Kejtusia 0 Napisano Czerwiec 5, 2008 Witam. Mam 20 lat. 3 marca skończyła mi się miesiączka i 5 marca kochałam się z moim narzeczonym z prezerwatywami plemnikobójczymi. Prezerwatywa niestety sie zsunęła ale mój facet nie zakończył we mnie bo w pore się zorientowaliśmy. Myślałam,że mogłam zajść w ciąże a to nie zabardzo pasuje teraz w moim napiętym życiu. Ale miesiączka pojawiła się jeszcze kilka razy- mianowicie 21 marca do 28 marca, pozniej 9 kwietnia do 14 kwietnia, potem 3 maja do 8 maja i z moich obliczen wynika,że powinnam znów dostać miesiączki około 30 maja ale do teraz jej jeszcze nie ma... Nie było innej \"wpadki\" bym mogła zajść w ciąże więc nie wiem czym to może być spowodowane. Dodam,że jakies 3 tygodnie się odchudzam ale nie przyjmuje żadnych lekarstw,tabletek ani nic podobnego. Brzuch czasem boli mnie w okolicach lewego jajnika albo nad pępkiem gdzieś w okolicach żołądka. Jest nabrzmiały jak przed okresem,czasami poboluje tak jak przed miesiączką i jestem nerwowa jak przed miesiączką ale krwawienia nie ma. Czasem jest biały,taki mleczny śluz ale nie ma go dużo. Czy ktoś może mi doradzić co to może być? Bardzo mi zależy na Waszych opiniach bo do lekarza nie chce jeszcze iść. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Homerkowa 0 Napisano Czerwiec 5, 2008 W ciazy nie jestes ale dla wlasnego spokoju zrob test. Czasem tak bywa, ze okres sie spoznia a to, ze sie stresujesz opoznia go jeszcze bardziej Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kejtusia 0 Napisano Czerwiec 5, 2008 Ohh dzięki,że jeszcze ktoś nie spał o tej godzinie :D No właśnie myślałam,żeby poczekać z testem do końca tygodnia bo kiedyś już miałam takie duże odstępy w miesiączkach z tym,że ostatnie pare miesięcy to moj cykl trwał 24-28 dni. Dodam,że jeszcze od jakiegoś tygodnia dość często oddaje mocz. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Kozisina Napisano Czerwiec 5, 2008 Witaj! Otóż,w ciązy raczej nie jesteś.. w końcu to był zaledie początek cyklu, acz nie wolno tego wykluczyć. Zrób dla pewności test, nie zaszkodzi,a napewno przy negatywnym wyniku poczujesz się lepiej. Gdy mi raz pękła gumka i zażyłam "Unifem" to cykl przeciągnął mi się do 55 dni.. Bardzo możliwe że to stres..:) Rozluźnij się i uszy do góry:* Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
binia87 0 Napisano Czerwiec 5, 2008 nie jestes to stres powoduje przesuniecie sie miesiaczki + dod moze rowniez odchudzanie WYLUZUJ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kejtusia 0 Napisano Czerwiec 5, 2008 Dzieki za opinie,faktycznie troche się stresuje bo słyszałam,że będąc w ciąży przez pierwsze trzy miesiące może występować miesiączka i dlatego tak spanikowałam,gdy teraz nie dostałam... Dzięki dziewczyny :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kefirek 0 Napisano Czerwiec 5, 2008 w ciazy nie ma miesiaczki, sa krwawienia tylko ja przypominajace. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kejtusia 0 Napisano Czerwiec 5, 2008 Tak , tak Kefirek wiem,poprostu zle to ujęłam :-) dzięki za poprawienie mnie :) Tylko,że te moje krwawienia trwały normalnie tyle dni ile zazwyczaj miesiączka. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kefirek 0 Napisano Czerwiec 5, 2008 moim zdaniem nie powinnas sie obawiac. Tak to juz jest z nami Kobietami :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kejtusia 0 Napisano Czerwiec 12, 2008 puk puk juz wszyscy śpią? Otóż- półtora tygodnia spoznia mi sie miesiaczka i kupilam sobie wreszcie ten test ciazowy. Nazywa sie pre-test. No i wykonuje sie testy niby z porannego moczu ale czytalam,że jesli to bylaby juz 2-3 miesieczna ciąża to nie trzeba czekac do porannego moczu i mozna test zrobic o kazdej porze. No wiec zrobilam go przed chwilą i.... jedna kreska ! Czyli wyszlo ze nie jestem w ciązy. Ale sie ucieszyłam... Teraz tylko pytanie dlaczego spoznia sie miesiaczka i na ile ten test pokazuje prawde ;p Jeśli możecie to odpiszcie mi- naprawde potrzebuje waszych opinii... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kejtusia 0 Napisano Czerwiec 12, 2008 doradzi ktos? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Indys Napisano Czerwiec 13, 2008 Nie łatwiej byłoby poporstu pojsc do ginekologa?Brak miesiaczki moze byc spowodowany jakas choroba,wiec lepiej idz do lekarza. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość klaudynaaa Napisano Kwiecień 2, 2009 Tez jakoby jestem zwiazana z tematem ... ahh duzo by gadac... Robilam test osobowosci wg dalay lamy - wyniki sa niezwykle (z trzech tylko pytan) tu : http://tnij.org/testosobowosci Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
palinka8901 0 Napisano Czerwiec 19, 2009 Mam do was pytanie i mam nadzieje ze ktoś mi doradzi co mam zrobić. Od jakiegoś czasu mam okres co 2 miesiace ale od kwietnia go nie mam i nic nie wskazuje zebym miała dostać. Kochamy się z moim chłopakiem ale sie zabespieczamy, robiłam test ale wynik wyszedł ,że nie jestem w ciąży.Nie zażywałam ostatnio żadnych leków ani nie byłam chora.Mam nadzieje że mi doradzicie co to może być. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Hiaci 0 Napisano Czerwiec 19, 2009 palinka8901 najlepiej gdybys jak najszybciej zgloscila sie do lekarza!! Okres co dwa miesiace to cos nie tak a tym bardziej jak teraz jej wcale nie dostajesz. Pojdz i sie zbadaj bo lepiej dmuchac na zimne a to nie jest wcale taka blachostka.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach