Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Fleur.

Pytanie o staż

Polecane posty

Orientuje się ktoś może ile godzin praują stażyści? 8 czy mniej?

Gość 8 godzin

Gość Aptekaraaaa
ja pracuje 7 bo mam świetną szefową :)

Gość Aptekaraaaa
mam pytanie ile zarabiacie na stażu i gdzie go odbywacie? I czy to staż po szkole,studiach czy jaki?

No ja jestem po szkole dopiero, zarabiam netto 650 zł. Właściwie to dopiero zaczęłam w poniedziałek pracę:)

Gość Aptekaraaaa
jestes na stażu z UP czy masz umowe o prace z szefem/szefową? ja robie juz 9 m-cy i zarabiam 900 zł na ręke i jestem zadowolona bo uwazam ze to dosc sporo jak na stażystkę. nie mogę narzekac! :)

No rzeczywiście bardzo dobrze:) Jestem z urzędu pracy na stażu. Na początku myślałam, że będę zarabia 460 zł, bo kiedyś tak było, ale okazalo się, że podnieśli zarobki stażystom. Cieszę się bardzo, bo poszłam tam tylko dla zabicia czasu... Nie wytrzymałabym 4 miesięcy w domu:)

Gość Aptekaraaaa
do grudnia zeszłego roku było 460 a od stycznia jest 650zł z UP ale ja mam na szczęscie umowe o prace i gwiżdze na UP z tą ich jałmużną...bo na początku tez byłam skierowana z up na staż wiec wiem Sory Fleur ze pisze ze to jałmużna ale to fakt ze tyle tylko sie dostaje tego stypendium(tak to sie nazywa)...stażysta pracuje jak normalny pracownik a dostaje takie grosze...ale to Polska właśnie...szkoda słów....

Rozumiem cię:) gdybym potrzebowała kasy, na pewno nie poszłabym na staż, ale jeśli mam okazję zarobic cokolwiek na miejscu(w moim małym mieście NIE MA pracy...), to chętnie:)