Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość piłka plażowa

STRASZNIE OSZUKANA

Polecane posty

Gość łłłłłłłłłaaaaaaałłłłłłłłłłł
pilka plazowa - spotykalam sie z takim gosciem co to szukal dyskretnej kolezanki, moze to ten twoj?

Gość piłka plażowa
łłłłłłłłłaaaaaaałłłłłłłłłłł a skad jestes?

Gość komiczne zrób
nam przysługę i zniknij bo te twoje mądre teksty mi juz wyłażą uszami kurwa , wszędzie komiczne , nie masz jakieś życia swojego , jakiejś baby której byś pieprzył te swoje życiowe mądrości :O

Gość JA PIER... DOLE
nastepna debilka. Wy nie wiecie jak zycie wyglada? czy jak szczelsiwe malzenstwo 5 lat po slubie pokloci sie bardzo bardzo nawet o bzdure i konieta krzyknie chce rozwodu! i facet wyjdzie drzwiami to ma prawo ja zdradzic bo ona chce rozwodu? ............ Albo jak sie para pokloci z dluzszym staxem i ona powie, che odetchnac chce przerwe to KOCHAJYCH CHLOPAK POJDZIE SIE PRZESPAC? NAWET JESLI TO PRZERWA?!?!?!?!?to jest smiech na sali, nie chce zyc w takim swiecie z komicnzymi klaudiami ;( ;( ;( Kiedys sie poklocilam z moim facetem i poprsoilam o pare dni przerwy bo nie moglam wytrzymac i nawet m udo lgowy nie przyszlo bzykac sie z jakas laska tlyko cierpliwie czekal BO NA TYM POLEGAM MILOSC ULOMY ZE JEST RAZ LEPIEJ RAZ GORZEJ A MIMO TO SIE TRWA W I E R N I E!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Złośliwa - na słowa wypowiedziane w złosci w ogle nie zwracam uwagi i najgorsze obelgi czy wyzwiska wybaczam od razu... ale 10 dni złości??? :D Ps skoro facet umawia sie z inymi na porralach erotycznych, to po co Ci taki Ciesz sie, ze wyszło jakie z niego zioło

z malopolski

"o jest smiech na sali, nie chce zyc w takim swiecie z komicnzymi klaudiami" sznur moge Ci wysłać kurierem :P

Gość piłka plażowa
łłłłłłłłłaaaaaaałłłłłłłłłłł spotykalas sie z innym dyskretnym :)

Gość JA PIER... DOLE
spierdalaj ;D jak bede chixala to sama sie powiesze a od takich komicznych dupkow trzymam sie z dala ;D

"nie chce zyc w takim swiecie z komicnzymi klaudiami" a świat z komicznymi i klaudiami wcale cię do siebie nie zaprasza :D ja po prostu nie rozumiem co znaczy "rozstać się na jakiś czas"? Co to znaczy "na jakiś czas"??? W moich związkach to sie nazywało po prostu "zobaczymy się za kikla dni" i tyle, bez dwuznacznych tekstów w sytu "przerwa, rozstanie itp."

Gość babytin
Mala, teraz Twoja kolej. Zanim go na stałe zostawisz (CHYBA NIE CHCESZ BYC Z BARANEM?) wykrecisz mu taki numer ze bedzie długo pamietał... Moze znajdz tą dziewczyne z którą sie przespał, zaproś do siebie do domu i zaproś też go. Udawaj ze o niczym nie wiesz- bo przeciez on nie wie ze wiesz. I zapoznaj go z ta panna, a potem powiedz ze podobno jest w ciązy i ktoś jej wykreciła taki numer...

pilka plazowa- wiec z doswiadczenia powiem Ci, ze on sie nigdy nie zmieni, bedzie za plecami zawsze sobie szukal panienek, nawet chocbys byla chodzacym idealem, nie warto, facet ktory ma dziewczyne i zamieszcza swoje anonse na profilach randkowych to poszukiwacz, nawet jezeli zwiaze sie z Toba (np. slub) to dalej bedzie szukal... taka jest niestety prawda.

żona znajomego, chcąc utemperowac jego bezsesowną fascynacje jazdą na rowerze, przez co koleś wymiękał na kazdy weekend z domu, wniosła pozew o rozwód.... nie chciała rozwodu, ale pomyslala, ze go nastraszy :D uiściła opłatę sądową nawet, była twarda i nieugięta, mówiła ze nie moze tak dalej życ... koleś prosił ją jakieś 2 miesiące, a potem przestał... po 4 miesiącach stawili sie w sądzie - żonka z palanmi wspaniłomyslenego wybaczenia :D:D gość potwierdził wszelkie stawiane mu zarzuty :D rozpad pożycia małżeńskiego, ustanie więzi uczuciowej itp :D Orzeczono rozwód bez orzekania o winie, zgodnie z wnioskiem powódki :D Kobieta była w takim szoku, ze nawet nie pomyslala by jakos przeciągnąć rozprawe i pogadac z nim... Jeszcze kilka miesiecy po rozwodzie ryczała, błagała, wyzywała go od zdrajców :D Ale to nic.... Historyjka jaką przedstawiła wszystkim znajomym była naprawde świetna....:D:D z masą kochanek i zdrad dla podniesienia tempa akcji A koleś znalazł sobie laske jakis miesiac przed rozwodem :)

