Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość krupczyttka

ANKIETA - miłość, seks, plany

Polecane posty

Gość krupczyttka

Bardzo Was proszę byście wymieniły kolejność w jakiej powinny (chciałybyście aby) występowały poniższe etapy. Niektóre rzeczy są oczywiste, ale jednak nie zawsze. Niektórzy mogą chcieć czekać do ślubu z seksem. Niektóre dziewczyny (podobno) uprawiają seks analny przed zwykłym, by nie stracić dziewictwa lub by nie zajść w ciążę (chociaz ja się z tym nie spotkalam). Dla niektórych seks oralny jest mniej ważny od seksu zwykłego, a dla innych to już wyższy stopień wtajemiczenia. Jedni pocałują kogoś dopiero gdy go pokochają, a dla innych pocałunek to nic zobowiązującego. Więc róznie to może wyglądac. Sprawy dotyczą miłości, seksu a także planów życiowych. Wspólne zamieszkanie Ślub Seks oralny Seks analny (ewentualny) Pierwszy pocałunek "Kocham Cię" (ona do niego) "Kocham Cię" (on do niej) Seks ("normalny") Zaręczyny/oświadczyny Dziecko Kupno mieszkania/domu Pierwszy raz pokazanie nagości

Gość jestem pragnieniem
1 Wspólne zamieszkanie 2 Ślub 3 Seks oralny 4 Seks analny (ewentualny) 5 Pierwszy pocałunek 6 "Kocham Cię" (ona do niego) 7 "Kocham Cię" (on do niej) 8 Seks ("normalny") 9 Zaręczyny/oświadczyny 10 Dziecko 11 Kupno mieszkania/domu 12 Pierwszy raz pokazanie nagości 5, 7, 6, 12, 8, 3, 1, 4, 9, 11, 2, 10 🖐️

Gość olllaboga
Pierwszy pocałunek "Kocham Cię" (on do niej) "Kocham Cię" (ona do niego) Pierwszy raz pokazanie nagości Seks ("normalny") Seks oralny Zaręczyny/oświadczyny Ślub Wspólne zamieszkanie Seks analny (ewentualny) Kupno mieszkania/domu Dziecko :P

Pierwszy pocałunek \"Kocham Cię\" (on do niej) \"Kocham Cię\" (ona do niego) Pierwszy raz pokazanie nagości Seks (\"normalny\") Seks oralny Zaręczyny/oświadczyny Ślub Wspólne zamieszkanie Seks analny (ewentualny) Kupno mieszkania/domu Dziecko

Pierwszy pocałunek \"Kocham Cię\" (ona do niego) \"Kocham Cię\" (on do niej) Pierwszy raz pokazanie nagości Seks (\"normalny\") -> jednoczesnie z oralnym Seks oralny -> jednoczesnie z \"normalnym\" Seks analny (ewentualny) Wspólne zamieszkanie Zaręczyny/oświadczyny Kupno mieszkania/domu Ślub Dziecko

Gość Ju............................
Pierwszy pocałunek "Kocham Cię" (on do niej) Kocham Cię" (ona do niego) Zaręczyny/oświadczyny Kupno mieszkania/domu Ślub Wspólne zamieszkanie Pierwszy raz pokazanie nagości Seks ("normalny") Seks oralny Seks analny (ewentualny) Dziecko

Gość kobietka czyli JA
4.Wspólne zamieszkanie 5. Ślub 3.Seks oralny 4. Seks analny (ewentualny) 1. Pierwszy pocałunek 2. "Kocham Cię" (ona do niego) 2. "Kocham Cię" (on do niej) 3.Seks ("normalny") 4.Zaręczyny/oświadczyny 6.Dziecko 5. Kupno mieszkania/domu 3. Pierwszy raz pokazanie nagości

Gość ja to tak bym chciała
Pierwszy pocałunek "Kocham Cię" (on do niej) "Kocham Cię" (ona do niego) Pierwszy raz pokazanie nagości Seks ("normalny") Zaręczyny/oświadczyny Ślub Wspólne zamieszkanie Seks oralny Seks analny (ewentualny) Dziecko Kupno domu (mieszkanie mam już)

Gość sdfsf
kr\aramba i kobietka - na serio uwazacie że to kobieta powinna pierwsza powiedziec że kocha?

Gość Alutka55
seks przed pocałunkiem?

