Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość KrzysiekBielskob29

zerwałbys z dziewczyna która zbyt szybko sie podnieca?

Polecane posty

Gość pieprezycie
Przy oceraniu lechtaczki mozna szybciutko :D

Gość a jest doswiadczna czy to
mozna ale przez spodnie? ja tam przez dotyk przez spodnie w zyciu nie doszłam:( zgłaszam reklamacje!

w sumie skoro faceci tak maja, ze wystarczy go dotknac i pffff to babki tez moga:D przez spodnie;)

Gość no to macie pecha i już
ja przez spodnie też nieraz miałam. Ale pocieszcie sie że są takie co W żYCIU orgazmu nie miały :-((

Gość pewnie ze mozna ja miałam
dawno temu jak zaczełam sie "stosunkować" :D ale nie ukrywam ze ja i tak potem moglam jeszcze raz :D a mialam 3 takich facetów którym nie zdązyłam odpiąć rozporka a juz mieli mokro i byli po!!! i oczywscie tłumaczenie przeprasz ja tak dawno nie miałem kobiety:D

o rany:D:D

Gość pewnie ze mozna ja miałam
nazywałam ich piloci :D bo działali jak sie nacisneło jeden guziczek :D

Gość
Taki seks to żadna przyjemność :o

Gość mozna mozna przez spodnie
a szczegolmnie przez jeansy,maja taki drazniacy szew,pozatym nie rozumiem o co ten halas baba nie chlop nie musi czekac az jej sie wory napelnia,moze miec zaraz nastepny orgazm,a kazdy nastepny jest mocniejszy

Gość jesteś autorze
cieńki Bolek i głupi na dodatek, kobieta może mieć kilka orgazmów, bo jej nie musi stać chuuj, a ty głupol jesteś

no cóż nieczęsto się taki skarb spotyka, ja mam to szczęście, tak jak powyżej , głupi jesteś

Gość 28.
facet jest po prostu cienki w lozku, skoro nie wie co robic zeby dluzej ja przytrzymac ... :P

Gość KrzysiekBielskob29
ale on poweidziała ze nie chce sie posuwac dalej czyli do pełnego zblizenia ze przy mnie czuje podniecenie i na tym sie konczy powiedziała tez ze sa faceci z którymi by chciała miec seks jesliby tylko umawiał sie z nia taki facet okazywał jej zainteresowanie to nie chciałaby aby ja zaspokajał przez spodnie tylko poczekała az poczuje pozadanie i miłosc i sie mu oddała"to jej słowa ja juz sam nie wiem.Interesuje mnie dlatego ze podoba mis ie ze jest szczera jest naturalna w wygladzie miła dla otoczenia nie ejst materialistka ma bardzo duzo pozytywnych cech dlatego ciezko mi z neij zrezygnowac

Gość jgjhffdd

Gość drogi autorze tego topiku
skoro nie chce z Toba posunac sie dalej, bo Cie nie kocha, to po co sobie nią zawracasz głowe? chcesz pozniej cierpiec? jak zostawi Cie dla takiego przed ktorym zdejmie spodnie?

Gość martyska0
jezeli ja kochasz to niepowinles z nia zrywac..a z czasem nawpewno bd sie chciala bzykac.bo to sama przyjemosc ja tam moge m karzdej chwili sie bzykac

Gość martyska0
jezeli ja kochasz to niepowinles z nia zrywac..a z czasem nawpewno bd sie chciala bzykac.bo to sama przyjemosc ja tam moge m karzdej chwili sie bzykac

Gość 25latkkka
można dojść przez spodnie. co w tym dziwnego :P ? ja tak potrafię. ma pewnie brak seksu to się szybko podnieca. nie wiadomo czy przy normalnym seksie dojdzie. tylko coś krótko te kilka sekund. to raczej niemożliwe, ze tak krótko. może te kilka macnięć trwa 5 min? a może jest jej po prostu przyjemnie ale niekoniecznie, aż tak a ty dorobiłeś sobie ideologię do tego? jak ten jej orgazm dokładnie wygląda?

Gość wódz dzielnych małp
Jeśli jest atrakcyjna daj mi jej namiar, ja ją wyleczę ;)