Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

retro

Inny niż wszyscy.

Polecane posty

"czuje się trochę niewolnica pewnej konwencji, z którą się trochę męcze, przyznaje..." Sukces bedzie wowczas, kiedy oświadczysz, że się oświadczył i został przyjęty. Czy wobec powyższego - można Panią prosić o kontynuowanie topiku? ;)

dzisiaj stwierdziłam, że te rozmowy to takie doświadczenie w stylu wkładanie kija w mrowisko lub nieuleczalna choroba.. no, jeśli już to wybieram to pierwsze:) choć złość na facetów trwa, i daje jej wyraz w realu również. Niestety. Love me or hate me......:)

retro o to intrygowanie to zapytaj komika :-D co do zakochania i to w dodatku szczesliwego ---- zyczę Ci całego serca :-)

wszystko zalezy tylko od spotkania odpowiedniego człowieka i tyle... więc bądz cierpliwa ;-) ciekawe jakie topiki bedziesz zakładała jako "szczęsliwie zakochana retro" ;-)

co ja się będe Komika pytać... przecież akurat z nim sprawa jest oczywista: nie otrzymał spodziewanej dawki uwielbienia i go poniosło....:) ale uspokoił się, mysle że wszystko niebawem wróci do równowagi:) za dobre życzenia dziękuję. 🌻

ciekawe jakie topiki bedziesz zakładała jako "szczęsliwie zakochana retro" eee, no pewnie coś o peknietej gumie... tfu, tfu!:) bo tak na serio, jak już dorwę tego jednego jedynego , to jak Boga kocham , nasz seks będzie trwał 3 dni i 3 noce.....:):) :)

szukanie.... chociaz ty sobie ze mnie nie pokpiwaj..... :( :)

hahahahaha :-D :-D :-D a moze cos optymistycznego o facetach poprostu :-) no wowczas bedziesz miała wielu zwolenników - zapewne więcej niż obecnie i bedzie nuuudno :-D

szukanie świetnie wyczuł że mam lekka dolinke i trzeba mnie troszkę podeprzeć...:) za co mu niniejszym dziękuję.:)

no wowczas bedziesz miała wielu zwolenników - zapewne więcej niż obecnie o Boże.... nie.

Na topikach Retro, jeśli nic się nie zmieni, a czemu miałoby się zmienić, zawsze najgłośniejsze będą nożyce. :)

Stronniczy:) :) Myślisz że ja tu całe życie będe siedzieć i zakładac topiki....? :) nie strasz mnie.......

Ju.... no dlatego z założenia teoretycznego to powinien być ktoś kto w ostatnim czasie również miał w miare niski .. przebieg.....:) żeby się wszystko jakoś zgodziło.:):)

Buahahaha, ksiądz proboszcz:classic_cool: Górna półka.;) Retro, nie bierz prawiczka!!! Prawiczek w tym wieku już jest mocno podejrzany.:o

JU....:):) cóż, znowu pewnie ktoś mi pogratuluje wyobraźni, ale wśród " wielbicieli" miałam tez i księdza... Młody, 26 lat, strasznie fajny, połaczyły nas sprawy zawodowe. Przykro to było przeżycie, zarówno dla niego jak i dla mnie... więc się nie będe tym razem smiała.

ja po prostu nie mam szczęścia do facetów. prosta sprawa w sumie. Mi się już po prostu nie chce.... Nie chce mi się brać kolejnego i znowu odkrywać ile nas dzieli....:( ale marudzę.....:) Zebym tak umiała puknąć się z kimś ot, tak, na sportowo! czy tego gdzieś uczą...??:)

szukanie ja rozumiem ale wiesz.. jak sobie pomysle że przede mną może kolejny taki rok jak dwa ostatnie, to mówię ci z reką na sercu, robi mi się nieciekawie... naprawde, robi mi się stanowczo jakoś nieciekawie.

A kto mówi, że ma byc kolejny taki? W jedną rękę różowe okulary zamiast tych ze zniekształcającymi facetów szkłami, w drugą rękę łapka na muchy do odganiania wszędobylskich insektów i na zakupy:) Ani na wyprzedaż (buble za bezcen, również na sportowo), ani do super extra del uxe shopping centre (metki brzmią pięknie, ale zarabia z reguły tylko właściciel marki). Normalnie, oglądac bacznie wystawy, na pewno coś wpadnie w oko. A na podorędziu zawsze można mieć przyjaciela, chocby był tylko mechaniczny;)

A na podorędziu zawsze można mieć przyjaciela, chocby był tylko mechaniczny pytanie w kwestii formalnej: jak się robi taką zniesmaczoną emotkę..... ....?