Gość JA PIER... DOLE
to troche ina sytuacja prawda?;) nie uwazasz?;) rower a anonse na profliu internetowym erotycznym? Komiczne a gdyby bylo odwrotnie? A poza tym ludzie! i Klaudia! (bo to trzeba osobno ;D), nawet jesli ona wniosla przerwe, to jak on mogl pisac jej smsy ze jak kocha itd i sypiac z inna? Czy jak sie kogos naprawde szczerze kocha to mozna uprawiac seks z kims innym? No chyba odpowiedz jest jasna ja bym miala obrzydzneie do swojego ciala na reszte swych dni, jesli Klaudia nie, to chyba wiadomo KTO uprawia seks bez milosci ;)

sex i miłość nie mają dla faceta wiele wspolnego... ten gość akurat być moze jest totalną kanalią, ale po co w takim razie autorka leje łzy po nim? moze lubi słodkich skurvvieli? ;) Ps sytuacja oczywiscie, ze inna, ale pokazuje jak kobiety potrafią dostawac po dupie za swoje gierki... a koleś jezdzil na rowerze zawsze, gdy go brała za męża widziala, ze ma to hobby i ze bedzie musiala dzielic sie nim z rowerem :)

Gość JA PIER... DOLE
sex i miłość nie mają dla faceta wiele wspolnego... Dla normalnych maja i to raczej bardzo wiele, jedno bez drugiego nie istnieje i znam takich naprawde kilku. Wiec nie ywpowiadaj sie za cala populacje, bo to raczej nie tak powinno byc jak Ty uwazasz.

"A poza tym ludzie! i Klaudia! (bo to trzeba osobno"" poczułam się wyróżniona i potraktowałam to jako komplement :P "Czy jak sie kogos naprawde szczerze kocha to mozna uprawiac seks z kims innym?" oczywiście, że można - mało jest takich ludzi, którzy z różnych względów nie mogą być z osobami, które kochają, a zycie toczy sie dalej i muszą je sobie jakoś układać, m.in. sypiaja z kimś innym. Takich sytuacji jest wiele, ja podaje przykład pierwszy z brzegu. "jesli Klaudia nie, to chyba wiadomo KTO uprawia seks bez milosci" akurat nie uprawiam, bo akurat tak mi sie ułożyło, ale gdybym była sama i trafiłby mi się jakiś pociągający przystojniak, to czemu nie ;) Jeśli dwoje dorosłych ludzi ma ochotę sobie poszaleć i robi to z głową, to nie widze w tym nic złego

Faceci mówią kobietom to, co one chcę usłyszec.. wiem, ze busze Twoj swiatopogląd i wolisz słuchac tego, co Ci opwiadają faceci, kórym zalezy na tym by dobrze wypaść, ale jest tak, jak mówie... Oczywiscie nie oznacza to, że kazdy facet dyma na boku i ze kazdy facet zdradza, ale kazdy normalny facet przeleci laske bez miłości i tyle...

Gość piłka plażowa
sluchajcie, wlasnie rozmawialm z nim przez telefon opowiedzialam bjeczke jaka to moja dobra kumpelka z pracy ma straszna sytuacje - zerwala w emocjach (ja nie zerwalam!) z facetem, nie byli razem 2 tygodnie, i on ja w tym czasie zdradzil - o czym ona sie teraz dowiedziala. I ze nie wie co ma robic! Ja spytalam co on o tym sadzi, ze bo dziewczyna jest w ciezkiej sutyacji bo nie wie co ma zrobic, bo w koncu z nim wtedy zerwala i nie byli razem. A on na to, ze niewazne, ze to nie jest do wybaczenia bo 2 tygodnie to tyle co nic! Gdyby kochal to by nie zdradzil! Ze powinna go zostawic! Co za chujek!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

No właśnie - ludziom do zabawy, jaką jest sex nie jest potrzebna miłość... oczywiscie niektorzy nie znajdują w sexie zabawy, ale to juz nie moj problem :P Ps Klaudi - jak bedziesz wolna, to daj znać :P czego w zadnym wypadku Ci nie życze :)

Gość piłka plażowa
komiczne! kazda normalna babka przeleci faceta bez milosci! Ale kiedy jest sie z kims i sie kogos kocha to jest to uwzam niewybaczalne!!!!!

To normalne, ze zdradzający bedzie najbardziej oburzony zdradą... ale autorka bedzie na niego bluzgać, wyzywać i płakać... a i tak do niego wroci, chocby miał wpisy na tym portalu reotycznym, od 30 lasek jaki to z niego jest ogier w łóżku :D:D

Gość piłka plażowa
komiczne a moze sie ze mna umowisz??? Zrobie sobie slodka zemste...

"Ale kiedy jest sie z kims i sie kogos kocha to jest to uwzam niewybaczalne!!!!!" zgadzam się absolutnie z kazdym słowem :)

Piłeczko - akurat nie żałowałabys tej zemsty, ale ja mam cudowną kobiete i ryzykowanie utraty jej dla chwili przyjemnosci jest tak nieopłacalne, ze az bezsensowne :)

Gość piłka plażowa
komiczne moge spytac ile Ty masz lat?

"ale ja mam cudowną kobiete i ryzykowanie utraty jej dla chwili przyjemnosci jest tak nieopłacalne, ze az bezsensowne" to co mi tu mydlisz oczy, żebym się do Ciebie zgłaszała w razie czego???? ;) Lubujesz się w dawaniu koszy czy co??? :P ;)