Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość toJaNieWiemJuz

Nie mogę sobie poradzić seks mi po prostu nie wychodzi

Polecane posty

Gość toJaNieWiemJuz

Nie mogę sobie dać rady, niby wszystko ze mną w porządku a mimo to jak chcę się kochać to moja pochwa jest za wąska i nie da się wcisnąć. Próbowałam już kilka razy i jest to za każdym razem coraz bardziej dla mnie stresujące mimo że facet wspaniały. Powiedzcie co zrobić żeby to zwalczyć .... Zeby się wreszcie udało może macie tego typu podobne doświadczenia !!!!!!!!

Gość kłeszczyn
hmm..tez tak mialam, ale kupilam zel intimel i poszlo jak po masle:) zadne durexy-srexy. poza tym staralam sie naprawde zrelaksowac i przesadnie nie panikowac (moze boisz sie bolu? ). Albo..wypij lampke wina. Tak tylko na rozluznienie, zeby nie bylo nadmiernego przekrwienia narzadow. Nie chodzi o to, by sie schlac i zrobic to po pijaku

Gość toJaNieWiemJuz
dzięki jasne że nie chcę po pijaku my naprawde się kochamy ;) wiek też już odpowiedni bólu się boję jak kazdy ale nie panicznie i nie wiem dlaczego tak jest ;(

Gość kłeszczyn
No ja bylam juz wiekowa mocno, jak tracilam wianek. Mialam 24 lata (dokladnie 24,5). Zapomnij o jakichstam romantyzmach. Pierwszy raz jest dosc "techniczny". My akurat mamy takie wesole usposobienie i wyszlo to z humorem:). Potem jest juz tylko lepiej :)

Gość kłeszczyn
piszac durexy-srexy nie mialam na mysli prezerwatyw tylko zele mietowe, rozgrzewajace i inne badziewia. Intimel najlepszy. Dostaniesz w aptece za 15 zl.

Gość toJaNieWiemJuz
ooo to ja też jestem w tak podeszłym wieku w jakim Ty byłaś, po prostu chyba musze uwierzyć że się uda i już....

Gość kłeszczyn
ja w sumie sie ciesze, ze tyle czekalam. Warto bylo :) powodzenia :)

Gość toJaNieWiemJuz
dziekuję za pomoc i wsparcie i mam nadzieję że będzie dobrze

Gość koń laki luka
kocyk pod pupkę nogi do klatki piersiowej iha tapa taj

Gość toJaNieWiemJuz
nie wydaje mi się że pochwicy nie mam, chyba lekarz by się zorientował a czy na nią są jakieś sposoby

Gość koń laki luka
stado facetów z kafe

Gość koń laki luka
my czterej pancerni i nasz rudy 102 ...

Gość blackcat
My tez mielismy swego czasu troche problemów... U nas za pierwszym razem odpadła tzw pozycja klasyczna bo wogóle nam w niej nie wychodziło. Tak długo kombinowalismy z ułożeniem aż (w dość dziwnej pozycji :D ) nam sie udało a próbowalismy z 5 miesiecy zanim nam wyszło :o A jak juz sie uda "wejsc" to musisz troche przetrzymac ból itd bo póxniej bedzie tylko lepiej :D

Gość nvnvnvbn
laski wyluzujcie sie i tyle

Gość ciocia kazia
A gdzie ty probowalas te pochwe wciskac, tak w ogole?

Gość kleszczyn
No nam wyszlo dopiero "na pieska". a podobno poza ta nie jest zalecana. Malo romantycznie, ale coz..jak juz mowilam czysto techniczna sprawa. Ale za to teraz jakie uniesienia :D

Gość toJaNieWiemJuz
Postanowiłam że będę próbować do skutku aż się uda ...... pewnie się pomęczę ale na pewno warte to będzie

Gość od T.N.
do wszystkich ? a pamiętacie o wstępie , a dokładnej o grze .... To stopniowo narastające napięcie, To powinny wiedzieć coś o tym panie, na pewno mi racje przyznają w Tej kwestii ;) :D . to tyle nie zanudzam. T. Namiętny słodki