Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

retro

Inny niż wszyscy.

Polecane posty

\"mimo iż padną wszystkie możliwe kolory włosów -a nawet ostatecznie ich brak, oraz wszystkie rozmiary wzrostu (i może nie tylko wzrostu).... ostatecznie oznajmi że żadna nie zgadła, i nawet nie była blisko\" wiesz retro - szampony koloryzujące, farby do włosów - teraz jest raj dla chcących poeksperymentować :P:P co Stronniczy? ;) co tam ostatnio sobie zmieszałeś? czekoladowy kasztan? :P \".... po czym wyłaczy kompa , przeczesze palcami blond włosy, przymruży niebieskie oczy, podniesie z fotela swoje 180 cm(!), zdejmie jasne spodnie i niebieską koszulę i pójdzie spać\" nie - on jest jakis taki szpakowaty, pewnie mozna tez to pod stalowy kolor podciągnąć (bo lepiej brzmi i nie podkresla faktu, ze najlepsze lata daaaawno juz minely :P ) i jest wysoki, dlatego tak z tym wzrostem ciągle wyskakuje.... kolorowa - co do moich gabarytow to wage masz wpisaną w podpisie :D :P wzrost wymienialas kilkukrotnie w swoich preferencjach \"Komiczne. autentycznie szczęka mi opadła..\" Nefko - CZEMU???? Oferma - gdy mowimy juz o slabych tekstach, to po Tobie mozna sie bylo spodziewac czegos lepszego, bo tym wpisem podobnym do 1817278 pomaranczki, z pytaniem co ludzie robia tyle przed kompem, zaliczyles sie po prostu do grona nudziarzy... nie licz wiec na lotną odpowiedz, bo nie bede za Ciebie rozkręcał dyskusji, ktorą zacząłes od nudzenia

no tak widzę poranna zmiana;) PS: wyzdrowiałes już..? Jak nie, to nie szkodzi retro jesteś okrutna- moja wizja \"ani z zielonego wzgrza\" runeła wraz z klapkami na moich oczach...........................;)

Jako że Retro się opisała, już się nie wypowiadam:P (ale dla mnie była małą blondynką... może dlatego że mnie tez zawsze biorą za brunetkę:P) Komiczne, ponieważ jak Ike byłam głęboko przekonana że Twoja partnerka jest czarna:D:D:D Zresztą, wniosek był logiczny:P

i mysle ze komiczne podkoch*je sie w retro hahahhahahaa i sam jest ciekawy jak ta retro wygląda i w jakis sposob go fascynujesz bo sam nie wie do konca jak cie okreslic i jak cie rozgryzc hehehe Komiczne, komentuj, na Boga, walcz o honor, człowieku! Dajesz się ciagac po podłodze kolorowej...?? Niepodobne to do Ciebie, naprawde oczekiwałam że ten dzien zeczniesz od ostrych słow pod jej adresem... Jeśłi zostawisz to bez echa, uprzedzam, zasiejesz we mnie wątpliowości, któch wynikiem będzie zapewne topik pt: tutaj oskarżamy Komicznego.... miałbys odwagę się bronić...? :) pewnie trochę luda by się zeszło.....:):) tymczasem miłego dnia.

a\'propos szamponów koloryzujących i innych farb : rozpoczęłam stawanie sie blondynką :P I jeszcze nie wiem, czy to lubię, ale cóż, konieczność :o

kyyrene- a czemu musisz być blondynka?? retro- widzę wypowiedź kolorowej bardzo zapadła ci w pamięć bo już 2-gi raz mówisz o tym samym:P czyżby retro podkochiwała się w komicznym?? kto się czubi.... no no...... walcz retro :P :D

Nefry, ja zaczęłam siwieć w wieku lat 16 :o Mojemu dziecku (lat 11) ostatnio pani fryzjerka znalazła pierwszego siwego włosa :( Geny nie idą w las, tylko w nas :o

Ja zaczełam jak miałam jakieś 24 lata... i najpierw były pasemka, potem byłam ciemna, potem lata całe ruda a teraz blond. Ale tylko dlatego blond że jest mi w nim jako tako. A Tobie w ciemnych jest b. dobrze... przeciez zamiast blond możesz farbić na ciemne:D Tak czy tak.. farbować musisz...

wiesz, farbowanie co trzy tygodnie zaczęło być uciązliwe... Zobaczę, do ciemnych zawsze mogę wrócić w ciągu godzinki :D:D:D Btw, nie nazywaj mnie sadystką :P Na @ Ci napisałam, o co chodziło :P A teraz zmykam na śniadanko do mojej cioci ukochanej :) Do popisania później :)

Kyyrene z bólem rozwiewam Twoje złudzenia.. ale blond tez trzeba bardzo często farbować:P raz na miesiąc... musisz:P Zaraz odbiorę @:D:D:D

retro- widzę wypowiedź kolorowej bardzo zapadła ci w pamięć bo już 2-gi raz mówisz o tym samym czyżby retro podkochiwała się w komicznym?? kto się czubi.... no no...... walcz retro Ike, ja z niczym nie musze walczyć:) na jakąkowliek sugestię bliższych kontaktów z Komicznym doznaję na znak protestu automatycznego zacisku kolan:) czy możemy na tym zakończyć ten temat?

