Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Tiberius

Na czacie wiekszosc dziewczyn jest otylych to dobre dla frustratow

Polecane posty

Gość Tiberius

jak prosisz je o zdjecie lub o to aby napisaly ile waza to zaczynaja sie burzyc i nie robia nic, albo wysylaja zdjecia samego popiersia gdzie nie widac figury :-o net jest dobry dla frustratow

Gość Kawaleros
czemu na czacie?przeciez wszedzie mozna spotkac otyłe a ja chciałem na czacie poszukac dziewczyny

Gość czyli mówisz o sobie
sfrustrowany autorze!:classic_cool:

No i co z tego,że są otyli?Ja mam wielu puszystych przyjaciół,którzy są wspaniałymi ludźmi!!!!Ty dzielisz ludzi na szczupłych i grubych?Ja wolę na głupich i mądrych, wiesz...:PAwogóle jak można tak ranić kogoś?????

Gość hmmm...................
tak jak by szło normalnego faceta na necie spotkać wystarczy skypa włączyć to 90% chce postękać i pokazać klejnoty, świat schodzi na psy

Gość Kornelcia
Tyberius Ty czubie jeszcze nie zmądrzałeś ?zacznij się leczyć jak chcesz mieć cudo to czemu latasz po necie i bez przerwy obrażasz grubasów

Gość chyba sobie odpuszcze
ja sobie chyba odpuszczę poznawanie ludzi przez neta trudno kogoś poznać jak ktoś prosi o zdjęcie( a każdy facet prosi) to dostaje w sumie może nie jestem jakąś angeliną jolie ale ponoć ładna ze mnie dziewczyna figure mam ok zreszta bardzo o to dbam odpowiednia dieta( nie głodówka, racjonalna dieta beż obżeranie się ), ćwiczenia itp ale powiem tak dotychczas wszyscy faceci ktorych poznałam przez neta okazywali sie strasznie spokojni ja jestem dość impulsywna, wszędzie mnie pełno i strszaną gadula jestem nie mogę mieć spokojnego nieśmiałego faceta dawno na czacie nie byłam, weszłam tamw depresji po rozstaniu z facetem kilku się odezało cheili zdjecia oczywiscie dostali umówilam sie z jednym i co i kapa totalnie spokojny chlopak chyba sie mnie zreszta przestraszyl tzn mojego temparamentu chyba bo zdjec widzial i to nawet kilka a ja tam nie ejstem jakas specjalnie fotogeniczna zebym na zdjeciach duzo lepiej wychodzila tazke na dzien dzisiejszy wracam do poznawania ludzi w realu