Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

retro

Inny niż wszyscy.

Polecane posty

niestety nie ma tak łatwo... tez chciałabym i nie chciała, ale zwyczajnie nie chce mi się juz poznawac, testowac, flirtowac bla bla bla, chciałabym juz poprostu wiedziec... ogarnęło mnie zwyczajne zniechęcenie z drugiej strony samo poznawanie, niepewnosć sprawia, ze czujemy motyle w brzuchu seks dla sportu, moze byc.... ale juz to przerobiłam....:-D:-P wszystkiego trzeba zasmakowac, ale tez we wszystkim trzeba miec umiar :-) to tylko środek zastępczy poki co sama nie wiem, co chce, kogo chce i czy wogole chce :-) jest mi dobrze jak jest :-)

"co ja się będe Komika pytać... przecież akurat z nim sprawa jest oczywista: nie otrzymał spodziewanej dawki uwielbienia i go poniosło..." retro - co Ty mowisz, przeciez taki okropny typ jak ja, powinien raczej byc przyzwyczajony do chłodnego i pogardliwego traktowania przez kobiety :) "dlaczego? przeciez cały czas mówię że bardzo na to czekam....." i to akurat jest w Tobie bardzo kobiece - mówisz, mowisz i mowisz, a robisz zupelnie cos odwrotnego "choć złość na facetów trwa, i daje jej wyraz w realu również. Niestety." nie chce sie po raz n-ty powtarzac, ale zmien kryteria doboru, bo te przez Ciebie przyjete eliminuja na starcie fajnych facetow pozostawiajac pole do popisu desperatom... a o fajnego faceta tez sie trzeba postarac...

Gość poranny mocz
fajne jesteście.... : - O

Gość poranny mocz
fajne jesteście.... :-O

ponownie witam poranną zmianę;) retro matko boska Mi się już po prostu nie chce.... Nie chce mi się brać kolejnego i znowu odkrywać ile nas dzieli.... retro na uprtego jak człowiek zechce to i z anioła zrobi diabła na upartego mogłabym doszukać się 1000ca wad np u mojego męża i ostatecznie rozwieść się z powodu żelazka nie szukasz człowieka szukasz ideału dlatego nie bardzo wierzę w twój sukces sercowy chociaż oczywiście nie wypada mi - ci tego nie życzyć na szczęscie ponoć pogodziłaś się z tym , że będziesz sama.....

retro co do przygód- też na swoim koncie mam księdza;) szukasz tak interesujących osób że znajdujesz aż za bardzo interesujące- ogólnie znane jako dziwolągi - stąd wieczne zawirowania i klapa nie pomyslałaś o tym żeby zabrać się za normalnego przeciętnego fajnego faceta?? boisz się rutyny? rutyna przynosi ukojenie retro

Gość Pół kropli potu
A jeśli to ja jestem tym ideałem, którego poszukuje Retro? Ike! Nie zniechęcaj dziewczyny. Jest ona być może bliżej celu, niż Ci się wydaje. :-)

Ktoś znowu stara się publicznie wsadzić mi palec w pupę aby zobaczyć czy przypadkiem nie znieruchomieję z rozkoszy.. pozdr.

Ktoś znowu stara się publicznie wsadzić mi palec w pupę aby zobaczyć czy przypadkiem nie znieruchomieję z rozkoszy.. retro ale ty masz mysli zboczone

ike - jakbys tak długo seksu nie uprawiala, tez bys tak miała - nie śmiej sie z niej... to nie jej wina

nie śmieję się tylko stwierdzam fakt:P sami - matko jedyna czy retro to jest jakieś nietykalne bóstwo? notorycznie każdy z każdego się nabija albo zlosliwie sobie żartuje i nikt się za to nie obraża nie raz i nie dwa podsmiechujki robiliście i ze mnie i nawet do głowy mi nie przyszlo żeby odbierać to na poważnie to tak a propo retrowego dystansu do siebie i otoczenia

a poza tym topiki retro jakby nie byo cechuje pewna konwencja- i my i retro poprostu ją zachowujemy a poza tym co ja się kurn tu tłumaczę - piszę co chcę i dobrze mi z tym

wiesz co dziewczyno- zastanów się co piszesz- bo chyba nie bardzo w tej chwili sama wiesz czego się przyczepić masz zły dzień- to zmień go na lepszy- chyba że chcesz konkurować z szukanie............................

\"Tak jest durna bo jeszcze w coś wierzy,a ja juz nie....\" Wiara retro nie ma zadnej wartości, bo to są fantazmaty a nie ideały... Poświecenie życia idei, ktora jest z gruntu absurdem, nie jest piekne, nie jest fajnie, nie jest wzniosłe... To tak, jakbym za idea fix przyjął sobie osiągniecie predkosci 150 km/h w biegu po prostej... I ćwiczył mozolnie by to osiągnąć, jednoczesnie szkalująć, odsądzając od czci i wiary i lżąc wszyskich kolejnych trenerów, ktorzy nie potrafiliby mnie tak pokierowac, bym to osiągnął Uwazasz Samica, ze to piekne tak walczyć? Nie - to jest głupie

Ike - szukanie napisalby inaczej - walnąłby tutaj 36 metaforycznych zdan, które calkowicie czytelne sa tylko dla niego i po ktorych nie do konca wiadomo, czy ma pretensje, czy popiera, czy sie cieszy, czy smuci, czy sraczki dostał, czy moze ma zatwardzenie

komiczne;) niezrozumiełeś- chodzi mi dokładnie o wydźwiek jego nicku- nie szukanie jako osoby

eeeeee twórczość szukanie ma coś w sobie ;)

komiczne...nigdy nie zapomne jak napisałes ze jestem ŁATWA DO PODERWANIA,ze łatwo sie mną manipuluje,a Tobie sie nie chce mnie podrywać.Wczoraj napisałeś ze mam chuja w oczach,miał to być komplement podobno...ale na jedno wychodzi ŁATWA... nie mam ochoty dziś sie kłocić bo jak zaczne Cie atakować to za mną wkurzone pomarańcze zaczną Cie wyzywać:O retro jest ok.... bedzie burza wiec sie schowam.Pa

coś...ładnie pisze, elegancko, rzadko kiedy w necie mozna się natknąć na kogoś, kto tak dobrze operuje językiem ojczystym :)