Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

retro

Inny niż wszyscy.

Polecane posty

ikus glany kocha zwłaszcza z czerwonymi sznurówkami jesli nie glany to i tak buty wiązane stylowane na wojskowe hmmm retro- wiesz mialam ci kurcze napisac że z drugiej strony skoro wcześniej porownywałam cię do mojej siostry ciotecznej to byc może jesteś blondynka:D w sumie róznicie się tylko wzrostem- no i ona ma strasznie ciężkie kości i z budzi jest dość ordynarna ale w sumie z charakteru nie jesteście identyczne - napewno nie- ona ma niektóre twoje cechy- ale ogolnie rzecz biorac jest pusta- niestety ciebie za pustą nigdy nie miałam - nawet jak razem jechałyśmy słynnym pociągiem

z natury lekko ciemniejszy:) rozjaśniony o ton czy dwa... a wy już mysląłyście pewnie że Leticia Casta....:):) Komikowi prosze miłości do mnie wmawiać, bo wam się obrazi i sobie pójdzie. Poza tym przecież gdyby tak było, to bym coś czuła, mam dobra intuicję....:) a nic nie czuję....:):) :):) złośliwa i co ci ten mój blond wyjasnia, hę..? :) mów smiało:)

zlosliwa- a ja z innej beczki- nie za gorąco ci w tej garsonce??

złosłiwa tobie tez garsonka nie pasuje.....:( zdejmuj ją:)

oooo znowu bawimy się w projekty:) bosz ja jem loda i ide spac jak nic zazdroszczę tym co siedza tu czasami do 4 rano

kolorowa niska krótkie ciemne włosy lekko pulchna:) chodzi w spodniach::)

ja kolorowa za malo znam żeby ja sobie wyobrażać zreszta na macieżyńskim tez mamy kolorowa i poniewaz ją widziałam to podswiadomośc płata mi figle i wszystkie kolorowe widzę tak samo;) ide baby

retro --masz mistrza!! ja jestem typowa brunetką nie chodze na szpilkach, bo nie lubie, w glanach tez nie, bo za stara jestem, ale chadzałam, teraz raczej cichobiegi balerinowate lub jak ike klasyczne wiązane, niska :-) 160 cm i mam od pol roku juz niedużą nadwagę, :-O, z ktorą walcze ale skutecznie :-) oczy czarne spodnie najbardziej,latem spodniczki tez

ye ye ye! bingo! kto następny..?? jasnowidzę!:) :)

heh aż żaluję że mnie retro widziałas

jestem czerwona- czrwona! nie ruda heh a co do reszty nie mam specjalnie milego usposobienia i na forum i w życiu mam bardzo mimczną twarz widac po mnie każdy nerw i każda niechec - ogólnie niekoniecznie jestem symaptyczną osoba- oprócz ludzi na których mi zależy - jesli kogos lubie lub kocham to to okazuje, ja nie do końca lubię ludzi