Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sprzataczka na pół etatu

jak ładnie ując to ze bedziemy mamą?

Polecane posty

Jak w łądny sposób zakomunikowac rodzinie ,męzowi, o dziecku? Mi chodzi o rodziców. Spotykam się z nimi w niedziele na obiadach.jak zacząc, w jakim momencie i jak to ując? Chcielibysmy powiedziec,że będziemy mieli dzidziusia albo Chcemy się pochwalić ,że bedziemy mieli dziecko. Nie chcę mówic" chcemy oznajmic ze jestem w ciązy". Słowo ciąza jakos fajnie nie brzmi w porównaniu ze słowem dziecko

Gość slafka
ale razem z mezem bedziecie mamą?

Nie wiem co mnie tknęło ale powiedziałam "Mamo tato , już dzidzioślok w drodze i łypie na was srodze , będziecie mieć z nim do czynienia i kolejnego w domu lenia".

Gość a po co dziadkom taki prezent
w postaci butow dla dziecka? :D

czemu teatru? fajnie to brzmi te buciki.Tylkoze poco moim rodzicom buziki?lepiej dla nas buciki bo sie dziecku przyda a nie starym:) wierszyk tez fajny ale w domu to on nie będą mieć lenia bo nie mieszkamy z nimi.Co innego im dac w pudełeczku?

Gość SKARBONKE
zeby zbierali juz kase dla wnuczka/wnuczki ;)

Jak to normalnie? Wyjdzie banalnie . Moje dziecko ma na imię Marek i będzie miało własny bazarek . Majtki , staniki , rajstopy , pończochy to jego żywioł , spadajcie karczochy!!

Fiku fiku , miku miku , kupa leży już w nocniku . Jeszcze szybko do pudełka , moje serce z dumy pęka . Zadowolę ojca , matkę kupą w pudełeczku w kratkę . O uśmiechu na ich twarzy , każdy chyba skrycie marzy?