Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Niezwykły

Filigranowe, czy długonogie?

Polecane posty

Cześć! Zastanawiałem się dziś jak to jest, że moi wszyscy koledzy jak jeden mąż rajcują się długonogimi, zgrabnymi niewiastami, a ja mam inaczej. Mnie kręcą filigranowe figurki. Wiadomo, rzecz gustu, ale chyba jestem niestandardowy i nie wiem czy to oby nie czyni mnie dziwakiem. Dodam, że sam raczej jestem solidnej postury - wysoki, waga proporcjonalna do wzrostu. Nie wiem też czy mam szanse zwrócić uwagę dziewczyny o drobnej budowie ciała. Ach, to tylko takie wieczorne refleksje.

Gość ee tam
filigranowosc nie wyklucza dlugich nog. Kwestia proporcji.

Gość Dag Hammarskjld
dlugonoga szczupla zgrabna na dodatek piersiasta ;-) do tego nie materialistka :-p

Gość aleś sobie nick wymyślil
nie cierpisz na manię wielkosci aby? :o

Długonogie. Filigranowe jak Eva Longoria czy inna Kylie Minogue w ogóle na mnie nie działają.

Gość aleś sobie nick wymyślil
to oczywiście do niejakiego Daga.

Gość amila
ja jestem filigranowa podobno to sexowne jak okreslaja faceci 47kg 160cm wzrostu

Gość A JA JESTEM*
szczupla,wysoka 175 cm i mam dluuugie nogi i nie narzekam na brak zainteresowania:)

Amilo, brzmi nieźle. Dodaj jeszcze, że masz średnie lub długie włosy, małe dłonie, zimne stópki, uśmiechniętą buźkę, a przyśnisz mi się hehe.

Gość amila
dokladnie szkoda ze nie wierzysz!

Gość amila
ciekawa jestem czy z twojej wyobrazni jestem podobna do siebie w rzeczywistosci

Gość amila
zabrzmialo jak niedowierzanie

Gość Rybka--
Niezwykly, to w takim razie ja tez bym Ci sie podobala. Mam 163cm i waze 45kg. Nogi tez mam dosyc dlugie, wlosy ciemny braz , siegaja mi do polowy plecow;)

Gość amila
heheheh ale masz branie NIEZWYKLY NO NO NO

Witaj Rybko! No a powiedzcie mi dziewczyny, jacy faceci zwracają waszą uwagę? Czy uważacie, że facet 183 cm, 78 kg to zła partia dla was? Źle byście przy takim wyglądały i się czuły?

Gość Rybka--
Moj chlopak ma 185cm i wazy 93 kg i bardzo mi sie podoba jego sylwetka:) Fajnie sie przy nim czuje, no i ma super tyleczek:P Amila nie martw sie, masz droge wolna do podrywu:P:P Ja tylko bylam ciekawa co autor odpisze. Mi sie zawsze wydawalo,ze to zle,ze jestem taka drobna, ze bardzo chcialabym przytyc i byc wyzsza, a milo jest, jak ktos pisze, takie filigranowe dziewczyny mu sie podobaja:)

To jak się spiknęliście Rybko? Ja mam wrażenie, że drobne kobiety nie czują się konfortowo ze znacznie wyższym facetem. A może ja taki pasztet jestem i szukam powodu braku zainteresowania hehe.

Gość voilla
a wiesz mój drogi ze psychologia coś mówi na ten temat? malutka kobietka,zimne nóżki,dlugie włoski,małe rączki.... lubisz kobiety-dzieci niezwykły niedobrze niedobrze :O niedorosłeś kolego,świadczy to o emocjonalnym niedorozwoju. pozdrowionka

Voillo, do czego nie dorosłem? Co do kobiet/dzieci to nie zwróciłem uwagi na możliwość doszukania się takiej analogii. Myślę jednak, że nie ma ona nic wspólnego z rzeczywistością. Nie mam skłonności pedofilskich. Fakt, młodsze kobiety wydają się być łakomym kąskiem, ale niedojrzałe czpiotki, rozwrzeszczane gimnazjalistki zupełnie mnie nie kręcą.

Gość ollllllka
wiesz chyba nie ejstes odosobniony.a jestem filigranową kobietka i zawsze mialam duże powodzenie:)

Ja jestem przykładem długonogiej i na powodzenie nie narzekam, mimo, że cycków brak :P Kumpela mojej znajomej jest z tych niskich i drobnych i powodzenie ma mniej więcej takie, jak ja, czyli duże :P A też cycków brak :P

Gość Rybka--
Niezwykly a Ty ile masz lat?:> Ja mam 20 i nadal mam taka drobna figure... Mam nadzieje,ze moze jeszcze z czasem troche przytyje..

Gość Hej Niezwykły
Dodajesz wiary... Jestem filigranową kobietą w pełnym znaczeniu tego słowa - tzn nie jestem chuda, jestem po prostu maksymalnie delikatnie zbudowana. Dopiero jak nałożę obcisłe ubrania, w których widać,że tam gdzie trzeba mam trochę ciałka ludzie konstatują, że ja nie jestem wcale chuda, a bardzo filigranowa... Ale rzecz w tym, że nie lubię niskich facetów :-) Zatem cieszę się, że takie mikre istoty jak ja mają szansę u postawnych mężczyzn :-) Pozdrawiam.

Bo na marginesie tematu głównego warto nadmienić, że duże cycki to też żadna atrakcja. Drobne piersiątka, kształtne, jędrne dają przynajmniej mi więcej frajdy.

Gość Hej Niezwykły
183 cm, 78kg - jak dla mnie w sam raz. :-)

a ja mam 182 :P i jak ubieram szpilki to faceci wariują :p ale sie nigdzie nie ruszam w szpilkach bez kochania :P no chyba ze ide po niego