Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ZAŁAMANA I SMUTNA BARDZOOO

PROSZE POWIEDZCIE CO SĄDZICIE O TYM ?OJCIEC NA POKAZ...SMUTNE BARDZO..

Polecane posty

ojciec nigdy nie daje mi grosza..a jesli to robi to tylko na pokaz i przy ludziach.. wczoraj przyszedl chlopak do mnie a on specjalnie zaczekal aż chlopak wejdzie i kolo drzwi zacząl bezczelnie składac mi zyczenia na dzien dziecka i dal 20 złotych ..pierwszy raz w zyciu..chyba .. wczesniej z ojcem siezialam pol godziny wiec czemu wreczyl to dopiero na oczach chlopaka specjalnie? druga sytuacja podobna. chcialam na busa bo nie mialam a on ze nie ma grosza do mnie wiec mi nie da i nagle idzie znajoma staruszka a on patrząc na nia pokazuje portfel i głosno krzyczy ..ile chcesz ..dam ci pieniązki i wyjmuje 20 złotych pokazujac w górze..poczulam sie strasznie..co myslicie o tym?

Gość zmanierowana krytykantka
mysle, ze bylabys bogata, gdyby sprosila ojca o wszystko w odpowiednich momentach.

Gość dzieki za sugestieee
haha i dobrze ze ci nie daje

Gość gggggggggggggggggggggg
A co na to twoja mama? to jakies chore ...

Mama mi daje własnie itylko mama zawsze.. Ona jest naiwna jak cholera i ojciec nawet od niej kase zawsze wydaja a to na paliwo a to na auto popsute..on nie jest ojcem takim normalnym..nie zachowuje sie jak ojciec.nigdy...

Gość ejbisi
Ojej zupełnie jak główna bohaterka "Moralności Pani Dulskiej". Niestety tata sie juz chyba nie zmieni.