Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

retro

Oh, Catherine....

Polecane posty

smi a ty myślisz że jk mnie mąż nazwał ss-mnem to było śmieszne??:)

Gość a co komik
ciekawe czemu by cie tak zabolało gdyby cie partnerka tak tuz przed wytryskiem zostawiła???? męskie ego ucierpi na tym żałosny chłopcze?

pomarańczo dla każdego jest poniżjącym fakt zostawieni go w sytuacji intymnej na chwilę przed spełnieniem łóżko służy do miłosci - nie wojny

samica, w sumie to ja bym też mogła podpisać...teraz to i tak bez różnicy :P:D:D:D A jak mi bedzie dobrze, kiedy powiem "nie uprawiam seksu, bo nie", a nie "bo nie mam akurat z kim" :D:D

sami a w życiu!! nawyżej będzie się chlopiec kochał z ssmanem:) jego ból nie mój :)

wczorj nawet go po pupci klepałam;) dość mocnooooooo ;)

\"męskie ego ucierpi na tym żałosny chłopcze?\" to nie jest kwestia ego - nie rozumiesz???? zostałbym potraktowany przedmiotowo i chamsko... nigdy nie traktowałem taz zadnej kobiety i uwazam, ze zadna nie ma prawa tak mnie potraktowac... to cios psychiczny i fizyczny dla faceta - nie pojmujesz tego??

wyspałem sie - dziekuje :) Samica- a co Ty w łóżku robisz? bijesz facetów?

może podczas orgazmu specyficznie podnosi rękę- taki odruch bezwarunkowy....... ;)

Doprawdy zła kobieta z Ciebie ;) ale tak serio, to gdyby chciala sie laska na mnie odegrac w ten sposob za jakąś bzdete, to bardzo mocno by potem tego żałowała :) to musi byc naprawde kiepskie doświadczenie i akurat kwestia niezaspokojenia sexualnego jest tu najmniejszym problemem

ike- nie wiem, ale by żałowała... moze bym ją edukacyjnie zdradził :P:P tzn nie chodzi mi o sytuacje w ktorej to koniec związku, tak jak pisala Doprawdy, tylko o takich gierkach w czasie trwania związku...

hmmmm nie no to przesada- zradzić kobiecinę za jej mał schizę

ike - żartowalem, ale mysle, ze bym mogl sie na krotko wyprowadzic, zeby sobie przemyslala pewne kwestie...

oczywiscie wyprowadzic tak sugestywnie, zeby mogla pomyslec o towarzystwie innej, ktora w tym czasie nie bedzie robic takich numerów

no wiesz kto mieczem wojuje od miecza ginie.....chyba każda rosądna kobieta wie co znaczy zgrzyt w łóżku, tak jak i facet dlatego jestem bardzo przeciwna tego typu wybiegom- jest źle- poprostu nic na siłę nie kochamy się w czasie kłótni i już - nie na zasadzie kary poprostu nam się nie chce- tego typu szopki są poniżej pasa

ike - to zalezy czy bylby to ciągnacy sie problem, czy jakis jednorazowy jej wyskok... czasem ludzim odbija

włśnie o to chodzi- a my kobiety jesteśmy w tym mistrzami- i dobrze nam z tym mój kochany małżonek zawsze mi mówi- skrbie kocham cię chociaż jesteś czasem waritka jak inne baby..........

"nie bede opisywać co robie w łóżku bo juz żaden facet na kafe sie do mnie nie odezwie" wyzywasz facetów, musztrujesz ich, jestes strasznie perwersyjna, krzyczysz zeby Cie rżnęli itp??? jesli tak, to mnie jakos nie zbulwersowalas

ike - dlatego taki jeden raz moze moglbym wybaczyc, przy drugim odszedlbym na pewno...