Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

retro

Inny niż wszyscy.

Polecane posty

przykro mi pomarańczo- bardzo możliwe ale moim chobby niestety nie jest chodzenie slad w ślad za komicznym w celu zgłebiania jego tajemnic

Gość trzeba było czytać Komiczne...
szkoda bo byś wiedziała:P

alocha:) cóz wyznaję zasadę nie męczyć nikogo o odpowiedź- powie mi sam jak uzna, że może powiedzieć - jak nie trudno -będę czyhać na niego w katereryjnych krzakach rozmaitych topików- a nóż zdarzy mu się ponownie "sypnąć" na ten temat........

mój wójek skleja statki- wspaniałe są to trzeba mu przyznac ja lecę z potomkiem do szkoły :O

\"Komiczne Ty masz słabość do mnie?Znowu mnie obroniłeś przed złym facetem jakim jest Szukanie\" e tam złym... po prostu ukazałem jego diaboliczną nature :P \"Masz troche racji paskudo,a przede wszystkim znasz kobiety...\" znam, to fakt \"I tak szczerze wole takich jak Ty, niż z zasadami,które są bez sensu..\" ja mam zasady, tylko inne :) \"Ps...tak mam zły dzien,bo to jest TEN dzień\" w sobote juz bedzie lepiej...

niczego nie sklejam - tzn w życiu samolociku nie skleiłem - współczesna wojskowość mnie zuepłnie nie interesuje

nie czyta kafe :P ale wie, ze sobie na jkaichs tam forach pisze :P Kyrenko- to teraz przslij mnie, tak jak sie umawialismy :P:P

no daj fotke milusiemu i sympatycznemu komiczne :P: nie wyobrażam sobie wcale - wole widzieć :P