\"i mysle ze komiczne podkoch*je sie w retro hahahhahahaa i sam jest ciekawy jak ta retro wygląda i w jakis sposob go fascynujesz bo sam nie wie do konca jak cie okreslic i jak cie rozgryzc hehehe\" nie zauważyłem tej wypowiedzi, ale droga retro nie podpuszczaj mnie :) nie czuje się ciągany po podłodze (chyba, ze to jakas forma pieszczoty :P ) a temat o mnie i tak założysz jesli bedziesz chciała, choć akurat topic szkalujący moją skromną osobe mocno ugodzi w Twoją dotychczasową oryginalność, gdyż TO JUŻ BYŁO - dziesiątki razy... Kolorowa po prostu wspięła się na wyżyny niekonsekwencji i zaprzeczania samej sobie... Lansowany przez duet (troche na siłe przeze mnie stworzony dla potrzeb wypowiedzi) kolorowo trzydziestosiódmowo-retrowy mój wizerunek, obmierzłego i ohydnego typa, który nienawidzi kobiet i w zasadzie w encyklopedii pod hasłem mizoginik moznaby wkleić jego zdjęcie bez zadnego opisu, gdyz to wyjasniloby wszystko, raczej dość naciąganą teorią jest moje w kimkolwiek sie podkochiwanie... Jako istota predestynowana do krzywdzenia kobiet w sferze fizycznej i przede wszystkim psychicznym podkochiwac mogę się co najwyzej w wizjach zadawania wam cierpień duchowo-cielesnych... Co do ciekawosci jak wyglądasz i tego ze jestes wg mnie interesujaca - to kolorowa niczego nowego nie odkryla, bo sam to kilkanascie wypowiedzi wczesniej (zreszta nie po raz pierwszy) napisalem... poza tym retro - nie przykładaj do mnie swojej miary... Ty oskarżenie o jakies uczucia traktujesz jako atak, nie lubisz tez, gdy Ci sie chocby sympatie okazuje (bardzo Cie ubodło, gdy zdrobniłem Twoj nick) - ja nie mam takich problemow, dlatego te \"oskarżenia\" kolorowej nie bardzo mnie poruszyły :) Tak wiec z dużej chmury mały deszcz, a w sumie to kilka kropel tylko spadło... Co do wyglądu retro, to mnie sie wydaje ze to taki typ, jak ja to nazywam (i bez wzgledu na pejoratywny wydzwiek tego słowa, nie ma ono takiego znaczenia) gestapówy :P:P:P Czyli - włosy cienkie, bardzo jasny blond - krótkie albo do ramion, szczupła, bardzo ostre rysy, zdecydowany wyraz twarzy, oszczędne ruchy, nie wysoka i nie niska... (ale dobrze wygląda w czarnym mundurze i oficerkach :P:P:P ) Tak naprawde o zewnetrznej atrakcyjnosci kobiety nie decyduje w znaczącej mierze jej uroda... Wystarczy, ze kobieta nie jest brzydka, a jej głos, sposob bycia, poruszania sie, wzrok, mimika moze spowodowac, ze facetom testosteron będzie sie uszami wylewał i taka kobieta, bedzie budzila znacznie wieksze zainteresowanie niz zjawiskowo piekna, lecz nie posiadajaca tych atutów kobieta... Nefcia - uwielbiam brnetki, ale pewnych rzeczy nie jestem w stanie dobrać idealnie.. miałem kilka naprawde pierwszorzędnych czarnulek, bardzo namiętnych i w ogole cud, miód, maliny, ideał... ale olałem je :P:P bo to jednak nie było to... bo tak naprawde po wyglądzie tylko, nie da sie dobrac partnerki... taka jest prawda... i co Nefko? Straciłem w Twych oczach idąc na tak daleki kompromis? :D

"na jakąkowliek sugestię bliższych kontaktów z Komicznym doznaję na znak protestu automatycznego zacisku kolan" nie walcz z własną naturą i pragnieniami :P

Pomyślałem sobie, że można by wymyśleć sugestię, o działaniu odwrotnym, niekoniecznie w związku z o Komiczne ;) \"nie - on jest jakis taki szpakowaty, pewnie mozna tez to pod stalowy kolor podciągnąć (bo lepiej brzmi i nie podkresla faktu, ze najlepsze lata daaaawno juz minely ) i jest wysoki, dlatego tak z tym wzrostem ciągle wyskakuje....\" Najpierw rozprawił się z Ofermą, teraz śmiertelny cios zadał mnie :( Taaaak...ja też przes...przegrałem życie :O Przepieprzyłem, tak lepiej brzmi... Czas odejść w niebyt...

to czy przegrałeś, to juz kwestia Twojej oceny nie mojej... ale jedno jest pewno, że to życie trwa juz baaaardzo długo :) a Oferma ma nowego adwokata jak widze :) nie jest mu potrzebny - oferma jest wystarczajaco lotny, złośliwy i inteligentny by sam sobie dać rade

komiczne kolego czy ty się aby nie zagalopowałeś?? "na jakąkowliek sugestię bliższych kontaktów z Komicznym doznaję na znak protestu automatycznego zacisku kolan" to było do mnie:P nie do ciebie retro moja droga- ty chyba nie uważałaś na zajęciach z biologii i nie te książki czytasz na temat wychowania sexualnego- nogi retro się rozkłada!!! nie ściaska- a zwłaszcza nie ściska się ich w kolanach- ze względu na możliwość trwałego ich skrzywienia

Komiczne, nic podobnego. Powiem nawet że wręcz przeciwnie i sam wiesz dlaczego:P Mam do Ciebie 2 prywatne pytania.. napisze na maila:D Stronniczy bo uwierzę!:P:P:P

ike kolezanko - moj nick wywoluje u retro oznakę skrajnego, ekstatycznego podniecenia objawiającego się odruchowym ściśnięciem kolan - wiec do mnie tez to było

komiczne bo przestanę wierzyć w twoją inteligencję :P

"oferma jest wystarczajaco lotny, złośliwy i inteligentny by sam sobie dać rade" Oczywiscie Ike, oczywiście :D