Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

MAGICZNY_FLET_ONA

niepoprawna historia...

Polecane posty

z niedalekiej przyszłości.... dziś wieczór.... 21 przyjechał po nią, znaja się 3 tygodnie, widują codziennie... powiedziała ze chce tam gdzie nie był nikt, chce poczuć chwili słodki smak, che byc tej nocy niegrzeczna dziewczynka! był w szoku, znał ja od strony spokojnej kobietki, spojrzeniem ja rozebrał, ruszył ostro z podniecenia, ona patrzyła na jego drgajacego penisa przez jeansy, jechal szybko aaa ona kocha szybka jazde, otworzyl szyber dach jej włosy wiły se po calej jej twarzy, zamkneła oczy, włozyła rękę pod spodniczkę, wyciagnęła kawałek materiału owineła wokół palca i wystawiła reke przez szyber dach... odfruneły, w jej oczach kurwiki w jego slipach twardo.... złapała za jego rekę włozyła w najwilgotniejsze miejsce na swoim ciele powiedziała \"poczuj moje soki wyplywające dla ciebie...\" złapała do za jego dumny posąg, \" hmmmm twardzielek\" rozpieła rozporek wyskoczył niczym szczeniak do zabawy :) jej czerwone namietne usta spotkały się z tym cudem, wytrzymał nie długo, zatrzymał się w ciemnej uliczce wyciagnał z samochody doprowadził do raju.... a co z reszta nocy? ;) to sie tak skonczyc nie moze..... licze na wasza pomoc

Gość kupa ewy
to nie plewy

w momencie gdy tylko ugryzła go w czubek pytonga stracił panowanie nad kierownicą poloneza którym pomykali ulicami Katowic i zaliczyli dzwon o przydrożną latarnię. zabawa zakończyła się na OIOMie najbliższego szpitala

Gość gość
Przeczytałam: MAGICZNY_FILET_ONA:oŁoooo ludzie:DCzy to dlatego, że nie wietrzyłam dziś śledzia pod prysznicem?:(

ale jeszcze chwilke bedzie zyl :D umrze na zawal wywolany przez orgazm na skala wszechswiata :D zjajerzdze ogieraaa :D czy to złe marzenie doprowadzic faceta do ostatniej kartki kalendarza w czasie stosunku ?? mmmmmmmmmm moj cel :D ... a puch z głowy wystaje jak kubusiowi 😭