Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Niezwykły

Filigranowe, czy długonogie?

Polecane posty

Do Hej Niezwykły - dziękuję Ci za pozdrowienia. Rybko, emeryt już niestety ze mnie. Mam 32 lata.

Gość Hej Niezwykły
heheh Mój post nie był propozycją :-) A tak apropos, kobiety stają się odrobinkę wcześniej emerytkami niż mężczyni, zatem witaj w klubie :)

Gość Hej Niezwykły
heheh Widzisz, nie zauważyłam, że druga część Twojej wypowiedzi nie jest do mnie. Upppps Ciekawe co na to Freud ? ;) Miłych wieczornych dywagacji :)

Do Hej Niezwykły - ależ nawet nie przemknęło mi przez myśl, że możesz mi jakieś propozycje składać. Mógłbym nie umieć się im oprzeć hehe.

Gość Hej Niezwykły
Tym optymistycznym akcentem i pełna wiary ;) zmykam w objęcia Morfeusza i życzę dobrej nocy

Gość Rybka--
Jaki tam emeryt, bez przesady:) Ja rowniez ciesze sie,ze takim wysokim facetom podobaja sie takie drobne kobitki jak ja:) Zawsze mi sie wydawalo,ze to zle, ze jestem taka drobna, milo mi,ze komus sie to podoba:)

Do Hej Niezwykły - dziękuję za życzenia. Dywagacji chyba nie będzie zbyt wiele, bo i pora już późna.

Gość Hej Niezwykły
Rybka Wiem co czujesz... Ja w sumie na brak powodzenia nie narzekam, ale powiem Ci, że jestem chora jak muszę nałożyć płaskie buty :o Robię to wyjątkowo rzadko, jak już naprawdę nie ma innego wyjścia (rower) :p I tak mi chyba zostanie...

Gość Hej Niezwykły
Dzięki Niezwykły, oby tylko takich w rozmiarze XL :p

Gość Hej Niezwykły
pluszaków oczywiście

Gość Rybka--
Hej niezwykly - ja tez raczej nie narzekam na brak powodzenia, na ulicy czesto usmiechaja sie do mnie obcy faceci, czasem ktos obcy, kogo mijam powie mi komplement. Ale mimo to i tak wolalabym byc troche grubsza, bardziej postawna:p Mam 20 lat, a wygladam na 17;p Wszedzie musze dowod osobisty pokazywac:P

No to może i na mnie już czas... Dobrej nocy czytelniczkom i czytelnikom topicu. Może do zobaczenia jutro.

Gość Hej Niezwykły
A jeszcze przed snem coś mi się przypomniało. Wszystkie filigranowe kobietki, według nowych wiarygodnych badań, niskie kobiety są o wiele szczęśliwsze w małżeństwach :p od tych wysokich, zwłaszcza wyższych od małżonka. Niestety, nie wiadomo z czego to dokładnie wynika...

Gość Hej Niezwykły
Gdyby któraś niedowierzała i potrzebowała materialnego "światełka w tunelu" ;) na gorsze dni, służę linkiem do publikacji.

Gość Rybka--
Hej Niezwykly - interesujesz sie psychologia??? Ja w tym roku zmieniam kierunek wlasnie na psychologie..

Gość ollllllka
dobrze jest ) ja mam 27 a bez makijażu wyglądam na max 20 :) jak miałam wypadek wyladowałam na neurologii i mama kupiła mi pizame w diabełki bo innej nie było,to chcieli informowac osobe dorosłą o stanie mojego zdrowia:)

Gość Hej Niezwykły
Rybka Co za wyczucie! :) Pozdrawiam serdecznie "współpasjonatkę" ;)

Gość Hej Niezwykły
Ollllllka dooobre Miałam iść spać coprawda, ale też coś dorzucę ze swoich historyjek. No cóż, ja jestem o rok od Ciebie starsza, ale też zwykle dają mi mniej, często muszę się legitymować w sklepie, kiedy kupuję towary powyżej 18. Wczoraj się nieźle uśmiałam, bo przechodziłam przez przejazd kolejowy, który jest właśnie remontowany; ekipa podzielona na 2 części - po obu stronach przejazdu. Pierwszą minełam bez problemu, druga ekipa natomiast nie żałowała sobie zaczepek. Na co jeden z panów z tej ekipy z tyłu krzyczy: Krzysiek! Wstydź się Ty pedofilu! :)

Gość Rybka--
Niezla historia:D:D:D Ja musze za chwile spadac, ale chetnie pogadam jutro:) A moge wiedziec , czy Ty tez studiujesz psychologie?:>

Gość Hej Niezwykły
Rybka Nie, ja studia mam już za sobą od ładnych paru lat, nieco bardziej ścisłe, że tak powiem... Ale w każdej chwili relaksuję się pożeraniem każdego tekstu psychologicznego, który wpadnie mi w ręce :) Czasami myślę, że jestem lekko zboczona, bo ludzie zwykle mają bardziej rozrywkowe pasje... A ja czasami nie mogę się już doczekać pewnego miesięcznika... Czasami już się wstydzę, bo kupuję w tym samym kiosku zawsze i przychodzę pytać już na kilka dni wcześniej przed ukazaniem się bieżącego numeru :)

Gość Hej Niezwykły
Teraz już naprawdę uciekam, może zajrzę jutro na topic. Dobranoc wszystkim :)

Gość Rybka--
Olka ja mam podobnie:D W tej chwili studiuje co innego, to dluga historia dlaczego:p Ale skladam papiery na psychologie - marzenie mojego zycia:) A z ksiazek psychologicznych to niedawno dostalam w prezencie ksiazke Freuda - "objasnienie marzen sennych" , juz nie moge sie doczekac az ja przeczytam:) Niestety troche brakuje czasu i nie udaje mi sie przeczytac wszystkiego, co bym chciala:( A co do wieku to sorrki, widocznie zle przeczytalam. Zrozumialam, ze jestes rok starsza ode mnie;) Oki to dobranoc i byc moze do sklikania:)

Gość Hej niezwykły
Proponuję zmienić temat na: "Małe kobiety są do kochania, a duże do roboty " :p :D

Gość ewentualnie zmienić
na: małe na podstawki pod piwo a duże do wielbienia i podziwiania.:classic_cool:

Dzień dobry! No pięknie.. ja poszedłem spać, a wy tu flirtowałyście. Miło rozpocząć nowy dzień w takim towarzystwie :)

Oj, a jednak cisza panuje. Pewnie wszyscy w pracy i nie każdy ma tak dobrze jak ja, że może w pracy siedzieć na kafe.

Gość tylko nie żyrafa
żyrafy mają długie nogi ale szpetne gęby -męskie

Gość jkgv
przegięcia zawsze są fatalne, te poniżej 160 cm mają wielkie łby i krótkie nogi, te powyżej 185 cm małe, ptasie głowy, zbyt długie kończyny, to samo dotyczy facetów. Optimum dla kobiet 165-175