Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Niezwykły

Filigranowe, czy długonogie?

Polecane posty

Gość Anna Bella
a wiesz mój drogi ze psychologia coś mówi na ten temat? malutka kobietka,zimne nóżki,dlugie włoski,małe rączki.... lubisz kobiety-dzieci niezwykły niedobrze niedobrze niedorosłeś kolego,świadczy to o emocjonalnym niedorozwoju --- a od kiedy niska= mała dziewcyznka?:O coś nie tak z tą psychologią;) Niskie kobiety mają po 30-40 lat wiec jakie one małe? hmm małe rączki.. małe rączki czyste miały księżniczki;) a grube i brzydkie szwaczki, gosposie dworu;) poczytajcie historię;) po dłoniach ropoznano króla który ucikał przebrany za żebraka...one go zdradziły..były za drobne...i za zadbane..:O i go zabili..czy to nie IWan był;)? Twoim typem jest Księżniczka;)

Gość xstasy19
a ja mam 170 cm i 55 kg no i dłuuugie nogi:) zaliczam sie jeszcze do tych filigranowych:p czy już do długonogich?

Gość hej Niezwykły...
W temacie - dla każdego coś innego i oby nie zabrakło różnorodności na tej ziemi, bo nie byłoby ani filigranowych ani długonogich... A w obu przypadkach i tak decydujące znaczenie ma twarz, proporcje, sposób poruszania się i sposób bycia. Odbiór kobiety w męskich oczach to scalone (podświadomie) te wszystkie elementy. I długonogie i filigranowe mają swoich amatorów. Gorzej tylko jak facet jest filigranowy :-D Jakoś nie znam amatorki na takich :-)

Nie to żebym miał coś przeciwko, ale czasem widuję na ulicy pary, gdzie dziewczyna jest wyższa od faceta. Zwraca to uwagę, ale przecież najważniejsze by im było dobrze.

Gość drobniutkaaa
Rozbrajająca ta historia ze szpitalem. Mam podobnie z tym że mam 22 lata(158/47kg), a mówią, że wyglądam na 12 co może być denerwujące, gdy masz np praktyki w poważnej instytucji i chcesz być odbierana poważnie, a non stop mówią do ciebie skarbie, aniołeczku itd itp.Ale cóż najważniejsze to mieć dystans do życia. To klucz do wszystkiego.