Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

retro

Oh, Catherine....

Polecane posty

"ja tu nie mam ustalonego zdania." to widać :) ale podoba mi się, że tak otwarcie o tym piszesz :)

ale podoba mi się, że tak otwarcie o tym piszesz to ze ci się ogólnie podobam to już zdaje się ustaliłyśmy...:):)

klaudka O, to to! retro "Przeciez zarówno prawdziwy jak i udawany wynikają z tego samego: z miłości tylko że to chodzi o to że to godzi znowu w ich męskość." Halo, tu Ziemia! Udawany w nic nie godzi, tylko budzi zdziwienie jak wyjdzie na jaw udawanie, że po co ona to robi i tak się męczy, bo chyba nie dla mnie? Może facet tez powinien udawać odlot i trzepotanie paluszkami u nóg, żeby jej zrobic przyjemność? A przeżyje sobie naprwadę potem - sam przed kompem, jak ona pójdzie do fryzjera.

że po co ona to robi i tak się męczy, bo chyba nie dla mnie? nie wiem, osobiście nie udawałam , ale wyobrażam sobie że chyba własnie.... dla ciebie.....:):)

wyczucie taktu w pewnych rzeczach jest bardzo ważne. Czasem nie warto na siłę domagać się odpowiedzi na pytania, które może w ogóle nie powinny paść (choc osobiście uważam, ze zapytać zawsze można). I nie chodzi tutaj o jakiś strach przed odpowiedzią, przed prawdą, ale o zwykłe, naturalne prawo do jakiejś tam prywatności. Zawiązaek to nie więzienie, ani fizyczne, ani tez emocjonlane

złosłiwa :) odechce się..? eee, nieeee.... będzie cię męczyc do pięcdziesiątki. Potem może trochę spokoju ... Ja liczę na to:)

ale klaudka gdybys zauwazyła ze partner/mąż ucieka gdies tam myslami, gdybys podejrzewała, nie zapytałabys się wprost? zeby choc zobaczyc jego zmieszanie, poznac jego odpowiedz, ktora byc moze ze i tak nic Ci nie da, ot tak ze zwykłej ciekawosci?

Nie mogę:):):) szukanie mnie dziś po prostu rozwala..:):) Klaudko, chyba nie zburzyłysmy ci spokoju..? :) może i wchodzenie w głowe partnerowi jest głupie... ale gdybyśmy tak naprawde miały taka możłiwośc, ide o zakład że wlazła by każda. I to po kilka razy. Dobrej nocy, kobiety:) i meźczyźni. :) w zasadzie.. mężczyzno....:) 🖐️

kolorowa37 ---> nie no, oczywiście, ze bym zapytała, a nawet bym się domagała odpowiedzi i zadbałabym o to, zeby była szczera i wyczerpująca. Ja napisałam wyraźnie - wyczucie taktu w PEWNYCH SYTUACJACH jest wskazane i zbawinne dla związku, natomist sytuacja, kiedy wyczuwam, że coś jest nie tak, to sytuacja, w której pojawił sie problem, a problemy się rozwiązauje teraz tylko pozostaje kwestia tego, na ile dany problem jest realny, a na ile jest wymysłem kobiety ;) Ale ja sama akurat na tym polu nie ma dziwnych jazd, więc się wypowiedziałam :)

Retro Ale odpowiedz mi, proszę, co byś wolała: - być w głowie partnera, z którym to robisz czy - być w ciele partnerki, z którą on to robi, choć myśli o innej. Bo mnie się wydaje, że wolałabyś być w głowie. Ale mogę się mylić.:)

"może i wchodzenie w głowe partnerowi jest głupie... ale gdybyśmy tak naprawde miały taka możłiwośc, ide o zakład że wlazła by każda. I to po kilka razy." i wtedy idea związków heteroseksualnych ległaby w gruzach, bezapelacyjnie i nieodwracalnie :D :D ;)

takie wejscie w głowę pozbawiłoby nas wielu złudzen i łatwiej byłoby sie z wieloma sprawami pogodzic ale zycie mogłoby sie okazac mniej kolorowe :-)

