Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość boli cholernie

Dobrze sie stało a jednak boli......

Polecane posty

Gość boli cholernie

jestem kochanką faceta starszego 20 lat. Wiem, wiem zaraz posypia sie na mnie wyzwiska ale ja nie rozbiłam rodziny, jestem sama. Widywała sie z nim 3 lata( on po rozwodzie nie z mojej winy, dzieciaty), widywalismy sie w hotelach i.......czułam sie fatalnie w tym układzie, meczyłam sie ale sie zakochałam:(nie wiem co ja naiwna sobie myslałam, szukałam w nim wsparcia, pocieszenia, przyjazni...on tylko sexu. Czułam sie jak jego dziwka i do tego darmowa. Od jakiegos czasu cos sie zaczeło psuc...mało sie widywalismy, miał mniejszą ochote na mnie...nie wiem moze wiek nie ten. Tak z dnia na dzien przestał sie do mnie odzywac:( niby mi ulzyło, nie wystaje pod hotelem czekając na niego, nie wysłuchuje jaka jestem głupia itp a jednak to zabolało:( dlaczego??? powinno mnie to g... obchodzic a boli cholernie:(

nie wiem czy cie to pocieszy ale jest mnostwo takich darmowych dziwek jak ty. pomysl sobie, ze dzieki temu doswiadczeniu juz nigdy wiecej nie dasz sie tak porobic:)

sama napisałaś że się zakochałaś no to boli normalny mechanizm, że jak jesteś zakochana to jak się od ciebie odsunął to cierpisz i boli.Ale poboli i przestanie.

Gość boli cholernie
no nie wiem, myslałam ze tylko ja taka idiotka:(ze durniejszej juz nie moze byc

Gość błąd że nie brałaś kasy za to

oj nieprawda jest mnostwo takich kobiet i mezczyzn - wiem z doswiadczenia bo sama wykorzystywalam kobitki;p wprawdzie tylko na jedna noc i jasno stawiajac sprawe no ale no coż i tak zdarzalo sie ze ktoras ryczala, ze kocha...

Gość boli cholernie
bo to miało wyglądac inaczej....miała byc przyjazn, wslne spedzanie czasu a wyszło...tylko sex nawet sie rozmowy nie mogłam doprosic...

Gość boli cholernie
ok na jedna noc ale tu były 3 lata, na poczatku idealnie a potem:(

no ale takie dlugie zwiazki, ze jedno chce tylko seksu, a drugie czegos wiecej a mimo tego sa ze soba tez sie zdarzaja, ba nawet czesto

Gość boli cholernie
:(

Gość taka jedna z internetu
myślę, że najbardziej bolałoby mnie, że to nie ja zerwałam. Nie dośc że dawałaś się przez jakiś czas wykorzystywać i traktować jak dziwka, to jeszcze dałaś się sama porzucić. Skąd u Ciebie taka bierność i zgoda na poniżenie, a potem porzucenie jak zabawka którą się dziad znudził?

taka jedna z internetu: nie gadaj bzdur, co ty myslisz, ze to sie tak da rozsądnie myśleć gdy sie kocha?

Gość boli cholernie
nigdy nie myslałam ze bede tak postepowała:(