Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

retro

Oh, Catherine....

Polecane posty

jestem oburzona :o Tak się nie robi "a ja to coś tam, ale nie powiem co..." :P:P:P Najpierw Doprawdy, teraz Samica ...

komiczne ja bym też pewnie odeszła gdyby mi facet takie szopki odstawial, myśę że wiekszość związków dzieki temu by się wypaliło

kyyrenko rozwiń wypowiedź bo ikus nic niezrozumiała:) o co chodzi????????

ike, najpierw Doprawdy powiedziała, że potrafiła wyciąć gorszy numer niż to nieszczęsne zostawienia faceta tuż przed orgazmem i nie chce powiedzieć co, teraz Samica nie chce powiedzieć, co takiego robi ciekawego w łózku.. Nieładnie, prawda?:D:D:D

Gość AGUSKA1133
a mi kiedys facet rano po przebudzeniu powiedzial Kinga... tlumaczyl sie ze snilo mu sie ze pozyczal Kindze rower!! (Kinga mieszkala w tym samym domu tylko na parterze - ze swoim chlopakiem - i nie byla zbyt atrakcyjna) smiertelnie sie na niego wtedy obrazilam :( co o tym myslicie??

kyyrene, ale jak ja bym opowiedziała to co jednemu panu wywinełam, a wierz mi albo nie, ale było to jedyne w swoim rodzaju i pan do tej pory z szoku wyjść nie może, na co nałożyły się sprzyjające mi okolicznosci, którymi umiejętnie pokierowalam...no więc, gdyby to przypadkiem przeczytał któryś z moich znajomych...cóz kurtyna doprawdy by opadła:D

fakt- też jestem raczej ciekawska- zwłaszcza gdy mowa jest o sexie:D zawsze się możn podszkolic ;)

Samico - miałem kiedyś taką babke, która była strasznie wulgarna w łóżku... ogolnie mi to nie przeszkadzało, zwłaszcza ze ona nie robila tego za kazdym razem... tylko głupio było, jak bylismy na jakims wyjeździe, bo była dosc glosna, a sciany są cienkie :P:P

Doprawdy, to jak bedziesz chciała, to mi napisz na maila, a jak nie, to nie ma problemu :) Teraz to było serio :) A tak poza tym, to mialaś mi podesłac fotkę i co???? [oburzona święcie]

eh bo wy to chlopaki dziwni jestescie- przeciez tak naprawde każda osoba słysząc co się u was wyprawia pewnie kipiła z zazdrości mój mąz wsydzi się podrapanych pleców- bo się chlopaki będą śmieli... akurat......pewnie niejednemu pocichu łezka kapnie.....

kyyrene- przy najbliższej nadarzającej sie okazji, czyli prawdopodobnie w przyszłym tygodniu, bo teraz jest taka piękna pogoda, że po pracy zabieram potomke i szalejemy na łonie natury do wieczora, jak wracam do domu to nadaję się tylko do łóżka;) z resztą, nie możesz mi mieć za złe, rodzinie obiecuję zdjęcia od miesiąca i nie mam czasu usiaść i wysłac, cierpliwości, pls:D

No właśnie:O A co bys zrobił komiczne gdybys bedąc w pracy dostał smsa od swojej kobiety, z tekstem\'\'Bardzo chce Cie mieć --za pół godziny u mnie czekam naga napalona (kup po drodze bitą śmietane )To jest wersja liht:O ?

złosliwa...nie wiem...jak dla facetów...dla mnie bita smietana to...takie oklepane:/

zlosliwa ja mojemu non stop sle takie smsy- np. dzis promcja rodzinna zrobię ci loda za 20 zł więcej na www.ziutka.pl abo " drogi siusiaczku czy będziesz dziś zmęczony bo czekam na ciebie rozgrzana- twoja cipcia :P

Samico, mój ostatni partner po zbliżonym tekście był niesamowicie szczęśliwy :) Chyba, że facet ma zwyczaj czytania smsów na głos :D:D Doprawdy :) nie ma sprawy, tylko tak elegancko przypomnialam [dumna z siebie] :P

Doprawdy--zapewne z wisienką:P ike masz fajnego męża i tyle.O moim mezu lepiej nie bede wspominać:O Raz przyszłam do Niego w sukience bez bielizny,to dostałam opier...i wykład jak sie kobieta nie powinna zachowywać.

\"\'Bardzo chce Cie mieć --za pół godziny u mnie czekam naga napalona (kup po drodze bitą śmietane )To jest wersja liht\" jesli byłoby to mozliwe, to za 40 minut zlizywałbym z niej bitą smietane

"Raz przyszłam do Niego w sukience bez bielizny,to dostałam opier...i wykład jak sie kobieta nie powinna zachowywać." ja bym swoją przeleciał przy biurku w takim przypadku :D:D

sami- on zazwyczaj się śmieje- ale wtedy pamiętam jak dziś bo to niedawno było ty wiesz że on wieczorem wyjął te 20 zł przyszedl do mnie i mówi' przepraszam, to ja z tej promocji chciałbym właśnie skorzystać " ............... mój mąz jest przyzwyczajony do tego, że duzo mówię o sexie i jestem dośc obeśnie sexualna- myślę, że nawet mu się to bardzo podoba ;)

Gość Wkurwiona na maxa
11:01 Doprawdy (doprawdy3@wp.pl) \"czułby się mężczyzna, gdyby przerwać stosunek tuż przed finałem i po prostu zejść z niego i się ubrać bo my sie juz zaspokoiłyśmy i jest nam fajnie a on - nic nas nie obchodzi ze za 20 sekund by dochodził\" zabawne ale tak właśnie zakończyłam jeden związek i cieszę sie, że komiczne potwierdził, że to upokarza faceta na siłę nie da się nic, sposobem da się wszystko 11:03 Doprawdy (doprawdy3@wp.pl) dodam, że facet miał łzy w oczach A potem sie dziwicie, dlaczego faceci sa niedobrzy :O

Doprawdy, tak, własnie to zrobiłam :D:D:D:D W sumie to nie jestem zaskoczona, z ciebie madra kobieta jest :)

ike, to weź przyklad ze mnie i pobądź wystarczająco upierdliwa :P