Retro Ale odpowiedz mi, proszę, co byś wolała: - być w głowie partnera, z którym to robisz czy - być w ciele partnerki, z którą on to robi, choć myśli o innej. Ju... to jest własnie owo doskonałe pytanie kótre postawił Szukanie, ale trochę je przeinaczyłaś: opcja a) być tą z kótrą się uprawia seks, choć on myśłi o innej opcja b) byc ta o kórej on myśłi choć nie uprawia z nią seksu. I to mnie bardzo zastanowiło. wybieram opcję b. i dziwuję się jak bardzo dziwny jest to wybór. I zastanawiam się o czym on świadczy, i jak świadczy o mnie. I jeszcze się zastanawiam czy gdybym była facetem, wybrałabym to samo..? swoim zwyczajem powiem że pewnie nie... ale cholera wie.

a ja myślę, że świat mężczyzn i świat kobiet zbyt się różnią, żeby móc sobie wchdzić wzajemnie w głowę :) - osobiście uważam, że groziłoby to katastrofą :D ;) Co innego poznawać krok po kroku w naturalny sposób, a co innego wtargnąć :D

Co innego poznawać krok po kroku w naturalny sposób.. życie uczy że pewne rzeczy leżą poza granicą absolutnego poznania.:)

klaudka masz racje, bo zawsze ciekawiej kogos odkrywac krok po kroku, ale z praktycznego punktu widzenia ile czasu mozna by zaoszczedzić :-D

kolorowa37 ---> ale co nam po po tym, że zaoszczędzimy mnóstwo czasu, jeśli będzie on jedną wielką nudą????

alenie chodzi o to by "wchodzenie w głowę" było metodą poznania. tylko metodą uzupełniania wiedzy:) i uwierzcie dziewczyny, tez byłoby ciekawie.... :) jestem przekonana:)

retro, ale kobieta to takie stworzenie, że jak dasz palec, to będzie chciała rękę :D Zatem nie ma mowy o uzupełnianiu, bo zdecydowana większośc spenetrowałaby od razu głowę mężczyzny do cna :D :D :D Zapewniam Cię ;)

Z tym "wejściem w głowę" to już pojechałyście po bandzie... ;) Która rozsądna kobieta wchodzi się na własne życzenie do pustego pokoju szukając tam wyimaginowanych mebli? (oprócz tej muchy, która czasem bzyknie - to mózg). :0 Fajnie być kobietą:):):):)

no tak, nie mógłby juz nas niczym zaskoczyc, musiałyby byc jakies ograniczenia tego wchodzenia, żeby móc odkrywac powoli, ale juz pewniaka :-D no ale to niewykonalne i zawsze byłyby jakies plusy i minusy :-) spadam spac papapapapapapa 🖐️

Zatem nie ma mowy o uzupełnianiu, bo zdecydowana większośc spenetrowałaby od razu głowę mężczyzny do cna Zapewniam Cię rozumiem ze byłabyś jedna z nich..>? i nie poświęciłabys prawdy dla tego niby-cudownego "krok po kroku"...? :) po co się dręczyć niepewnością gdy można wiedziec teraz, zaraz.... :) to byłoby super. serio, tak uważam. zresztą, to nawet chodzi o tych mezczyzn którym niby jesteś obojętna... wchodzisz w taką głowę, a tam ty.. wszędzie... naga, ubrana, w piżamie, chora, na rowerze.. ty, ty i nikt więcej! ach! czuję temat dla kogoś kto by potrafił to ładniej opisać...:):):)

Która rozsądna kobieta wchodzi się na własne życzenie do pustego pokoju szukając tam wyimaginowanych mebli? dziekuję ci szukanie:):):) tego wpisu mi było trzeba by mnie całkowicie uszczęsliwić:):):) dobranoc wszystkim , raz jeszcze, ale teraz już naprawdę:):)