Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość maxi marek

Twój brat korzysta z usług prostytutek

Polecane posty

Gość maxi marek

Droga kafeteriuszko jaka byłaby twoja reakcja gdybys sie dowiedziała, że twój brat regularnie korzysta z usług prostytutek. Nie chciałabys miec z nim nic wspolnego, porozmawiałabyś z nim o tym no i wreszcie najwazniejsze pytanie czy gdyby był zonaty to powiedziałabys o tym fakcie jego żonie.

Gość maxi marek
A jakbys sprawdziła czy chodzi czy nie? Pewnie powiedziałby ci, że oczywiście nigdy więcej tam nie pójdzie, że bardzo wszystkiego żałuje a i tak dalej by łaził. No i co wtedy?

Gość no własnie mam podobnie
podobny problem mam ale nie z bratem tylko z przyjacielem , cała nasza paczka wie o tych jego wypadach , to trwa od lat , nie jest częśte ale tajemnicą też nie jest że to robi. Za 4 miesiace żeni sie , i juz zapowiedział że nie zamierza tego zmieniać :) oczywiście ona o tym nie wie, on twierdzi ze ona nigdy sie nie dowie i tak to właśnie jest no a my też w koncu nie wiemy co robić ? powiedzieć, milczeć , w koncu nam sie do wszystkiego sam przyznał

Gość mbpki
powiedzieć niech sama zdecyduje

Hmm Myślę że jako starsza siostra swojego brata powiedziałabym mu że jest młody i przystojny i za sex z .......... nie musi płacic bo może miec za darmo . Poza tym teraz dziewczyny same wchodzą na facetów więc po co ma łazić na dziwki :-)