Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ale mnie olał...

ale mnie olał ...

Polecane posty

Gość ale mnie olał...

ale mnie dzisiaj były olał 10 lat razem a jak go spotkałam to nawet cześc nie powiedział tylko się patrzył takim wzrokiem jakby chciał mnie zabieć :D chyba mu nie przeszła złość na mnie że to ja zerwałam i go zostawiłam w przeciągu jednej kłótni. szkoda tylko że do palanta nie dociera że też jest winny tego co się działo między nami. Ja osobiście uważam ze to facet powinien cześć pierwszy powiedzieć... w sumie to nawet bym mu powiedział pierwsza ale wydygałam się że mi nie odpowie nawet

Gość kobieta i dziewczyna wita
sie zawsze pierwsza:O

Gość ale mnie olał...
no co ty facet powinien pierwszy się ukłonić lub cześć powiedzieć kobiecie jednak rękę na powitanie to kobieta zawsze wyciąga pierwsza (inne zasady są w pracy jak chodzi o stanowiska)

Gość kobieta i dziewczyna wita
wlasnie chodzi o ta reke

Ja też uwazam ze facet pierwszy powinien sie witac....ja pierwsza nigdy nie mowie...a tak po za tym olej go tak samo jak on to zrobił

Gość ale mnie olał...
no a ja mu reki nie podawałam bo byliśmy dobrych parę kroków od siebie ja wychodziłam z budynku a on akurat przechodził koło mnie ulicą więc chyba cześć to powinien pierwszy powiedzieć a ja mu ewentualnie odpowiadam i podaję rękę lub nie. no ale mniejsza o to bo i tak przykro że po tylu latach ja obcy

Gość ale mnie olał...
No bo jak sobie przypomnę , jak mnie bił , to nie mogę mu wybaczyć . Drań

Gość ale mnie olał...
do laura - no olałam nie odezwałam się wogóle bo tak się popatrzył jakbyśmy nigdy ze sobą 10 lat nie byli razem jak na wroga :( no ale co miałam się troszczyć o jego psychikę jak go rzucałam, on się o miją nie troszczył

Gość ale mnie olał...
z tym biciem do podszywka komuś się nudzi i nie wie gdzie po tobikach łazić