla wystarczajaco chamska to koleś wyszedł wsciekły i pomyslał - "to ja ci kurwa pokaże jak to jest byc naprawde niewiernym" sam bym tak zrobił...

Gość piłka plażowa
Nie padło z moich ust, ze to koniec~! Chociaz nawet gdyby tak bylo, to nie uwazam, ze pukniecie innej w trakcie 10 dni swiadczy o milosci. A poza tym po co pisal i mowil, ze kocha skoro czerpal przyjemnsci gdzie indziej. Czy dla Was zdrady to juz taka normalnosc. Uwazacie, ze 10 dni przerwy to usprawiedliwienie dla sexu na boku!

Gość to nie jest
usprawiedliwienie a złotych rad komicznego nie czytaj bo to straszny frustrat i dzieciak któremu sie wydaje że pozjadał wszystkie rozumy - komiczne dzięki - niezła mamy z ciebie polewkę w pracy :classic_cool:

Gość ciekawa jestem czy
gdyby kobieta zrobila coś takiego też powiedzielibyście - nie chcial jej to sobie znalazla pocieszyciela- dopiero by tutaj lataly wyzwiska że zwykla szmata , dziwka itd jeśli facet 10 dni nie umie utrzymać w gaciach fiuta to mu sie mówi bay bay zwykly patalach i już a jego slowa o tym , że cie kocha niech sobie w d...e wsadzi !!

Gość piłka plażowa
ciekawa jestem czy - mysle identycznie jak Ty! Tylko jestem w jakims szoku i amoku. Wlasnie mielismy zamieszkac razem a teraz taki przewrot w zyciu. echhhhhhh zycie to nie bajka!

Gość love song
jakby Cię kochał i gdyby mu na tobie zależało to nie zrobiłby tego, to proste i jasne jak słońce! ciekawa jestem czy RACJA, facet który zdradza to macho i casanova a kobieta która robi to samo to zwykła dziwka - nie ma to jak podwójna moralność inna dla facetów, inna dla kobiet, to chore...

a ja uważam, że bez względu na to, jak wygląda kłótnia, jeżeli nie padnie "koniec", "rozstanie", nie powinno się od razu wskakiwac innemu/innej do łóżka. A jesli się wskoczy, bo chce się kogoś ukarać za to, że powiedział to czy tamto, to jest to jednoznaczne z decyzją o rozstaniu. Kótnia jak to kłótnia - są nerwy, różne rzeczy czasem padają, a potem może być ok. natomiast jesli się ktoś bawi w "rozstania" i "powroty" to uważam, że nie powinien mieć pretensji, że druga strona poszła w długą z kims innym. Samica ma racje, że zgubiło ja to zdanie, które mógł dwuznacznie zinterpretować - niestety podczas kłótni trzeba wazyc słowa, bo moga się one obrócić przeciwko nam

nie rozumiecie - myslicie strasznie płasko... autorka nie powiedziala mu - robimy sobie 10 dni przerwy, a mimo to facet znalazl inną do dymanka... ona olała goscia chcąc go sobie przetrzymac, zeby troche pocierpiał... chamskie to... gdyby kobieta to zrobila pisalbym to samo

Gość piłka plażowa
nie powiedzialam - robimy sobie przerwe - tylko, ze musze wszystko przemyslec! Po drugie - gdyby on mi tak powiedzial - to byloby mi zle , smutno i kochajac - tesknilabym i czekala na jakas decyzje. Ale coz to indywidualna sprawa - ja jestem kobieta - faceci widocznie stres rozladowuja bzykajac

"a ja uważam, że bez względu na to, jak wygląda kłótnia, jeżeli nie padnie "koniec", "rozstanie", nie powinno się od razu wskakiwac innemu/innej do łóżka" Klaudi skarbie mój najdroższy :P przeciez to co pisze autorka to ewidentny przekaz cenzurowany, by uzyskać głosy potępiające faceta :) Kobiety zawsze w takich przypadkach opowiadaja historie przemilczajac pewne fakty, ktore czesto diametralnie zmieniaj cała opowiesc... na pewno kłótnia wyglądała tak, że facet pomyslal, ze to koniec... a jelsi na dodatek byl niewinny, to zaden normalny facet nie bedzie udawadnial, ze nie jest wielbłądem

