Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość uga buga

BIUST PO CIĄŻY

Polecane posty

Gość uga buga

Martwię się tym, jak będą wyglądały piersi po ciąży. Mam małe, więc jak urosną i później wrócą do swojego rozmiaru, to będą pewnie obwisłe i nieładne. Czy to prawda? Jak wyglądały Wasze piersi po urodzeniu dzidzi? Czy da sie temu zaradzić (poza operacją rzecz jasna)? Czy karmienie piersią bardzo niszczy wygląd piersi?

Gość uga buga
PODNOSZĘ

przed ciaza mialam rozmiar C,teraz mam 75 E.karmilam 2 miesiace,i na poczatku piersi byly takie hmmm puste.teraz wrocily na miejsce,sa jedrne,nie uzywalam specjalnych balsamow,jest wszystko ok :) znajoma przed ciaza miala male B.karmila 8 miesiecy i teraz piersi ma takie jak przed ciaza.

Gość moja przyjaciokla natommiast
jest szczupla i miala male B. karmila prawie 2 lata (SZOK!!!) jej piersi byly podczas karmienia jedrne i kragle, az dziwnie wygladaly przy jej chudosci. Ostrzegalam by przestala karmic, nie sluchala. teraz jej piersi wygladaja jak 2 wiszace plaskie kulki. miekkie, obwisle i sflaczale. Placze za kazdym razem jak zaklada bardziej odkryta bluzke. Szkoda mi jej, ale mogla nie karmic. Ja tam od pierwszej chwili bede miala dziecko na butelce.

Gość uga buga
Jej, super, bardzo się bałam tego "spadku formy" i nawet zastanawiałam się czy karmić piersią! Skoro tak to wygląda, to nie ma się co martwić. najwyżej pomogę sobie jakimiś kremami, albo ćwiczeniami. Dzięki!

Gość uga buga
Kurczę, czyli jednak. To można po prostu karmić krótko, tak? Ile się niby powinno? Jej, jaki dylemat...

ja karmilam 2 miesiace i zakonczylam bo dziecko nie pprzybiralo na wadze :( ale wydaje mi sie ze pierwsze pol roku to spokojnie mozna pokarmic a potem pomyslec o sobie ;) a dziecko przerzucić na butelke.powodzenia.

Gość POLIJUK
a ja wogóle nie karmiłam, nic nie pomogło i tak ma zwisy, może gdybym karmiła moje piersi wyglądałyby lepiej, bo stopniowo wracałyby do dawnej wielkosci, a tak tragedia.

Gość inverno
NIe masz co sie cieszyc, bo to sprawa baaardzo indywudualna. Mozna nie karmic i po ciazy miec zwisy, mozna takze karmic i miec potem ladne piersi. Tak samo z rostepami na brzuchu. Sa kobiety, ktore smaruja sobie brzuch regularnie i i tak maja rozstepy, i sa kobiety, ktore nic nie robia i rozstepow nie maja.

Gość pierś
ja przed ciaza ialam rozmiar 75C w czasie karmienia mialam miseczke E a teraz mam male B.Karmilam 8 miesiecy i moje piersi nie sa takie najgorsze,ale dbam o nie przedewszystkim cwisze miesnie klatki piersiowej plywam i nie kape sie w zbyt goracej wodzie i biore zimny prysznic (na piersi) :)

Gość pierś
zgadzam sie z tym ze kazda kobieta ma inaczej to zalezy od ciala i od genow