Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Kasiasta

Porady - prawo jazdy

Polecane posty

Chcialabym zeby wypowiedzialy sie osoby ktore zdaly prawko za pierwszym lub za ktoryms razem z kolei..chodzi mi o to zebyscie dali rady typu : co wg was pomoglo wam zdac za pierwszym razem lub co wam przeszkodzilo ze nie udalo sie jednak za pierwszym razem. :)

Gość malina9999999999
ja nie zdalam bo nie zatrzymalam sie przed pasami a jakis babsztyl wlasnie na nie wchodzil :) doradzam jakies tabletki uspokajajace .. oby nie za duzo .. zeby Cie nei zmulilo ;) ... bo stres naprawde blokuje..

No wlasnie te ludziska sami sie pod kola pchaja :( ehh teraz wogole zdawalnosc na prawko bardzo spadla i zdaje za pierwszym razem srednio co 5 osoba ;/ to bardzo malo niestety

Gość ewasssssasd
co za roznica za ktorym razem, wazne zeby zdac

Gość ....Maćka....
Bo teraz na prawko idzie prawie każdy a prawda jest taka ze nie wszyscy nadają się na kierowców

jak jestes kasiasta o czym informuje Twój nick to chyba możesz sobie pozwolić na dokupowanie dodatkowych egzaminów nie? przeciez o to w tej całej zabawie w prawko chodzi . kasa kasa kasa- stąd tyle oblewa.

nie wiem co Ci doradzic,ja tez sie stresowalam ale jakos mi to pomoglo i za pierwszym razem zdalam,trzeba myslec patrzec na znaki nie wpychac sie przed innych,jedz wolno bo wtedy mniej przejedziesz;)

Kasiasta - to ksywa od imienia Kasia a nie od kasy ( niestety ) :) hehe u mnie chodzi o to ze chcialabym zdac za pierwszym razem bo wlasnie nie chce od starszych kasy wyciagac na dodatkowe egzaminy ;/

nie ma za co:P no i wiesz,na placu masz dwie szanse jak cos tzn przy luku i gorce wiec w razie czego jak Ci nie pojdzie to mozesz sie zrehabilitowac;) u mnie tak bylo..a o tym,zeby jechac wolno to mi moj instruktor mowil,w sumie to dobre bo lepiej panujesz nad sytuacja powodzenia na egzaminie

Gość Monia Lewińsky
Polecam tabletki uspokajające. Dopóki ich nie wzięłam (a nie wzięłam 2 razy) to nie zdałam. Powodzenia!

Gość wczoraj wlasnie zdalam
moje uwagi na goraco: tak-tableka ziolowa na uspokojenie to dobry pomysl (ale 1-2) dobrze ustawiona lusterka kontrolowanie predkosci- (ja raz przekroczylam) no i wlasnie lepiej jechac powoli mniej przejedziesz mniej okazji do spartolenia co mi pomoglo na miescie a czego nie uczyl mnie moj instruktor9wreczo odradzal) przy zmianie pasa oprocz w lusterka zerkalam szybko za siebie zeby sie komus nie wpakowac na maske. no i znaki do podstawa, niestety powodzenia

Moja instruktorka też mi mówiła, żeby wolno jeździć, bo egzamin teraz trwa dłużej na mieście niż kiedyś, bo prawie wszystkie manewry są na mieście. Najlepiej dmuchać na zimne, puszczać na pierwszeństwie już z daleka i, podobno, mówić sobie pod nosem jak sie jedzie, co się chce zrobić.:-)To niektórych egzaminatorów rozbawia, a niektórzy po prostu się wsłuchują i widzą, że teorię umiesz. A poza tym, podobno jak sie tak mruczy do siebie co ma sie robić, to to pozwala sie bardziej skupić i nie przejmować tak egzaminatorem. Ja też jestem przed i mam nadzieję, że te rady mi pomogą:-) Bo jak na razie to jeżdżę za szybko i nie mówię sobie co robię:-)

:) no z tym mowieniem do siebie to nie glupi pomysl :) ja mam nadzieje ze nerwy mnie nie zjedza bo to jest najgorsze :( ale szczerze to zazwyczaj mi nerwy bardziej pomagaja i mam nadzieje ze tym razem tez tak bedzie ;)

Gość peschine
a jakie tabletki? bo bardzo mnie to stresuje i też się nad takim rozwiązaniem zastanawiam

Gość bystry Jarek z Kielc
chcesz miec prawo jazdy, bezproblemowo, 100% zdawalności, tanio. Ukraina. bez potrzeby zaliczki.

Nie powiem Ci nie stresuj się, bo wiem, że to nic nie da. Ubierz się schludnie, bądź miła, ale nie do przesady. Nie pokazuj po sobie, że się go boisz. Nie słuchaj, jacy to egzaminatorzy nie są okropni. Ja zdałam dzisiaj prawko za drugim razem. W sumie uważam, że za pierwszym razem powinnam, ale cóż:) Co jeszcze... staraj się jechać dynamicznie, bo na to uwagę zwracają szczególnie:)