Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość KrzysiekBielskob29

zerwałbys z dziewczyna która zbyt szybko sie podnieca?

Polecane posty

Gość KrzysiekBielskob29

Moja dziewczyna wystarczy ze połozymy sie do łózka zaczne pare razy ja dotykac przez spodnie w kroku juz dochodzi i ma orgazm po czym zapada w sen błogi w ogóle ma czesto ochote duzo sie całuje przytula chce byc dotykana ale dochodzi za szybko nawet nie musi sie rozebrac aby miec orgazm

Gość nie lubie Indiany Jonesa
zerwałbym z każdą która w ogóle sie podnieca :-0 ohyda :-0

Gość taka. sytuacja
a kocha sie potem z toba i tez dochodzi ? ja po dlugim poscie tez szybko dochodze ... raczej nie przez ubranie ale czasme niewiele mi trzeba

Gość KrzysiekBielskob29
rozumiecie nie doszło narazie do seksu poznalismy sie 2 miesiace temu od tego czasu dosc szybko sie pocałowalismy sa przytulanki dziewczyna wyraza zainteresowanie duze intymnoscia jest spragniona dotyku ale to jej wystracza bo bardzo szybko dochodzi do orgazmu i widac jej to wystarcza bo ona po tym zasypia jak ja zaspokoje

Gość KrzysiekBielskob29
widac dziewczyna w porzadku nie szuka faceta który ja bedzie sponsorował tzn nie pozwala za siebie płacic głownie jest zainteresowana spedzaniem czasu u neij w domu

Gość jenyjeny
łał! może z ciebie taki super kochanek, że samym wzrokiem przez spodnie dziewczyny dochodzą ;-) ta jedna czy inne też?

Gość mironinka
dużo facetów tak robi a kobiety jakoś żyją i nie robią wielkiej afery:-) poza tym znacie się dopiero 2 miesiące więc daj jej czas i ciesz się, że jest szczęśliwa hehehe, a tak serio to pogadaj z nią a nie nas się pytasz w końcu to wasza sprawa, zrywanie z nią bez rozmowy byłoby głupie...

Gość petrzejewska
moze staraj sie stopniowac pieszczoty, najpierw ty ja troche piescisz, potem ona ciebie i w ten sposob powoli nauczycie dawac sobie wzajemnie przyjemnosc.

Gość KrzysiekBielskob29
do tej pory miałem dziewczyny które chciały sie kochac ze mna szybko nie wiem czy było im tak fajnie ale one barzdiej szukały miłosci zwiazku i dlatego tak szybko sie decydowały na seks ze pewnei sie bały ze nie bedzie zwiazku jelsi sie beda za długo opierały.Ta dziewczyna jest inna powiedziała ze czuje przy mnei podniecenie i jest jej przyjemnie ale to nie ze mna chce sie posunac najdalej dlatego nei przyjmuje ode mnie prezentów nawet w kawiarni cos do picia płąci za siebie.Nie wiem co zrobic w tej sytuacji.Z jednej strony dobrze ze dziewczyna nei robi czegos wbrew sobie dla kogos sam juz nie wiem

Gość Kawaleros

Gość Kawaleros
sam jestem ciekaw

Gość Kawaleros
moze cos mu doradzicie?

Gość KrzysiekBielskob29
ale co ma udawac i w jakim celu?

Gość a jest doswiadczna czy to
a jest doswiadczna czy to jeszcze dziewica? :) bo moze nie wie czy to jest to.... no nie wiem pierwszy raz słysze zeby ktos po kilku macnieciach przez spodnie doszedł :D

Gość a to minotetaurka jedna
no to jak nie z Tobą się chce posunąć najdalej to z kim?. Czeka przy Tobie na lepszego, mądrzejszego, bogatszego, przystojniejszego - a tymczasem ma orgazmy bez zobowiązań. Hehehhe. Skoro Ty tez panienki traktujesz jak przedmioty, to nie miej jej za złe , ale jak Ci na niej bardzo zależy - to pogadaj poruszjąc ten temat i dowiedz się na czym stoisz.

Acha! a co do szybkiego dochodzenia nawet przez spodnie : to normalne jeśli długo lub wcale nie miała faceta i np. się tylko onanizowała - jest przyzwyczajona do tego. Ale tym się nie martw, po rozebraniu z czasem możesz zrobić z niej długodystansową, i to super najlepszą kochankę

ja sie upieram nadal przy tym ze to niemozliwe dojsc po kilku macnieciach przez spodnie:D:D:D sory!:P

ale wiesz co........przecztyałam co napisałeś poprzednio" one szukały miłości w związku". Kurwa to dla ciebie może być związek bez miłości? Współczuję. Jak zbudujesz związek bez miłości????????????????????? Jak bedziesz miał więcej lat: sam fiutas nie wystarczy, może ci nawet nie będzie stawał i co wtedy.....ze związkiem? Kobioeta ma cię wtedy kopnąc w d...e???????????????? . Sex jest w zwiazku BARDZO ważny ale absolutnie nie najważniejszy, inaczej twoje zycie nie będzie udane.

Gość NataliaiNatalia
a jest doswiadczna czy to - jwestem zywym dowodem, ze mozna, wiec sie nie upieraj :) zalezy od kobiety. ja baardzo wczesnie zaczelam sie zaspokajac sama, juz jako dziecko :O i szybko sie tego nauczylam, wiec teraz to jest 0 problemu, jak jest sie baardzo podnieconym :D

no ok ja nie mowie przeciez ze to ma trwac bog wie ile, uwazam za niemozliwy orgazm, po kilku macnieciach przez spodnie:D:D

Gość pani lopez
da się jak najbardziej przez spodnie, a po ilu macnięciach to zależy, czasem wytarczy parę. Jak ci to przeszkadza to jestes PO***lony. mój facet jak sie dowiedział że czasem mi to pasuje to sam podniecał sie tym na maxa. A jak chcesz żeby trwało dłużej, to nie zaczynaj od łechtaczki tylko prowadź grę wstępną i dopiero jak będziesz chciał to zakończycie to. To proste - jak "tam" kogos dotykasz, to jest możliwość że szybko dojdzie...

Gość dokładnie tak
to że szybko dochodzi nie jest z całą pewnością wadą. A właściwie zaletą bo większość facetów ma problem jak pannedoprowadzić do orgazmu wcześniej niż siebie w trakcie stosunku. Potem są sfrustrowani że mieli wytrysk a ona nie zdązyła...i już za późno , u ciebie nie byłoby tego problemu

a ja nie dochodze w wyniku macniecia przez spodnie:( chyba jestem upośledzona:D bosh...

Ja czasem wcale nie moge dojść a ta ma takie szczęscie,że przez spodnie jej dobrze:-) Dla mnie to nie wada. Jakbys wiedzaił ile mój chłopak sie casem musi namęczy