Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

retro

Oh, Catherine....

Polecane posty

retro, wydaje mi się, że ja jako kobieta mam większe prawo do mowienia o kobietach jako ogole niż Ty jako kobieta do mowienia o mężczyznach w ogole :)

komiczne- ten mnie tylko mocno zdraznił, mam na koncie bardziej spektakularną "zemstę" jesli mówimy juz o "podpadnięciu";)

kyyrene bo co..? :) dziwne to co mówisz. jakoś się niesolidarnie zachowujesz. Zaczynam się za ciebie wstydzić.:):)

Gość a co komik
jak sie nie spuścisz to juz nie jest fajnie? chłopiec sie niedowartościowany czuje i by sie zdenerwowal ze go pani nie obsłużyła?? żałosny jestes synku

retro, dam Ci przykład : jestem leworęczna i bardzo nie lubię określenia "mankut". nieladne jest i tyle, co nie przeszkadzało mi z moim kolega z liceum od tychże durnych mańkutów się wyzywać. No, ale on też był leworeczny. :P solidarność? chyba soliniezdarność, nie bedę sie solidaryzować z poglądami obraźliwymi dla połowy ludzkości, do której to połowy należy mój syn :)

kyyrene- też jestem lewus:D ale mi jakoś slowo mankut nie przeszkadza;)

Doprawdy : teraz to mnie rozbawiłaś :D:D:D:D Powiem tak : niekoniecznie :P

\"jak sie nie spuścisz to juz nie jest fajnie? chłopiec sie niedowartościowany czuje i by sie zdenerwowal ze go pani nie obsłużyła?? żałosny jestes synku\" tak oczywiscie taki był sens mojej wypowiedzi :D:D ale owszem, jak sie nie spuszcze to nie było fajnie, wiecej powiem, było koszmarnie...

moze tak:wszyscy znani mi leworęczni mają uzdolnienia plastyczne, muzyczne:)

kyyrene ale przyznasz że masz problemy z określeniem frontu..? :) nie wiedziałam że ma na to wpływ miłość macierzyńska. Teraz już wiem. :)

Doprawdy : to już nie mow, że wszyscy :D Niech bedzie, że my znamy się, niestety, tylko wirtualnie, ale jednak jakoś tam sie znamy i uroczyscie oświadczam, że ja jestem wszystkich takich uzdolnień kompletnie pozbawiona :D

a ja wręcz przeciwnie:P :D hmmmm retro- co ty znowu za fronty wymyślasz?

"Dzieki topikom Retro wczoraj --punkt 24.00 czasu europejskiego podpisałam śluby panienskie,przez 10 lat nie bede uprawiać seksu" że co, że jak?

front, no:) stanowisko. I mówię że kyyrene nie umie go do końca określić, i tkwi w jakims mdłym środku:) kyyrene, niech twoja mowa będzie tak -tak, nie - nie.. a reszta pochodzi... itd.. jakoś to szło.

smica- przyjmij moje szczere kondolencje 🌻

retro, nie, nie mam problemów z okresleniem frontu :) Z prostego powodu : ja nie znajduję się w stanie wojny :) Generalnie lubię ludzi, uważam, że wszyscy są tacy sami, czyli różni i gnojków można znaleźć i wśród Polaków i Niemców, i Australijczyków, chrześcijan i muzułmanów czy żydów, wśród mężczyzn, kobiet i obojnaków, wśród profesorów i prostych robotników....I tak samo mozna spotkać porządnych LUDZI. Dlatego to Twoje ciągłe wpieranie na siłę, jak to kobiety są takie cudowne, a mężczyźni tacy be, drażni mnie straszliwie. Nie lubie rasizmu w żadnej postaci :)

Tak Zrozumiałam ze seks nie jest fajny On kochając sie ze mną mysli o innej,ja udaje orgazm zeby skonczył😭 A i tak najlepszą przyjaciółką dla faceta jest pani rączkowska a dla kobiety sztuczny misio Tak wiec świadomie dokonałam wyboru DOŚĆ OBŁUDY 10 lat to tak nie długo...chyba:O