"Po drugie - gdyby on mi tak powiedzial - to byloby mi zle , smutno i kochajac - tesknilabym i czekala na jakas decyzje." I właśnie swoją manipulacją, taką reakcje chciałas u niego wywołać.. Ale sie przeliczylas i tyle... To bylo takie zawoalowane zerwanie na próbe, a teraz sama ze swej pamieci usuwasz tego dowody, bo inaczej nie poradziłabys sobie z tym zdarzeniem

Gość to nie jest
jakkolwiek by nie zabrzmiało to co autorka mu powiedziała to podobno ją kocha ? To jak kurwa mozna rozumiec pieprzenie się z kimś innym ? To była kara - za jak to określił komiczne gierki ? że on jej pokaże ? No to pokazał a teraz droga autorko Ty pokaż mu środkowego palca i tyle , bo chyba nie masz zamiaru z nim by c, czy sie mylę ?

Złośliwa- jesli kochanie na 100% oznacza gierki w stylu "potrzymam go w niepewnosci, niech sobie pocierpi" jak to zrobila autorka, to ja wole juz kochac na 30 %

Gość piłka plażowa
wiesz co komiczne - glupi jestes i tyle! O czym ty mowisz czlowieku, jaka reakcje ja chcialam wywolac????/ Wiesz kazdy mierzy iinych wlasna miara - Ty pewnie bys tak zrobil. A zreszta pisz co chcesz - kazdy punkt widzenia jest cenny.

a z jakiego powodu była ta kłótnia? nie okazało sie przypadkiem, że "nieco" przesadzilas??

"wiesz co komiczne - glupi jestes i tyle! " moze jestem, moze nie, ale to nie moj partner mial okazje spenetrować sobie jakąś fajną laseczke w momencie gdy Ty liczylas na to, ze bedzie tesknił i czekał na decyzje :D

Zrozum w złości sie mówi wiele nie potrzebnych słów. Co powoduje te słowa?NIEPEWNOŚĆ,a jesli ona sie pojawia to coś nie grało. A pojscie do łózka z inną to nie jest gra? Ja jej pokaże ze moge miec inną?

Gość co za dno komiczne/
komiczne jestes pojebana ;D tak z ciekaowsci jestes facetem czy kobieta?

Gość piłka plażowa
klotnia byla z takiego powodu, ze w internecie znalazlam jego erotyczny profil z jaknajbardziej aktualna data logowania. A na profilu anonski, ze poszukuje dyskretnej kolezanki. On sie oczywiscie wyparl, ze profil zalozyl juz daaaaaaaawno temu, a loguj sie czasami z ciekawosci.

komiczny masz oczywiście racje, że wiele zależy od tego, jak wyglądała kłótnia, na ile dwuznaczne stwierdzenia w niej padły a co do pytania: "Uwazacie, ze 10 dni przerwy to usprawiedliwienie dla sexu na boku!" nie twierdze, że tak sie powinno robic, ale jeśli sie bawi w "przerwy", to trzeba mieć świadomośc konsekwencji. Co to w ogóle za jakieś durne przerwy??? Moża sie pokłócić, nie romawiać ze sobą przez jakąś tam chwilę (dłuższą lub krótszą), ale nie powinno to być w żadnym wypadku tozsame z jakimkolwiek rozstaniem. A jesli jest, to w moim mniemaniu jest to czas, kiedy jest się wolnym i tyle. Krótka piłka, a nie jakies tam zabawy w interpretacje. Trzeba brac odpowiedzialność za to, co się robi i mówi. Miłośc miłością, a życie zyciem - nie można wymagać od faceta, że wspaniałomyslenie w imię "wątpliwej miłości" będzie zył w celibacie. Oczywiście może, ale wcale nie musi