Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Młoda mężatkaaa

Chyba za młodo wyszłam za mąz.... przytłacza mnie życie

Polecane posty

Gość wiesz no i dobrze zrobiłaś
mam znajomych (młode małżeństwo), którzy mieszkają z rodzicami i nie wiedzą co to prawdziwe życie, nie gotują obiadów, nie sprzątają, w pracy się nie starają, dziecka sami nie bawią, rachunków nie płacą, na życie matce dają tylko 300 zł. miesięcznie, a ja się tylko zastanawiam jak oni sobie poradzą jak rodziców zabraknie, masakra,

Gość ewasssssasd
skoro go kochasz to nie rozumiem w czym problem

ja tez za młodo i za szybko wyszlam za maz:)witam przyszla prawniczke. kolezanke po fichu:)teraz tylko wyspecjalizowac sie w kpc, nie dac sie ogołocic:) i zaczac nowy rozdzial zycia...

Gość kolezanke po
FICHU :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D

Gość kolezanke po
Czy ja sie czepiam? Rozsmieszylo mnie to po prostu:D:D:D: CO, jeszcze mi powiedz, ze nie wolno mi sie smiac :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D

Do AUTORKI Niestety tak zazwyczaj wygląda jak młodzi mają nie prawdziwe wyobrażenie na temat małżeństwa myślą, że to jest jedynie sielanka, ale pocieszę cię tak, że nawet i dorośli już na małżeństwo są już nim zmęczeni. Musicie w tym całym życiu zaganianym znaleźć przynajmniej jakoś chwilkę dla siebie nikt nie powiedział, że będzie łatwo, ale nie ma co się poddawać jeśli teraz nauczysz się radzić z obowiązkami i starać się myśleć pozytywnie zaowocuje to w przyszłości a teraz nie warto narazie żałować się się za wcześnie wyszło za mąż czasu się nie cofnie a takie myślenie dodatkowo spowoduje niesnaski w małżeństwie a to dodatkowy problem a i już tak jesteś wykończona ciesz sie tym co masz wiem, że to nie łatwe, ale staraj się rozmawiać o tym z mężem wspólna wymiana myśli może podnieść na duchu i zebrać siły. Proponuje jeśli jest to możliwe zrobić może sobie jakiś krótki urlop i odetchnąć od tego biegu pozdrawiam i życzę powodzenia

Gość babay
NEFITKA---------->no to niewiem jak znajdujecie sily na to wszystko. a macie dzieci?