Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość To jest fakt i nie tylko

Dzisiejsze małolaty to dramat normalnie...

Polecane posty

Mamy z chłopakiem po 19 lat. On ma kumpla do którego często chodzimy na imprezy. I ten kumpel ma młodszą siostrą. Taki wiek gimnazjalny 13-14 lat, na pewno nie więcej. Ta siostra na każdej imprezie podwala się cały czas do mojego chłopaka, a jemu to wcale nie przeszkadza, nawet się chyba pewnie podoba bo nigdy nie protestuje. Ona na nim dosłownie wisi, w taki naiwny sposób go zagaduje, a on się zachowuje jakby był zadowolony z takiej sytuacji. Jeszcze jak ona wygląda - kg tapety na twarzy, piersi mocno razem ściśnięte i wypchnięte do góry, do tego bluzka z mega dekoltem i albo mini albo jakieś zajebiście obciśłe spodnie. Łapie go za ramię, flirtuje i tak dalej, staje czasem tak by sobie mógł "zajrzeć", jak jakaś mała dz****a z agencji. Pyta się go o różne rzeczy że niby rady potrzebuje, czy mógł by wpaść jej pomóc coś z kompem i tak dalej. Jak mu zwracałam uwagę to się tylko pytał o kogo jestem zazdrosna. Chyba do niej jeszcze muszę przemówić, ale wtedy ona się może jeszcze bardziej zacząć kleić, jesli pozwolę jej pomyslec ze mnie taka siksa moze tak denerwowac!

Gość ----------123
twoj chlopak to po prostu chlopczyk, niestety

On mówi, że nie rozumie o kogo jestem zazdrosna (to znaczy wie że właśnie o nią, ale mówi że to żadna konkurencja, bo jej nawet czysto teoretycznie nie postrzega w charakterze obiektu zainteresowania). Mówi że ją zna długo i że poprostu sobie miło rozmawiają. Ja widzę swoje, ona do niego zwyzajnie zarywa.

Gość Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Moze jest pedofilem.. Swoja droga teraz dzieci sa wyrosniete

Żadnym pedofilem! Jest dużo par przecież w podobnym wieku. Poza tym, ona jak nałoży tonę makijażu to wygląda na trochę starszą i tylko sposób mówienia ją zdradza. Wiek znam, bo widziałam jej podręczniki szkolne w pokoju. Wkurza mnie niesamowicie.

Gość Prawda jest taka że
z takich wymalowanych i rozneglizowanych i nachalnych dzieciaków wyrastają plastikowe dyskotekowe lachony z pustką w głowie. Masakra :P

Gość a wiec
wydaje mi sie ze to ty masz problem. swojadroga dziwne zachowanie twojego chlopaka.A moze to jej chlopak?

Gość chyba bardziej
wkurza cie jej wyglad niz ta sytuacja co?

Wkurza mnie to że ona na niego leci a on na to pozwala. Wygląd to tylko tu stanowi dopełnienie obrazu. Ale pewnie by mnie to nie wpieniało tak bardzo, gdyby ona nie odstawiała się jak pod latarnię.

Wkurza mnie też , że on na jej widok się ślini i żałośnie poprukuje i pobekuje . No nie wiem , czy on tak adoruje ją , ale to jest śmieszne . Ona coś mówi , a on "bek , bek" jak stara koza spod woza .

Niespecjalnie wygląda lepiej. Stara się nadrabiać ubiorem i makijażem. Ale widać że dopiero od niedawna ma kobiece kształty i jest jeszcze trochę mało okrągłą w biodrach itp

Gość deepa
a ty nie mozesz jasno postawic sprawy tylko sie zalisz na forum .:O zal.pl

Gość no .okey
ale gdyby wygladala inaczej problemu by nie bylo??

Byłby problem ale mniejszy, niech będzie.

Nie wiem, ale irytuje mnie, że jemu się to podoba. Daje jej przyzwolenie, a ona sobie na coraz więcej pozwala.

jeżeli uważa, że ona nie jest dla Ciebie konkurencją to powinien ją pogonić żebyś nie miała przez to stresów, ale jak jego to jara to raczej nic nie wskurasz

Gość A ja powiem tak...
Jeśli to jest siostra kumpla, którego zna od dawna, to on prawdopodobnie też zna tę dziewczynę od czasów gdy ona była jeszcze całkiem mała. No i siłą rzeczy ona też go zna bardzo długo. Jeśli się w nim jakoś tam podkochiwała, to teraz kiedy nabrała już trochę kobiecości, on dalej na pewno nie jest jej obojętny, więc próbuje go sobą zainteresować. A dla niego to nowa sytuacja bo przestaje dostrzegać w niej tylko dziecko. Nie ma się chyba czym martwić, choćby ze względów prawnych, ale i tak warto się temu przyglądać.

On ją zna długo no i poza tym się widują tylko na imprezach organizowanych przez jej brata, a skoro ona też jest zapraszana (lub nie wypraszana) to i tak będą mieli kontakt. Nie wiem, może wyolbrzymiam.

Nie martwię się, tylko mnie to denerwuje. Żadna inna dziewczyna tak na mnie nie działa.

Ja bym na twoim miejscu jej nagadała i tyle, ale mimo wszystko pogadaj z chłopakiem powiedz mu, że cię to bardzo boli jeśli cię kocha powinien to zrozumieć, ale jeśli nie to współczuje ci faceta.

Gość nie wchodź jak nie odpowiada

Gość
matko boskaaaaaaaa => przecież to nawet nie dziewczątko, to dziecko :o

Apostoł, to wejdź sobie na fotkę czy innego mixera i sprawdź kilka profili dziewczyn w takim wieku, zobacz jak wyglądają, jak się malują i jak prezentują swoje \"wdzięki\". Wiele z nich chodzi już po dyskotekach, wyrywa starszych chłopaków, czasem już nawet są po inicjacji seksualnej. Takie pokolenie nam rośnie. Ja jej wierzę.

Gość amazing bee
po 1 - jesteś zazdrosna...ja się zastanawiam co Ty robisz i gdzie jesteś, gdy ona z nim flirtuje? tak po prostu stoisz z boku i patrzysz?po 2 - bierzesz kolesia za rękę i na stronę, tłumaczysz, że gówniara się ślini a on to łyka jak młody pelikan, bo jej zachowanie być może łechce jego ego..., 3 - nie martw się o jej 5 kilo tapety, w Twoim wieku będzie miała zmarszczki jak stara pudernica ;)

A wy na imprezach siedzicie cały czas i przez kilka godzin ze swoimi facetami? Nie mogę go pilnować cały czas bo też chcę pogadać z swoimi znajomymi. Ale faktycznie następnym razem zdecydowanie bardziej ostro zareaguje, może nawet jakieś ultimatum dostanie. Dzięki za rady.