Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Hakuna_matata

Mam prośbę...głosujcie na Kasię!

Polecane posty

Nie mogę znieść tego karypla, koorwa wszystko już osiągnął i jeszcze coś chce [zły] Nie dajmy mu wygrać błagam 😭 Wiem, że to żałosne, ale niech chociaż raz będzie sprawiedliwość 😭

ja zaglosowalam na kasie bez twojego apelu :) jest super. poza tym kibicuje kryspinowi :) ale boje sie ze wygra artur a ja go najmniej lubie :( choc widze, ze swietnie tanczy :)

ja też, on już był na Broadway'u i nie potrzebuje tych warsztatów :/ Kasi o wiele więcej to da, nauczy się czegoś nowego a on już ma tyle tytułów na swoim koncie że do niczego mu to nie jest potrzebne :/ ja zagłosowałam na Kaśkę :)

Gość ble ble ble.
😴

Gość ma wygrac lepszy
i koniec anie ktos kto jest sympatyczny ,"ie mogę znieść tego karypla, koorwa wszystko już osiągnął i jeszcze coś chce" masz racje , to jest zalosne bo osiagnal to SWOJA praca , Ciebie autorko tematu tez juz nie trawie

och zeby kasia wygrala artur nie chce broadwayu tylk osprowadzic rodzien i otworzyc szkole tanca. a nie o to tu chodzi :(to miejsce dla ludzi ktorzy chca sie uczyc a nie biznes robic. pozniej zrobia :)

ciągle tylko skacze, to się zrobiło już nudne i wkurwiające. Szkoda, że nie docenili Kasi która mogłaby skorzystać naprawdę z wygranej w tym programie

Gość dgcn
szkoda :((((((((((((( zawiodlam sie :( wygral tylko tym ze robi sztuczki ktore wygladaja fajnie i tyle. pierwszy duet dzisiejszy-kasia z kryspinem-sliczny-kasia jest cudowna. artur i bez wygranej zrobilby kariere, moze wystepowac w teledyskach itd:O kasi by to duzo dalo