Gdy teoretyzowałam, bo byłam młoda, jeszcze nie zakochana z wzajemnością.... to porządkowałam sobie te podpunkty w następującej kolejności: Pierwszy pocałunek \"Kocham Cię\" (ona do niego) \"Kocham Cię\" (on do niej) Zaręczyny/oświadczyny Seks (nie różnicuję seksu, nie zastanawiałam się) Ślub Wspólne zamieszkanie Kupno mieszkania/domu Dziecko A gdy poznałam mojego partnera, wszystkie moje poglądy upadły i wyszedł taki porządek: Pierwszy pocałunek Seks (każdy, \"normalny\", potem też oralny, potem jeszcze analny) \"Kocham Cię\" (on do mnie) \"Kocham Cię\" (ja do niego) Zaręczyny/oświadczyny Wspólne zamieszkanie planujemy ślub a potem dziecko (ale kto wie jak to się ułoży, może znów przewrotnie) Pierwszy raz pokazanie nagości

ja uważałam że powiem pierwsza że kocham, chociaż chciałabym żeby to on pierwszy... a wyszło tak że on pierwszy to powiedział

Pierwszy pocałunek \"Kocham Cię\" (on do niej) \"Kocham Cię\" (ona do niego) Pierwszy raz pokazanie nagości Seks (\"normalny\") Seks oralny Seks analny (ewentualny) Wspólne zamieszkanie Zaręczyny/oświadczyny Ślub Dziecko Kupno mieszkania/domu

Gość fdsfds
a czemu pierwszy facet ma powiedziec "kocham"? powiedzcie mi.

Gość 456456
Nie wiem dokladnie dlaczego. Chyba dlatego że uczy się kobiety aby nie były zbyt czułe, bo faceci lubią gonić króliczka. To on ma się starać, wyznawać uczucia, deklaracje, a kobieta ma być zołzą.

Gość nuka lo
Pierwszy pocałunek "Kocham Cię" (on do niej) "Kocham Cię" (ona do niego) Seks oralny Seks ("normalny") Seks analny (ewentualny) Pierwszy raz pokazanie nagości Wspólne zamieszkanie Zaręczyny/oświadczyny Kupno mieszkania/domu Ślub Dziecko

Gość Kaska24444
1. Pierwszy pocałunek 2.Seks ("normalny") 3.Kocham Cię" (on do niej 4.Kocham Cię" (ona do niego 5.Seks oralny 6.Wspólne zamieszkanie 7.Zaręczyny/oświadczyny 8.Pierwszy raz pokazanie nago 9.Kupno mieszkania/domu 10.Ślub 11.Dziecko

Gość fdsfds
Mezczyzn tez uczy sie, aby nie byli zbyt czuli, bo kobiety takich nie lubia. Wola chamow, wiec facet musi zachowywac sie jak cham.

Jak moze byc seks przed pokazaniem nagosci? Uprawiacie seks w ubraniu?

Gość nuka lo
no... dla mnie pokazanie nagości jest znacznie bardziej intymne niż sam seks :) jasne że nago, ale w ciemnociach, na światło muszę mieć trochę czasu :)

DFS : stulecia temu wymyślono takie koszule nocne pod samą szyję i do ziemi, za to z otworkiem w miejscu własciwym...może tez takie mają?:D

Gość A teraz jaaaaa
Pierwszy pocałunek "Kocham Cię" (on do niej) Kocham Cię" (ona do niego) Zaręczyny/oświadczyny Pierwszy raz pokazanie nagości Seks normalny Seks oralny Wspólne zamieszkanie Kupno mieszkania/domu Ślub Dziecko A sexu analnego nie przewiduję nigdy

A nie wspólna decyzja o wspólnym zamieszkaniu wraz z kupnem wspólnego mieszkania? Reszta sama poleci. No, może z wyjątkiem "kocham cię", ale zawsze mozna mieszkac w osobnych pokojach czy na osbnych pietrach. Tzw. mieszkanie z rozsądku:)

Nie wiem jakbym chciała, żeby to wyglądało. W moim obecnym związku było tak: Pierwszy pocałunek Pierwszy raz pokazanie nagości Seks oralny (ja jemu) Seks ("normalny") Seks oralny (on mi)

Gość uupu8uupppp

Gość kkkhjkhkh
U mnie jak na razie jest tak: Pierwszy pocałunek "Kocham Cię" (on do niej) "Kocham Cię" (ona do niego) Pierwszy raz pokazanie nagości Seks ("normalny" oralny a taki chcuiałabym ciąg dalszy Zaręczyny/oświadczyny Kupno mieszkania/domu Wspólne zamieszkanie Ślub Seks analny (ewentualny) Dziecko

Gość alinnaaaaaaaaaaaaa
Wspólne zamieszkanie Ślub Seks oralny Seks analny (ewentualny) Pierwszy pocałunek "Kocham Cię" (ona do niego) "Kocham Cię" (on do niej) Seks ("normalny") Zaręczyny/oświadczyny Dziecko Kupno mieszkania/domu Pierwszy raz pokazanie nagości 5, 7,6,12,8,4,3,10,9,2,11,1 tak bylo u mnie, chociaz chcialabym zeby bylo inaczej..

pierwszy pocałunek Pierwszy raz pokazanie nagości Seks oralny Seks (\"normalny\") \"Kocham Cię\" (on do niej) \"Kocham Cię\" (ona do niego) Seks analny (ewentualny) Zaręczyny/oświadczyny Wspólne zamieszkanie Ślub Kupno mieszkania/domu Dziecko