Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość morze bałtyckie

CHRZEST, wybór sukienki dla Matki Chrzestnej

Polecane posty

Gość morze bałtyckie

HEJ :) w sierpniu zostane mama chrzestna. Nie wiem co powinnam ubrac, dodam, ze mam 24 lata. Garsonka odpada, moze jakas sukienka? tylko jaka? czekam na pomysly :) ps-mam 167 cm wzrostu, niebieskie oczy, ciemny blond wlosy do ramion, waga 55 kg.

hm, a mi sie zawze wydawało, że tytuł tgo forum brzmi ŚLUBY I WESELA a nie \"Sluby, wesela i chrzty\"......

Gość a ile masz lat
bo to też ważne

Gość ta zlosliwosc wasza
sekata, ty sie lepiej zamij swoim slubem, a nie dopier dalaniem do postow. piszesz o dejzi69, ale sama nie jestes lepsza. nie potrafilas sie pohamowac i musialas mi przypomniec ze to sluby i wesela? umiem czytac! napisalam tu, bo wiem, ze np.kasia202020 moglaby mi pomoc, ma gust i zawsze sluzy dobra rada w kwestii sukienek. jesli cos ci nie pasuje to nie odpowiedaj prosze, nie potrafisz przejsc obok postu jakiegos i go niezgnoic po prostu? dziwna masz nature. zal mi cie i tyle. dobrze, ze sie nie znamy w rzeczywistosci, musisz byc bardzo niepomocna osoba, przybijajaca ludziom szpilki, gdy tobie cos nie pasuje. Ta twoja milosc do blizniego, pozal sie Boze. Zegam

Gość morze bałtyckie
a ile masz lat : napisalam, mam 24 lata :) prosze o jakies rady, w szczegolnosci KASI202020 :) dziekuje Wam za pomoc! Nie badzcie takie jak sekata, prosze....

Gość zielony soczek
te sukienki to na wesela są a nie na chrzest :o...a czy ty autorko nie przesadzasz że na chrzest musisz mieć super eleganckie ubranie...przecież to tylko chrzest a nie ślub :o

Gość takie moje zdanie na ten temat
rownie dobrze moga byc eleganckie spodnie i do tego jakas fajna bluzka

Gość brrrrrrrrrr
ta brzoskwiniowa jest sliczna:) ja tez mam chrzest niedlugo,chyba tez w sierpniu i mam podobny dylemat. Ale do takiej sukienki musi byc bolerko,bo do kosciola troche nie wypada z takim dekoltem :D

do autorki: boż,e kobieta, przewrazliwienie jest chyba Twoją mocniejsza stroną, niz moja złosliwość! ani Cię nie obraziłam ani nie wypowiedziałam nic bezpośrednio celującego w Twoją osobę. Sama się zastanów jak ktoś może wybrać dla Ciebie sukienkę i to na chrzest??? (który nie jest tematem tego forum, ale to juz pomijam). Może, jakbyś dała jakieś swoje zdjęcie (bez twarzy) to ktoś mógłby Ci proadzić, nie wiem, fason sukieki jaki pasuje do Twojej figury czy cos? A tak idziesz na łatwizne, wchodzi nie na to forum, gdzie potrzeba, zadajesz nieco durnowate pytanie, podajes zjakieś niejasne poszlaki i nagle wielkie oburzenie jesli ktos kulturalnie zwróci Ci uwagę, że to nie ten dział. Nie proównuj mnie tez z dejzi, bo ja nikogo nie obrażam, nie pierdziele 3po3 więc sobie tego nie życzę, a rady daję, jesli tylko DA się je dac, jak mamy Ci tu poradzić? Najlepiej jest rzucić hasło i czekac jak ktoś ci na tacy poda. Może jesczez mamy za Ciebie iść do sklepu i poprzymierzać? Jakbys podała np. swoje wyszukane PRZYKŁADOWE sukienki, ktore by Ci pasowały, i byś nam kazala wybrac którąś z nich wg. naszego gustu najodpowiedniejszą, to może obyłoby się i bez złośliwości. A moją miłość do bliźniego zostaw Panu Bogu, forum nie jest od miłowania się :P

Sękata ----- Ale co z tego że to forum ślubne???? Inni już nie mogą zadawać pytań???? WYLUZUJ!!!! bo takim pytaniem owej Pani która założyła temat krzywdy Ci nie zrobi.

a czy ja jej jakąs krzywde zrobiłam? rozumie, gdyby mój odzew był chamski, z wyzwiskami i rpzeklinaniem...może to Wy neico wyluzujcie? :)

hm, a mi sie zawze wydawało, że tytuł tgo forum brzmi ŚLUBY I WESELA a nie "Sluby, wesela i chrzty"...... zastanów się nad tym sarkazmem do czego ono pije.

Sorry ale dlaczego miałaby przepraszać że zaśmieca???? czyżby to Twój teren prywatny???? jak komuś cos nie pasuje to spada i już :)

nie, ale chyba jakies zasady powinny panować na forach tematycznych, tak? Inaczej niech wchodzą tu właściciele psów, kobiety w ciąży, księża i ktokolwiek, kto jednak będzie pisał nie na temat danego forum. Jesli ktoś juz zaczyna pisać coś nie związaneog to mógłby sie chociaz wytłumaczyć pokrótce, a nie robic jesczez komuś afere z byle gówna.

Gość do sękatejjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj
Z każdym dniem utwierdzam się w przekonaniu że z dnia na dizeń masz coraz bardziej walnięte pod deklem :P !!!! Nie łódź się idotko że jesteś lepsza od DEJZI!!!! bo możecie sobie podać grabie.Obie puste idiotki!!!! Zajmij się szykowaniem kiczowatego ślubu a innym daj żyć.

z wyzwiskami to na forum dla sfrustrowanych proszę. Jeżeli ktoś nie umie normalnie dyskutować to o czym tu w ogóle mowa? takim komentarzem to nie mnie, a siebie przybliżyłas do dejzi

Sękata a gdyby spytała się JAKĄ MAM KUPIĆ SUKNIE ŚLUBNĄ to by było ok???? Codziennie tu pojawiają się takie tematy i jakoś nikomu nie przeszkadzają.Zauważ że tu tylko chodzi o ciuszek a nie o rozpisywanie się na temat chrztu!

ale SUKNIA ŚLUBNA jest związana ścisle z tematem, suknia na chrzest-NIE. Już nawet nie chodzi i sam temat ale formę pierwszej wypowiedzi. skąd mamy wiedzieć w jakich kolorach, długości, fasonie, kroju gustuje autorka? Z chęcią bym jej coś poradziła, gdybym miała więcej informacji niż to, że ma 24 lata i waży 55kilo.

Gość do sękatejjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj
Tak się składa ze to Ty siebie pogrążasz na każdym temacie - swoim chamstwem,obłudą i zbyt pewnością siebie która z każdym dniem może Ciebie zgubić.